Festyn na pewno nie zacznie się od 10, bardziej stawiam na godzinę 12.
Pogoda na jutro (Gdynia)
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
Ananke pisze:Witaj Zbynie)
ostatnio widziałam w Pierwoszynie czarną, uroczą mazdunię..).
Moja jest pięknie srebrzysta)
Do zobaczenia ..)
alante pisze:Usterek a na te pszczółki to trzeba mieć klatkę w aucie? i kask? i co jeszcze trzeba??
Ananke pisze:Witaj Fumo,
niestety nie potrafię jeszcze rozpoznawać czy NA, czy NB..itp.
ale fajnie, że w naszej małej lokalnej społeczności śmigają aż.. trzy piękności)
Do zobaczenia gdzieś na naszych dróżkach.
Tomasjo pisze:Czyli jak dobrze rozumiem, regularne pogaduchy w ustalonym miejscu się nie odbywają?
Muszę ustrzelić jakiegoś waszego spontana
Grudzien19 pisze:Cześć Pomorzanie, polecacie jakąś myjnie ręczna w redzie,rumii Ew gdynii?
Fumo pisze:Polecam widelec. Np taki jak do ciast - ma mniej ząbków i większe szczeliny. Dobrze gdyby był w miarę płaski tam gdzie ząbki żeby klipsów nie wyginał - można utłuc młotkiem ale nie zupełnie na płasko.
pte15 pisze:Najprawdopodobniej bedę, to też swego rodzaju moje przywitanie z pomorskim oddziałem:)
Pierwszy zlocik jaki widziałem był w okolicach Kłodzka, zza zakrętu wyjechała mx5, mysle, fajnie - pomacham, a tam kilka kolejnych - fajna zajawka.
No nic oficjalnie witam się tu na forum, a w praktyce do zobaczenia na Skwerze:)