[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
Dzień dobry wszystkim!
a czy ja też mogę dołączyć do Was w Gdyni? 

"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I'm giving it five stars is because I can't give it 14!"
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
ekstra!! 

"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I'm giving it five stars is because I can't give it 14!"
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
który statoil gdzie?
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
hmmmm nie zdążę na 12:15.. ale może zajadę pod stadion na parking dla gości..jeszcze tylko nie wiem czy mi się chce 

-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Fiesta ST
rafal87 pisze:Nie znam formy tej imprezy i nie wiem jak było rok temu ,ale pytanie czy o 14 zjeżdżają się klasyki czy o 14 zamykają bramki dla klasyków. Mam nadzieję ze o 14 to one muszą być poustawiane bo inaczej tovmy tam jajko zniesiemy. Jeżeli nikt z nas nie jest wstanie dowiedzieć się jak to wyglądało rok temu, to ja bym o 12.45 (15minut oczekiwania) spotkał się pod galerią Przymorze i o 13 pojechał w stronę stadionu
Na zamknięcie sezonu (też pod PGE) przyjechałem parę minut po otwarciu i było jeszcze bardzo luźno. Samochody są wpuszczane i wypuszczane przez cały czas - nie trzeba przyjeżdżać przed 14. Parking pod PGE jest duży, wątpie żeby był problem z miejscami.
Jakbym się spóźnił to możecie mi zaklepać miejsce obok was

#miatarri
nie chce mi miaty ogarniać.. musiałbym umyć, ogarnąć w środku, a wczoraj nie zdążyłem, a w niedzielę nie będę się za to zabierał.
Ja i moja szmaragdowa Niunia dziękujemy za wspólne popołudnie 

Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
Idziemy otwierać szampana!!! Pierwszy raz bez nas 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
chciałam wrzucić moje foty ale ładują sie do góry kołami;)) ktoś pomoże?
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
- Kieras89
- Wersja: MGF Miata '00
Witam,
Z góry przepraszam, ale nie mam Mazdy.
Jeżdżę MGF'em, a piszę na forum mx-5, bo chętnie pośmigałbym po trójmiescie/kaszubach z innymi fanami roadsterów, a żeby się zebrać ekipę MGF/TF to raczej nie ma szans. Piszę najpierw na forum (szukałem kiedyś tutaj podpowiedzi przy okazji planów zakupowych właśnie na mx-5 i spodobało mi się to środowisko), bo nie chcę się wbijać na jakiś trip z partyzanta nie wiedząc jaką macie politykę imigracyjną
To jak, przygarniecie czarną owcę?
Pozdrawiam,
Łukasz
Z góry przepraszam, ale nie mam Mazdy.
Jeżdżę MGF'em, a piszę na forum mx-5, bo chętnie pośmigałbym po trójmiescie/kaszubach z innymi fanami roadsterów, a żeby się zebrać ekipę MGF/TF to raczej nie ma szans. Piszę najpierw na forum (szukałem kiedyś tutaj podpowiedzi przy okazji planów zakupowych właśnie na mx-5 i spodobało mi się to środowisko), bo nie chcę się wbijać na jakiś trip z partyzanta nie wiedząc jaką macie politykę imigracyjną

To jak, przygarniecie czarną owcę?
Pozdrawiam,
Łukasz
Myślę, że nie ma najmniejszego problemu abyśmy razem pośmigali ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nasza frakcja jest mega słaba i zapał osób do wspólnych spotkań często jest znikomy
Nie mniej jednak liczę, że jak poprawi się pogoda ludzie się zmobilizują. Tak więc zapraszam (a przynajmniej ja) - śledź wątek.

- Kieras89
- Wersja: MGF Miata '00
sophisty pisze:Myślę, że nie ma najmniejszego problemu abyśmy razem pośmigali ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nasza frakcja jest mega słaba i zapał osób do wspólnych spotkań często jest znikomyNie mniej jednak liczę, że jak poprawi się pogoda ludzie się zmobilizują. Tak więc zapraszam (a przynajmniej ja) - śledź wątek.
Są momenty kiedy mam ochotę pojeździć samemu lub z dziewczyną, a czasami po prostu fajnie byłoby polatać w więcej niż jeden samochód (nie liczę na kawalkady 50 aut)

vlodar pisze:Ja myślę, że jak zmienisz znaczek to możesz z nami jeździć. Jest kilka Miatek na części w dziale z giełdą.
OK, zacząłem od avatara na potrzeby forum.