Zlocik Ślązaków?? Ktoś za??
wszyscy się łączą, więc pokażmy na co nas stać!!
Moderator: Moderatorzy
Przepraszam, może nie w porę, ale co to KoE i gdzie. Jak tylko mi zrobią miatkę (dziś poszła do doktora
coś w silniku zaczęło stukotać aż płakać się chce
), podobno mam ją odebrać w sobotę to jak najbardziej będę, chyba że pozwolicie to polecę za Wami wszystkimi kombiakiem z psem:)

Najwieksza impreza 1/4 mili w Europie!!!!!!!
Tym razem zorganizowana w Polsce przez ekipe ze streetracingmania.
Profesjonalnie przygotowany tor i konkretne fury!!!!!
Szybko taka impreza sie nie powtorzy.
Link do listy furek ktore zapowiedzialy swoj start
http://www.streetracingmania.com/2007/koedrag/registration.html
Uwazam ze naprawde warto jechac
Tym razem zorganizowana w Polsce przez ekipe ze streetracingmania.
Profesjonalnie przygotowany tor i konkretne fury!!!!!
Szybko taka impreza sie nie powtorzy.
Link do listy furek ktore zapowiedzialy swoj start
http://www.streetracingmania.com/2007/koedrag/registration.html
Uwazam ze naprawde warto jechac

Po co jezdzic skoro mozna latac...
postanowilem nie zasmiecac innych tematow, wiec w cellu spotkania odswiezylem ten temacik
jak na razie po srodku wypada chorzow. ewentualnie mozna sie umowic pod silesia co by nie bladzic.
kiedy to juz od was zalezy. w niedziele ma jeszcze troche pokropic, ale moze po poludniu bedzie lepiej? [url=http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=16&y=9&pol_x=32&lang=0&ver=&ikonka=1]pogoda[/url]
mozna tez w tygodniu, ale chyba nie kazdemu bedzie to pasowalo

jak na razie po srodku wypada chorzow. ewentualnie mozna sie umowic pod silesia co by nie bladzic.
kiedy to juz od was zalezy. w niedziele ma jeszcze troche pokropic, ale moze po poludniu bedzie lepiej? [url=http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=16&y=9&pol_x=32&lang=0&ver=&ikonka=1]pogoda[/url]

-
niedziela czy sobota - jestem za. Z moich danych wynika jednak, ze z pogodą ma byc na odwrot. W niedziele ma padac, a w sobote ma byc tylko zachmurzenie
michal

michal
R.E.D. pisze:jak na razie po srodku wypada chorzow. ewentualnie mozna sie umowic pod silesia co by nie bladzic.
Może być Silesia. A wtedy gwarantowane duże zainteresowanie przechodniów

R.E.D. pisze:kiedy to juz od was zalezy. w niedziele ma jeszcze troche pokropic, ale moze po poludniu bedzie lepiej? [url=http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=16&y=9&pol_x=32&lang=0&ver=&ikonka=1]pogoda[/url]
Ja chętnie, ale gorzej z czasem. Ten weekend mam już zaplanowany, w tygodniu mnie nie ma (delegacja), a w przyszły jadę na wesele

-
ja i tak musze byc w katowicach dzisiaj, wiec zjawie sie pod silesia o 15. jak nikogo nie bedzie to trudno
michal
michal
Mam prośbę, ponieważ jak zwykle moje prośby są bez odzewu, a wszyscy beze mnie jak najbardziej, a ja dopiero po czasie, proszę wyślijcie mnie sms z info o spociku. z góry wielkie dzięki i do zobaczenia. mój numer to 602-176-993
no ale chyba teraz ci nie musi nikt slac, skoro wiadomo, ze o 15?
spotkalem sie dzisiaj z michalem
i jesli wymysli jakas trase, zeby mozna bylo gdzies posmigac, a nie tylko postac i pogawedzic, to jeszcze damy znac (moze nawet ja cosik wymysle
)
p.s. czytajac o spotkaniu w warszawie chcialem pochwalic na tyle dobra pogode, ze moglem przyjechac top down
spotkalem sie dzisiaj z michalem

p.s. czytajac o spotkaniu w warszawie chcialem pochwalic na tyle dobra pogode, ze moglem przyjechac top down

-
Wreszcie udało się zorganizować jakieś wspólne jezdzenie na Sląsku!!!
Załogi Słomki i REDa - dzieki za przybycie. Miło było Was poznać. Kto nie był ,niech żałuje. Mam nadzieje, że następnym razem bedzie nas więcej. Na poniższej stronce kilka zdjęć + mapka z trasą ( zdjęcia w pełnej rozdzielczości wyśle Wam mailem )
http://slowacja63.republika.pl/
pozdrawiam
michal
Załogi Słomki i REDa - dzieki za przybycie. Miło było Was poznać. Kto nie był ,niech żałuje. Mam nadzieje, że następnym razem bedzie nas więcej. Na poniższej stronce kilka zdjęć + mapka z trasą ( zdjęcia w pełnej rozdzielczości wyśle Wam mailem )
http://slowacja63.republika.pl/
pozdrawiam
michal
oj żałuję, przyznaję się do tego bez bici, zadowoleni??
ja na necie bywam od niedzieli wieczorem do piątku, a w weekendy albo odpoczywam gdzieś ... albo na studiach:) Pozdrawiam i mam nadzieję że nikt się nie gniewa i następnym razem postaram się pojawić, gratulujęwspaniałego wypadu

my rowniez dziekujemy za organizacje i spotkanie
michal zabawil sie w slaski odpowiednik piotra (nawet kolor miatki jest podobny
), wiec trasa byla udana. raz tylko pojawil sie pilot, ktory mial chyba 18 lat (w porywach do 65
) i jechal przepisowo 40km/h
jak zawsze bralem aparat i zapomninalem robic zdjec, tak dzisiaj zapomnialem go nawet wziasc, wiec nie mam co wkleic
michal jestem pod wielkim wrazeniem, ze na a4 dales jeszcze rade pstryknac zdjecia
chcialem jeszcze dodac, ze procz mnie pozostali uczestnicy cheat`owali i otwarli miatki dopiero kolo gliwic
na a4 troszke wialo, ale ogrzewanie jakos wyrabia
nawet przed chwila wrocilismy bez daszku i dalo sie wytrzymac
ogolnie bylo bardzo fajnie (i nareszcie troche blizej
). milo bylo tez poznac blizniacza miatke slomki - jak na razie sa dwie takie w polsce i jeszcze niedaleko siebie
mam nadzieje, ze grzegorz nie pokasowal reszty zdjec i macie ich wiecej
prosilbym o przeslanie w oryginalnych rozmiarach (michala tez) na r_e_d@poczta.fm 

michal zabawil sie w slaski odpowiednik piotra (nawet kolor miatki jest podobny

jak zawsze bralem aparat i zapomninalem robic zdjec, tak dzisiaj zapomnialem go nawet wziasc, wiec nie mam co wkleic

michal jestem pod wielkim wrazeniem, ze na a4 dales jeszcze rade pstryknac zdjecia

chcialem jeszcze dodac, ze procz mnie pozostali uczestnicy cheat`owali i otwarli miatki dopiero kolo gliwic

ogolnie bylo bardzo fajnie (i nareszcie troche blizej

mam nadzieje, ze grzegorz nie pokasowal reszty zdjec i macie ich wiecej

dzieki za zdjecia - myslalem, ze wiecej napstrykaliscie, ale tak to jest gdy sie chce przedluzyc mile wspomnienia
mam nadzieje, ze spotkamy sie niebawem ponownie. moze dolacza inni mieszkancy slaska (i nie tylko
)
moze piszcie kiedy wam bardziej spasuje? proponowalbym ostatni tydzien pazdziernika lub pierwszy listopada

mam nadzieje, ze spotkamy sie niebawem ponownie. moze dolacza inni mieszkancy slaska (i nie tylko

moze piszcie kiedy wam bardziej spasuje? proponowalbym ostatni tydzien pazdziernika lub pierwszy listopada
-
W rewanżu za odwiedziny na ziemi wielkopolskiej, też bym się kiedyś wybrał na zlocik do Was...
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
R.E.D. pisze:mam nadzieje, ze spotkamy sie niebawem ponownie. moze dolacza inni mieszkancy slaska (i nie tylko)
chetnie ale ja niestety wyjezdzam i wracam dopiero 4/11

R.E.D. pisze:dzieki za zdjecia - myslalem, ze wiecej napstrykaliscie, ale tak to jest gdy sie chce przedluzyc mile wspomnienia![]()
napstrykalismy sporo wiecej ale niestety, fotki z telefonu maja to do siebie ze nie zawsze (a raczej rzadko) dobrze wychodza w ruchu