[Szczecin] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB MSM
- Wersja: Mazdaspeed
Autopaga każdego dnia podbija kartę pracy w garażu. W niedzielę przyjedź pokibicować nam na Magnolię na Wały.
NA`94 1.8 Supercharged - Laser Blue - 230 KM, 264 Nm
NBFL`04 1.8 Mazdaspeed - Velocity Red - 185 KM, 230 Nm
NA`91 1.6 Classic Red - 115 KM,135 Nm
NBFL`01 1.8 Sportive Supercharged - Crystal Blue - 183 KM,212 Nm
NBFL`01 1.8 Laser Blue - 146 KM,168 Nm
autopaga pisze:Hm, nie wiem jeszcze co w niedziele będę robić, ale spokojnie, w przyszłym tygodniu będę chciał już mieć w pełni sprawną furę, po geometrii i na nowym oleju.
Wytlucz ja troche po wertepach przed geometria.
-
- Model: NB MSM
- Wersja: Mazdaspeed
Podjechałem dzisiaj na Tor na Wojska Polskiego. Chciałem się dowiedzieć jak wygląda sprawa z wynajęciem toru na godzinę - tak jak robiliśmy to w zeszłym sezonie. Tutaj dowiedziałem się o drobnej zmianie. W zeszłym roku PZM wynajmował tor pod gokarty tylko w godzinach otwarcie gokartów, w tym roku najemca toru (właściciel gokartów) ma wyłączność na tor i z nim musimy rozmawiać jeśli chcemy korzystać z toru w godzinach poza jazdami gokartów. Podpowiedział, że warto na dzień przed zadzwonić i umówić się co do wynajęcia toru, ponieważ na tor przyjeżdżają także motocykliści. Także problemów w tej kwestii nie ma.
Strona finansowa:
Dotychczas płaciliśmy 30 zł od auta i tor był nasz na godzinę. Porównując opłatę do opłat za start w PAKS czy KJS, była to stawka w pełni do zaakceptowania.
Dzisiaj pan najmujący tor poinformował mnie, że opłata wzrosła (pan ma monopol) i opłata za jedno auto będzie wynosić 50 zł za godzinę jazdy po torze. Jeśli przyjedzie więcej aut możemy negocjować cenę, tak aby była niższa.
Takie są fakty.
Moje zdanie:
Dobrze, że jest opcja negocjacji ceny jeśli przyjedzie więcej aut, ponieważ aktualna cena 50 zł oznacza podwyżkę o 66%. Pan wiedział ile wynosiła ceną ubiegłoroczna (30zł), więc zdawał sobie sprawę o ile podnosi cenę.
Pewnie przyjedziemy kilka razy (wykorzystując opcję negocjacji ceny) większą ilością emix`ów na tor (chodź patrząc na poprzednie spoty jest to sprawa dyskusyjna), ale o tak częstych odwiedzinach jak w roku ubiegłym, można raczej pomarzyć.
Druga sprawa, że już się najeździłem wystarczająco (w kółko) po tym torze. Dobrze, że Autopaga ma pachołki i są place urzędu celnego - możemy sami ustanowić sobie tor przejazdu. No i może przekonam Was do parkingu po stronie Niemiec.
Strona finansowa:
Dotychczas płaciliśmy 30 zł od auta i tor był nasz na godzinę. Porównując opłatę do opłat za start w PAKS czy KJS, była to stawka w pełni do zaakceptowania.
Dzisiaj pan najmujący tor poinformował mnie, że opłata wzrosła (pan ma monopol) i opłata za jedno auto będzie wynosić 50 zł za godzinę jazdy po torze. Jeśli przyjedzie więcej aut możemy negocjować cenę, tak aby była niższa.
Takie są fakty.
Moje zdanie:
Dobrze, że jest opcja negocjacji ceny jeśli przyjedzie więcej aut, ponieważ aktualna cena 50 zł oznacza podwyżkę o 66%. Pan wiedział ile wynosiła ceną ubiegłoroczna (30zł), więc zdawał sobie sprawę o ile podnosi cenę.
Pewnie przyjedziemy kilka razy (wykorzystując opcję negocjacji ceny) większą ilością emix`ów na tor (chodź patrząc na poprzednie spoty jest to sprawa dyskusyjna), ale o tak częstych odwiedzinach jak w roku ubiegłym, można raczej pomarzyć.
Druga sprawa, że już się najeździłem wystarczająco (w kółko) po tym torze. Dobrze, że Autopaga ma pachołki i są place urzędu celnego - możemy sami ustanowić sobie tor przejazdu. No i może przekonam Was do parkingu po stronie Niemiec.
NA`94 1.8 Supercharged - Laser Blue - 230 KM, 264 Nm
Sorki ze wtym temacie ale nie chce zakladac nowego, czy ktos z ZS mial jakikolwiek kontakt i moze cos powiedziec na temat tego komisu?
http://autopark-group.otomoto.pl/
http://autopark-group.otomoto.pl/
byla mx-5 turbo
jest foka rs
miata jeszcze bedzie:)
jest foka rs
strona nieaktywna
jak wstawialem linka dzialala.
tutaj sa ogloszenia firmy- a na nich logo, adres i inne.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=25985517
tutaj sa ogloszenia firmy- a na nich logo, adres i inne.
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=25985517
byla mx-5 turbo
jest foka rs
jest foka rs
Nie moja półka cenowa
nic o nich nie wiem

Panowie jak co roku w szkole u mojej córki jest organizowany festyn szkolny byłem wczoraj na zebraniu u córci na zebranie przyszła Pani Dyrektor szkoły nr.74 z zapytaniem a zarazem z prośbą
czy w tym roku też udało by się zorganizować "przejazdy cabrioletami" tak jak w tam tym roku gdyż ta akcja zbierania pieniążków na chorego chłopca cieszyła się
wielkim zainteresowaniem.-przypomnę że w tamtym roku razem z Kamilem udało nam się zebrać niezłą kwotę pieniędzy.
Pytanie moje jest takie czy macie ochotę poświęcić część swojego czasu i pokazać swoje cacka
po zimowej przerwie szerszemu gronu a zarazem wesprzeć akcję. Impreza 07.06.2014 szkoła 74 ul.seledynowa Szczecin godz do ustalenia i czas trwania też proponuje 11do13
pytania nr tel. do mnie 724212777 Robert
Pozdrawiam robson

Pytanie moje jest takie czy macie ochotę poświęcić część swojego czasu i pokazać swoje cacka

Pozdrawiam robson
robson.m pisze:Panowie jak co roku w szkole u mojej córki jest organizowany festyn szkolny byłem wczoraj na zebraniu u córci na zebranie przyszła Pani Dyrektor szkoły nr.74 z zapytaniem a zarazem z prośbączy w tym roku też udało by się zorganizować "przejazdy cabrioletami" tak jak w tam tym roku gdyż ta akcja zbierania pieniążków na chorego chłopca cieszyła się
wielkim zainteresowaniem.-przypomnę że w tamtym roku razem z Kamilem udało nam się zebrać niezłą kwotę pieniędzy.
Pytanie moje jest takie czy macie ochotę poświęcić część swojego czasu i pokazać swoje cackapo zimowej przerwie szerszemu gronu a zarazem wesprzeć akcję. Impreza 07.06.2014 szkoła 74 ul.seledynowa Szczecin godz do ustalenia i czas trwania też proponuje 11do13
Pozdrawiam robson
Mam dyzur nie dam rady.
Nie mam mazdy więc nie pomogę
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Zapraszam na III Rundę MMC West - pierwsza i ostatnia w tym roku okazja by dotrzeć na MMC na jednym baku:
viewtopic.php?f=41&t=14488
W programie: ściganie, tajskie tancerki, wóda, lasery...

viewtopic.php?f=41&t=14488
W programie: ściganie, tajskie tancerki, wóda, lasery...

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
Hej!
Byłby ktoś w stanie oglądnąć dla mnie auto gmjurasa http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=15299 ?
Niestety mam dosyć daleko, i nie chciałbym ponad 500 km w jedną stronę robić na marne. Odwdzięczę się jakoś
Byłby ktoś w stanie oglądnąć dla mnie auto gmjurasa http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=15299 ?
Niestety mam dosyć daleko, i nie chciałbym ponad 500 km w jedną stronę robić na marne. Odwdzięczę się jakoś

gng pisze:Hej!
Pogadam z Autopaga moze damy rade, choc nie ukrywa ze raczej siedzimy w NA.
ree pisze:gng pisze:Hej!
Pogadam z Autopaga moze damy rade, choc nie ukrywa ze raczej siedzimy w NA.
Byłoby super.
Spoko ja bardziej się przymierzalem do NBFL.
Jak cos to priv.