[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
Robimy jakiś spocik 19/20 września?
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
Idę po popcorn 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Ja już chyba przejadę się w niedzielę o ile pogoda będzie ładna. Ostatecznie potwierdzę w sobotę. Mogę poprowadzić, jeżdżę stosunkowo wolno, bez szaleństw. Cel do pozwiedzania http://www.muzeum-wdzydze.gda.pl, trasa https://goo.gl/maps/Q0c07, jak widać parę dodatkowych zakrętów planuję
, powrót na Kolbudy. Chętni?

Ja jestem chętny, ale dopiero w przyszły weekend bo teraz to jeszcze na wakacjach jestem.
Co powiecie na spotkanie 20? 19 znajomi mają ślub, muszę być.
Najlepiej by było wjechać do nich całą gromadą 

Ja w sobotę nie mogę, bo o 17 muszę być w kościele, dlatego proponowałem przejażdżkę w niedzielę.
Edit.
Niestety nie będę mógł być w sobotę bo muszę być na innym ślubie na 15 ^^ Więc dla mnie tylko niedziela zostaje jako możliwy termin na spotkanie i krótką pojeżdżawkę.
Edit.
Niestety nie będę mógł być w sobotę bo muszę być na innym ślubie na 15 ^^ Więc dla mnie tylko niedziela zostaje jako możliwy termin na spotkanie i krótką pojeżdżawkę.
To jak, jutro w niedzielę spocik? Powiedzmy Chwaszczyno o 12, przejażdżka i obiad?
Cholera mi jednak jutro nie pasi 

Uszkodziłem silnik w moim NC 1.8
W grę wchodzą dwie opcje : sprzedać jako uszkodzoną albo ratować poprzez wstawienie nowego silnika.
Ktoś z was może robił swap na seryjne 2.0 albo słyszał coś na ten temat ? Jestem zielony w tych kwestiach.
Kupno używanego 1.8 bądź 2.0 wychodzi cenowo tak samo więc czemu nie zmienić na mocniejszy. Kwestia kompatybilności, o której nie mam pojęcia. Ktoś ogarnia te tematy ?
W grę wchodzą dwie opcje : sprzedać jako uszkodzoną albo ratować poprzez wstawienie nowego silnika.
Ktoś z was może robił swap na seryjne 2.0 albo słyszał coś na ten temat ? Jestem zielony w tych kwestiach.
Kupno używanego 1.8 bądź 2.0 wychodzi cenowo tak samo więc czemu nie zmienić na mocniejszy. Kwestia kompatybilności, o której nie mam pojęcia. Ktoś ogarnia te tematy ?
- Sigma
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Unplugged
Wrzuć od razu 2.5 --> viewtopic.php?f=26&t=18041
"A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away." – Antoine de Saint-Exupéry

Sigma pisze:Wrzuć od razu 2.5 --> viewtopic.php?f=26&t=18041
czytałem, za dużo roboty, nie znam się na tym. ma być możliwie plug & play
koro13 pisze:a co sie stalo kolego popatrz? czemu silnik kaputnol , jaki przebieg jaki olej , czy dostawala w rure
Zjadła cały olej, nikt nie skontrolował. 80k przebiegu. Zatarty silnik w wyniku jazdy bez smarowania.
Użytkowana, jako czwarte auto. Każde wyciągniecie z garażu dostawała w palnik, jak to typowa zabawka.
Zmiana na silnik 2.5 nie wchodzi w grę. Nie mam czasu, ani tym bardziej wiedzy żeby rzeźbić w tym.
Albo włożenie 1.8 lub 2.0 ( o ile nie wymaga to zbyt dużych przeróbek) albo sprzedaję, co zostało na żyletki i kupuję nową zabawkę. Szkoda mx'a bo fajne auto ;/
-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Chwilowo BezMX
Witam wszystkich posiadaczy emiksów z trójmiasta i okolic. Widzę,że np.na tle Wawy,słabo u nas ze spotami. A może się myle? Wybaczcie zapał świeżakowi ale może jednak? W końcu,bądź co bądź mijamy się czasem na ulicach 

Pozdro
Marcin
Marcin