Gardść informacji co do soboty.
START -
matpilch będzie na was czekał na parkingu wzdłuż ulicy Górnośląskiej w Rudzie Śląskiej. W okolicy kościoła. Godzina 13:00
matpilch będzie otwierał eskorte, a R3D zamykał. Oni też wyjaśnią wam kilka innych kwestii. Bardzo proszę aby się do nich zastosować, bo tym razem nie ma ani czasu ani miejsca na niepotrzebne atrakcje.
Młoda Pary - czyli my

będzie jechała mniej więcej w środku eskorty. Bardzo proszę nas nie wyprzedzać, chyba, że - patrz niżej.
Kilka zasad porządkowych.
1.Staramy się jechać równym tempem (matpilch wie dokładnie kiedy trzeba pojechać szybciej, a kiedy wolniej), utrzymujemy równe odstępy - w kilku miejsach będzie DRON(ale raczej w cz2), więc im ładniej pojedziemy tym fajniej wyjdziecie na filmiku

2. Wyjazd z drogi podporządkowanej - klasycznie 2gi zastawia przejazd tak aby wszyscy pojechali w sznurku. Potem wyprzedza zamykającego (R3D). Dodatkowo proszę aby w takiej sytuacji osoba jadąca za Młodą Parą wyprzedziła ją celem wyrównania(to ten wyjątek z góry).
3. Pod kościołem utworzymy coś w rodzaju litery U, gdzie my, Młoda Para będziemy na dole, a wy po bokach. Bardzo proszę żeby zatrzymać się maź po zewnętrznej, jednym kołem na trawce.
4. Chętnych zapraszamy do kościoła, a resztę oczywiście prosimy o w miarę ciche hahaszki i żarciki
Wracając do PLANU - cześć druga.
Po mszy i życzeniach wyruszamy na trasę zasadniczego przejazdu, do hotelu - jak na mapce. Tam głownie będzie robiony klip itd...
Jak wcześniej prowadzi
matpilch, a zamyka
R3D. Start myślę ok 15:00
META - tutaj oczywiście każdego czeka nagroda za trudy
Pytania dawajcie najlepiej tu, wtedy albo ja albo chłopaki wymienieni wyżej odpowiedzą. Do mnie nie dzwońcie, ew do nich.
PS - maciek72 - Miła niespodzianka - zapraszamy