Jumpman pisze:Hookie - załapałem... to Ty raczej nie - mój post, to był również żart... w tym gronie niemalże nie ma żartów czy docinek bez riposty...
Przepraszam więc Jumpman za moją nadwrażliwość. Mam jakiś bardzo kiepski okres ostatnio.

spociki
Moderator: Moderatorzy
Jumpman pisze:Hookie - załapałem... to Ty raczej nie - mój post, to był również żart... w tym gronie niemalże nie ma żartów czy docinek bez riposty...
Kaj nos trefić to wiysz - kedy, to se łobadać umisz - jak bydziesz w faterlandzie, to mogesz na bysuch się przikulać i posuchać jakie sam fleki pociskomynickesh pisze:Też nad tym ubolewam...
Jumpman pisze:Kaj nos trefić to wiysz - kedy, to se łobadać umisz - jak bydziesz w faterlandzie, to mogesz na busuch się przikulać i posuchać jakie sam fleki pociskomy
Jumpman pisze:Ależ prosze - tłumacz, nie ma sie czego obawiać - może połowa "naszych" nie rozumie teżDodam tylko, że dzięki Tobie odkryłem literówke... ma być Bysuch a nie busuch
Dzieki
Jumpman pisze:Kaj nos trefić to wiysz - kedy, to se łobadać umisz - jak bydziesz w faterlandzie, to mogesz na bysuch się przikulać i posuchać jakie sam fleki pociskomy
Peecer pisze:Jumpman pisze:Ależ prosze - tłumacz, nie ma sie czego obawiać - może połowa "naszych" nie rozumie teżDodam tylko, że dzięki Tobie odkryłem literówke... ma być Bysuch a nie busuch
DziekiJumpman pisze:Kaj nos trefić to wiysz - kedy, to se łobadać umisz - jak bydziesz w faterlandzie, to mogesz na bysuch się przikulać i posuchać jakie sam fleki pociskomy
No to z koksem - ma być wesoło to i "byndzie" jak zasłyszałem w Kujawsko Pomorskim....
"Translate": "Gdzie Nas znaleźć to wiesz - kiedy, to musisz "poszukać" - gdy będziesz "na ziemi ojca gdzie płodził Cię"
- to możesz w "??odwiedziny??" podejść i posłuchać jakie sobie / do siebie "hasła - wyzwiska" rzucamy.....
![]()
Coś tak to zrozumiałem.... "Wiela sie mylo?"
matpilch pisze:faktem jest, że spot zaczyna się jak przyjeżdża Kuba.
nickesh pisze:Też nad tym ubolewam. Sami gorole...
Chopie, Ty mi tu na krauzy niy dżistej, bo Ci pysk po gispdyce rozłonacza a późnij szolą do kotłowni za grodza wypierdola!Pirat pisze:nickesh pisze:Też nad tym ubolewam. Sami gorole...
Mosz co do goroli?![]()
A przy okazji, wiesz co to je krauza?
nickesh pisze:Chopie, Ty mi tu na krauzy niy dżistej, bo Ci pysk po gispdyce rozłonacza a późnij szolą do kotłowni za grodza wypierdola!