jesteśmy znani z nadrabiania trasy tylko po to, żeby dłużej/dalej pojeździć

Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
I tak też odebrałam - nie zdejmujmy! Pasuje mi być nową, świeżakiem i młodą, oby jak najdłużejTorpeda pisze:Nickesh, Tan, miało być żartobliwie, nie kłóćmy się jaki staż spotowy uprawnia do zdjęcia metki „nowego”
Rembertów mam na myślicalzone pisze:Targówek to nie kres, chyba że masz na myśli ten Wasz rembertów (brrr koniec świata)
Arvinski pisze:Nie, nie, nie ... Rockatansky'ego Miata nie bywa brudna.
Nigdy.
Nie zna tego określenia.
Słyszałem kiedyś historię o samotnej Czarnej, która w środku nocy pojechała sama na myjkę, bo się trochę wieczorem przykurzyła, bo nie chciała Rockatansky'ego z rana zdenerwować...
Drugi mit krąży o tym, że brud reaguje na tego człowieka jak w reklamie Domestosa - spier...nicza na sam jego widok.
Więc on się nie liczy.
Tan pisze:A, sorry, pomyłkaDżunior pisze:To był gzy.Rockatanskiego wczoraj nie było.
W każdym razie czerwona piękna absolutnie.
Teraz już temperatura na plusie, koniec podróży syfmiatą.
Ok :)szy pisze:To co, następny spot w Livigno? Będzie daleko, więc będzie dużo frajdy z jazdy. Będą zakręty, więc będzie dużo frajdy z jazdy. Będzie śnieg, więc dużo będzie frajdy z jazdy, zarówno autem, jak i na stoku :)nickesh pisze:Oj, nie narzekaj. Im dalej masz na spota, tym więcej możesz pojeździć ;P
Dżunior pisze: Rocky , a to Ty nie robisz na siłce i nie przyjeżdżasz w dresie..? o.O
Rockatansky pisze:Tan ja zazwyczaj przyjeżdżam w garniturze i perfekcyjnie wyprasowanej koszuli,
faktycznie nie mogłem mimo deklaracji dotrzeć, ale następnym razem po tym mnie rozpoznasz
Po spocie na wyjeździe z parkingu? Czy jeszcze gdzieś mnie przyczaiłeś? Nie to, że tak często robiędo[man] pisze:PS: Kto widział jak Torpeda pod zakaz jeździ?
Torpeda pisze:Po spocie na wyjeździe z parkingu? Czy jeszcze gdzieś mnie przyczaiłeś? Nie to, że tak często robiędo[man] pisze:PS: Kto widział jak Torpeda pod zakaz jeździ?
![]()
![]()
Jeżeli tam, to nie "pod zakaz" a "niezgodnie z nakazem", miałam zaparowane szyby i nie widziałam, mam brudne reflektory bo zapominam je przetrzeć szmatką i słabo oświetlają drogę, było ślisko zimno i chciałam sobie skrócić drogę żeby nie stwarzać zagrożenia w ruchu w związku z tymi okolicznościami. To było w imię bezpieczeństwa!!!!!!!!
nickesh pisze:Dużo miejsca jest na skrzyżowania Płaskowickiej i Rosoła. I tam chyba są Karchery ze zdeminerlizowaną, nie?
nickesh pisze:A nie zabrałby ktoś dzisiaj... wagi? Serio
Pneumatyk, klucz dynamometryczny, waga? I masowe uzupełnianie wątku: viewtopic.php?f=26&t=13285 ?Ewelina pisze:nickesh pisze:A nie zabrałby ktoś dzisiaj... wagi? Serio
Klucz... kółko... waga?![]()