[WROCŁAW / KOTLINA KŁODZKA i okolice] spotkania regionalne
DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
a odpowie mi ktos w ogole
czy 1. bedziecie na parkingu przy estakadzie nowej czy gdzies indziej tam? 2. czy po 19 bedziecie tam stac gadac czy jechac gdzies od razu indziej? bo moge sie nie wyrobic na 19.00 ale juz na 19.20 tak wiec nie wiem czy mam wtedy gonic czy juz nikogo tam nie zastane 

-
to powinienem zdazyc i byc do zobaczyska 

- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
To byl chyba najwiekszy zlot wroclawskich miat. 6 aut to juz tlum
Zdjecia wrzuce we srode bo aparat zostal w aucie a auto odporowadzilem do Samurajka.

montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
no wlasnie poprosze grupowa fotke tu wrzucic bo powinna ladnie wyjsc 

-
kiedy mozna spodziewac sie fotki z parkingu na gliniankach tydzien temu? 

Panowie, jak wygląda wrocław pod względem przejezdności? Wjadę do wroca na obniżonej, czy tzreba robić terenówkę? No i czy w ogóle warto obrać sobie jakąś alternatywną drogę do rynku i wilczyc, czy co? Jak się u was można poruszać?
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
-
- Kontakt:
Tragedii nie ma kilka osób jeździ na gwintach i kółek nie gubią
Podaj trasą to się objazd wytyczy dogodny

Podaj trasą to się objazd wytyczy dogodny

Będę jechał z poznania.. zawsze jechałem najkrótszą drogą z poznania, ale innym samochodem więc nie zwracałem na to uwagi, i wjeżdżałem żmigrodzką. Potem jakoś to tam było i śmigałem po wrocku bez większych zmartwień..Chciałbym dojechać do rynku i do Wilczyc, ale pamiętam, że psie pole było w agonalnym stanie już jakiś czas temu..
Myślałem by pojechać AOW-> zjazd przy stadionie ->rynek
Jak pamiętam, to wjazd do wrocka był parszywy
Jakiś spocik mam nadzieje między 15 a 20 lipca będzie
Myślałem by pojechać AOW-> zjazd przy stadionie ->rynek
Jak pamiętam, to wjazd do wrocka był parszywy
Jakiś spocik mam nadzieje między 15 a 20 lipca będzie

-
- Kontakt:
Plan oki możesz też pojechać przez Most milenijny potem Wejcherowska i Legnicką do rynku
Na Psiaku studzienki wystają trzeba omijać
Na Psiaku studzienki wystają trzeba omijać

-
- Morfi
- Donator
Przepraszam wszystkich za spóźnione fotki ale aparat został w moim aucie, ktore ze spota zaprowadziłem do Samurajka. Poniżej wszystkie foty.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
-
- Morfi
- Donator
Ja potrzebuję kurs jazdy autem rwd
[ Dodano: 03-07-2013, 17:49 ]
Czy znaleźli by się chętni na badanie aut na hamowni?
Bylem ostatnio w TRONIC chiptuning. Mają hamownię DYNAPROJEKT. Czy ktoś podpowie mi czy warto na niej badać auto? Cena to 150zł.

[ Dodano: 03-07-2013, 17:49 ]
Czy znaleźli by się chętni na badanie aut na hamowni?
Bylem ostatnio w TRONIC chiptuning. Mają hamownię DYNAPROJEKT. Czy ktoś podpowie mi czy warto na niej badać auto? Cena to 150zł.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
-
No to dlatego proponuję trening, trening, trening
Nikt nie każe gonić, każdy jedzie tempem, jakim chce. Miesiąc po kupnie sam byłem na takiej wycieczce po górkach
Co do hamowni, jakby ktoś był chętny, to mogę spytać, ile chcą na Zakładzie Pojazdów Samochodowych, tam też mają hamownię, miałem tam się wybrać, bo mam chyba u nich hamowanie za darmo, ale jakoś mi wciąż nie po drodze. To jest na Braci Gierymskich, tuż obok Jazu Opatowickiego.
[URL]http://www.e-autonaprawa.pl/artykuly/2908/hamownia-dla-badaczy-studentow-i-klientow.html[/URL]

Co do hamowni, jakby ktoś był chętny, to mogę spytać, ile chcą na Zakładzie Pojazdów Samochodowych, tam też mają hamownię, miałem tam się wybrać, bo mam chyba u nich hamowanie za darmo, ale jakoś mi wciąż nie po drodze. To jest na Braci Gierymskich, tuż obok Jazu Opatowickiego.
[URL]http://www.e-autonaprawa.pl/artykuly/2908/hamownia-dla-badaczy-studentow-i-klientow.html[/URL]
- Morfi
- Donator
z tego co piszą na foum to hamownia hamowni nie równa. jedna coś tam oblicza a inna mierzy faktyczne parametry na kołach. 150zł piechotą nie chodzi a chciałbym mieć jakiś punkt wyjścia do porównania.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
-
fifomaniak pisze:Spot się zorganizuje, chętny na górki?
Jasne.. cokolwiek, co nie jest ściganiem i jeżdżeniem po wertepach

fifomaniak pisze:Psie Pole omijaj szerokim łukiem, dziura na dziurze.
Nawet jak podniese bryczke? Nic nie zrobili na psiaku? Zapomniana dzielnia ^
-
offthe pisze:Jasne.. cokolwiek, co nie jest ściganiem i jeżdżeniem po wertepachbyłem kilka razy we wrocławiu ale zawsze były to wycieczki jednodniowe, i nie za bardzo wtedy miałem chęć na jeżdżenie bez sensu zwłaszcza po okolicach
To dobrze, teraz mi pomóż resztę zachęcić, bo jak widać tłumów nie ma

offthe pisze: Nawet jak podniese bryczke? Nic nie zrobili na psiaku? Zapomniana dzielnia ^
Nic nie zrobili. Przejechać przejedziesz, ale rób to tylko, jak musisz, bo to żadna przyjemność

Wcale się nie zdziwię jak tłumów nie będzie.. wszak na integracje kaszubsko warszawską przybyły chyba tylko 3 miaty
poruta straszna.. no i poza tym ja będę w tygodniu..niewiele osób może znaleźć czas aby sobie bez sensu pojeździć
nie wiem czy będzie sens przyjeżdżać 20 w sobotę, chociaż zastanowie się nad tą opcją..
Cóż.. przejazd przez psiaka łatwy nie był nawet normalnym samochodem, ale bez powodu tam się nie pchałem

nie wiem czy będzie sens przyjeżdżać 20 w sobotę, chociaż zastanowie się nad tą opcją..
Cóż.. przejazd przez psiaka łatwy nie był nawet normalnym samochodem, ale bez powodu tam się nie pchałem

- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Ja weekend będę we Wrocku ale jeszcze nie wiem jakim autem.
W niedzielę będę wracał ale nie wiem też o której godzinie.
Jak coś to będę śledził temat.
W niedzielę będę wracał ale nie wiem też o której godzinie.
Jak coś to będę śledził temat.
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba