Ahoj,
O ile w pracowni nic nie pokrzyżuje mi planów to zamierzam w środę ok 12:00 wyskoczyć na winkle. Pogoda ma być idealna.
Ktoś chętny przewieźć się spacerowym tempem?
edit: Nadszyszkownik postanowił pokrzyżować mi plany i utrudnić znacznie wyrwanie się z roboty. Pracuję nad planem aby wystartować o 14:00 z okolic Kłodzka. Pewnie do wieczora się wyjaśni.
Tak jak Ci mówiłem, chata wolna.
Możesz przekoczować u Nas jakby co
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
No i pięknie było. Dzięki za towarzystwo.
Stwierdzam, że jednym z niewielu plusów sprzedaży NCeka jest to, że teraz od czasu do czasu mogę popatrzeć jak wygląda na drodze a co ważniejsze posłuchać tego obłędnego dźwięku silnika
PS. Zdjęcia zawierają lokowanie produktu... wszystkie Miaty w tej części kraju na Fedkach śmigają. Przypadek?
Załączniki
IMG_20210331_161619.jpg (2 MiB) Przejrzano 2750 razy
IMG_20210331_161543.jpg (2.08 MiB) Przejrzano 2750 razy
IMG_20210331_141744.jpg (1.74 MiB) Przejrzano 2750 razy
Dzięki za wspólne wożenie się, było dużo fajniej niż się spodziewałem, że będzie;) Krótki filmik od sekcji zamykającej. Trochę trzęsie bo z łapy kręcone, ale wszystkie miaty widać, a to najważniejsze;p
Hej! Grupa z Opola zorganizowała jutro wyjazd w kierunku drogi stu zakrętów, plus jakieś zwiedzanie, ognisko etc. Widziałem że pare osób z Wrocławia i okolic jest zainteresowana, zamierzacie dołączyć?
Ja na pewno jutro będę jeździł po Kotlinie ale do spędu raczej nie dołączę. Preferuję jazdę swoim tempem
Poza tym jak popatrzyłem na plan wycieczki to szału nie ma. Ja się nastawiam na cały dzień i jakiś większy przebieg z przerwą na spacer.
Z racji wyjazdu do Rumunii na urlop przeglądałem ostatnio rumuńskie forum MX5. Uwierzcie albo nie, forum to zamarło w 2019/2020 i teraz działa jedynie grupa na FB. Nie chciałbym doczekać takich czasów w PL.
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska NAFL 1,8L
Słowo na niedzielę:
Z Tomkiem umówiłem się na stacji benzynowej Pieprzyk Tworzyjanów 9:45 https://g.page/Stacja-pieprzyk?share
Tankujemy i w planach trasa ok 300km. Po drodze jakiś postój i spacer (prawdopodobnie Białe Skały).
Jeśli ktoś planuje dołączyć to niech da znać. Przed 10:00 chcemy ruszyć ze stacji.
PS. Gdzieś w opiniach stacji doczytałem, że paliwo wątpliwej jakości jest. Pewnie gdzieś dalej na chwilę zjedziemy dolać gazolinę.
Pech chciał, że wczoraj nie wchodziłem na forum a dziś sam pojechałem na tripa ze swoją dziewczyną, która jechała za Wami z Wro aż do Pszenna. My ruszyliśmy ze Świdnicy dosłownie 10 minut po tym jak odbiliście w Pszennie w lewo. Szkoda, że nie miałem numeru to może byśmy zmienili plany i ruszyli za Wami Przynajmniej miała fajny widok w drodze do mnie
Załączniki
received_446969349719491.jpeg (131.87 KiB) Przejrzano 2587 razy
Ech, fajny spontan zorganizowaliście. NA górą Niestety moje felgi są jeszcze w renowacji stąd i moja nieobecność. Mam nadzieję, że na następny wypad już się załapię.
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska NAFL 1,8L