[Szczecin] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Ja się wybieram na PAKS, dopuszczą mnie z rollbarem. Jest już trasa pokazana:
[ Dodano: 02-06-2013, 14:07 ]
Popływałem dzisiaj sobie zawsze to jakieś nowe doświadczenia.
Rozmawiałem ze stróżem toru aby nie odbić się znowu od bramy. Mamy zielone światło na następną niedzielę 9 Czerwca godzina 8.00, wchodzą 4 auta. Więc wpisywać się kto chętny.
1. autopaga.

[ Dodano: 02-06-2013, 14:07 ]
Popływałem dzisiaj sobie zawsze to jakieś nowe doświadczenia.
Rozmawiałem ze stróżem toru aby nie odbić się znowu od bramy. Mamy zielone światło na następną niedzielę 9 Czerwca godzina 8.00, wchodzą 4 auta. Więc wpisywać się kto chętny.
1. autopaga.
ale terminy
mi nie pasuje 

pilne pilne pilne pilne pilne pilne pilne
.....Panowie jutro o 11 w szkole 74 u mojej córki jest piknik rodzinny będzie prowadzona róznego odzaju sprzedaż i zarazem zbiórka pieniędzy na operacje dla chłopca który ma guza mózgu moja propozycja jest taka by za drobną opłatą po przewozić chętnych w koło szkoły by dzięki tej inicjatywie dołożyć przysłowiową cegiełkę na ten szczytny cel ja będe czy któryś z was znajdzie godzinkę by tam być czekam na info robson....
[ Dodano: 07-06-2013, 22:08 ]
....piszcie na forum lub mój nr tel.505075204 robert
p,s.licze na was pozdro....
.....Panowie jutro o 11 w szkole 74 u mojej córki jest piknik rodzinny będzie prowadzona róznego odzaju sprzedaż i zarazem zbiórka pieniędzy na operacje dla chłopca który ma guza mózgu moja propozycja jest taka by za drobną opłatą po przewozić chętnych w koło szkoły by dzięki tej inicjatywie dołożyć przysłowiową cegiełkę na ten szczytny cel ja będe czy któryś z was znajdzie godzinkę by tam być czekam na info robson....

[ Dodano: 07-06-2013, 22:08 ]
....piszcie na forum lub mój nr tel.505075204 robert
p,s.licze na was pozdro....
to szkoła na bukowym? Mieszkam na Chłopskiej, mógłbym wpaść tylko z rana muszę lecieć do stargardu i nie wiem ile mi tam zejdzie, zapisuje nr i będę dzwonił do Ciebie. Tylko samochód będę musiał umyc 

wszystko zależy ile zejdzie mi w stargardzie, ale myślę, że do 11 się wyrobię 

Pany, pytanko mam, macie może na zbyciu kierę i fotel kierowcy pożyczyć? Potrzebuję na tydzień gdy auto będzie stało u lakiernika.
jak wstane po nocy to zadzwonie 

panie i panowie ,szczecin milczy czy cos sie stalo? nie ma piatek w tym miescie czy co?
jakis pomysl na zlot by sie przydal bo w porownaniu z innymi miastami maprawde wypadacie slabo.Dejt i jestem .Mx-5 red topdown ever
jakis pomysl na zlot by sie przydal bo w porownaniu z innymi miastami maprawde wypadacie slabo.Dejt i jestem .Mx-5 red topdown ever

krzychuzmx5
Cze.
Nie można powiedzieć że nic się nie dzieje. Może tylko spotkania organizowane są częściej przez telefon a nie przy pomocy forum.
Nie wiem czy wiesz, ale od niedawna w Szczecinie stacjonuje jedna z najmocniejszych NA w PL i sporo dzieje się wokół niej.
Jeśli masz ochotę na spota podaj czas i miejsce a chętni zaraz się znajdą
Nie można powiedzieć że nic się nie dzieje. Może tylko spotkania organizowane są częściej przez telefon a nie przy pomocy forum.
Nie wiem czy wiesz, ale od niedawna w Szczecinie stacjonuje jedna z najmocniejszych NA w PL i sporo dzieje się wokół niej.
Jeśli masz ochotę na spota podaj czas i miejsce a chętni zaraz się znajdą

人馬一体
-
Cześć
Chętnie dołącze do grona. Jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 od 2 miesięcy.
Temu, kto telefonicznie organizuje spotkania, wyślę numer na priv.
Chętnie dołącze do grona. Jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 od 2 miesięcy.
Temu, kto telefonicznie organizuje spotkania, wyślę numer na priv.
No to jedna szabla wiecej MX-5 Na czerwien 96 dolancza do pomorskiej choragwi.Moze sobota 21.09. o 14 na glebokim parking przy postoju z wyjazdem Tanowo-Nowe Warpno?
[ Dodano: 10-09-2013, 21:46 ]
jesli macie inny pomysl to piszcie na forum to dla mnie optymalna opcja byc na biezaco
[ Dodano: 10-09-2013, 21:46 ]
jesli macie inny pomysl to piszcie na forum to dla mnie optymalna opcja byc na biezaco

krzychuzmx5