[WROCŁAW / KOTLINA KŁODZKA i okolice] spotkania regionalne
DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
Nie ale dzięki za propozycję
chodziło mi o to czy ktoś wie czy ten sprzedawca to może ktoś z forum albo znana komuś osoba żeby wiedzieć czy jeśli pojawi się u niego w ofercie coś co mnie zainteresuje to czy jest wart zaufania czy to raczej typowy Mirek...

- irekJ
- Donator
- Model: ND
- Wersja: Mocny Full
Dla odmiany odświeżam temat w bardziej pozytywny sposób.
Kto by pomyślał, że dzisiaj będą winkle jeżdżone. Jako, że pętla krótka to trochę więcej zygzakiem trzeba było jeździć coby km nawijać na koła.
Kto by pomyślał, że dzisiaj będą winkle jeżdżone. Jako, że pętla krótka to trochę więcej zygzakiem trzeba było jeździć coby km nawijać na koła.
- Załączniki
-
- IMG_20171125_143355.jpg (1.2 MiB) Przejrzano 2334 razy
-
- IMG_20171125_142247_1.jpg (1.09 MiB) Przejrzano 2334 razy
-
- IMG_20171125_131631.jpg (1.3 MiB) Przejrzano 2334 razy
...
- Załączniki
-
- DSC_5.JPG (1.38 MiB) Przejrzano 2322 razy
-
- DSC_1.JPG (1.67 MiB) Przejrzano 2322 razy
- ace
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
A ja głupi sezon zamknąłem miesiąc temu :/
NBFL 1.8 - Blues Beatdown | NC SPEC - Rocambolesco
Przygórze - Twój dom w Kotlinie Kłodzkiej. Pośmigamy razem?
- ace
- Donator
Może i double post, ale w słusznym celu: otwiera się nowy obiekt we Wro: http://fabrykadriftu.pl - ciekawe, co z tego wyjdzie?
NBFL 1.8 - Blues Beatdown | NC SPEC - Rocambolesco
- Xenocyd
- Donator
Słabo to widzę, bo ten "obiekt" to nic innego jak stadionowy parking. Częściowo poktyty kostką, częściowo tymi płytami betonowymi z dziurkami. Temu nawet to dziurawej i nierównej Rakietowej jest daleko. Przy tym dosyć ubogi Pixers Ring to high tech jest.
Jak się nie mylę to inicjatywa Pana od Rakietowej, który przewidywalnie szybciutko popadł w konflikt z Pixers Ringiem. Więcej chyba nie trzeba pisać. 

-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: MR2 ZZW30
mutra pisze:tinuviel pisze:Hej, ktoś zna jakieś ciche zapomniane miejsce bez tygodniowych kolejek gdzie mogliby mi przełożyć opony na zimowe w ten weekend?
zadzwoń do norauto na bielanach, kiedyś miewali przestoje z rana i wieczorem ale za dużo bym sie nie spodziewał
jest też taki serwis w Domasławiu, jakieś 10 min od bielan - z tego co kojarzę facet ma serwis przy domu więc może byc bardziej elastyczny (713118946)
Dzięki za namiary, finalnie zrobiłem w poniedziałek bo wyszło że ma poważniejszy problem - przegląd się skończył

Co do Fabryki Driftu... niby ok, może będzie zimą miejsce żeby legalnie się poślizgać ale kreowanie tego jako toru? trochę

- Liliputek
- Donator
- Wersja: Freedom plus
- Kontakt:
Fajnie się macie. A Liliputek w garażu, na podnośniku, u mechanika. Biedny nigdzie nie może wyjechać z domu.
Ale odbijemy sobie to na wiosnę... A JAK...
Ale odbijemy sobie to na wiosnę... A JAK...
LILIPUTEK - z miłości do jazdy 

-
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Miata PRHT 2.0
- Kontakt:
irekJ pisze:To skoro jesteśmy w temacie to robię wszystko aby skręcić Czarnucha na 9 grudnia na Pixers Ring Pro Cup. Ktoś chętny dołączyć?
PS. Chyba, że śnieg spadnie.
Jak nie skręcisz, to wiesz... u mnie jeszcze trochę gumy na Michelinach zostało

-
- Donator
- Wersja: GT Sport nav+
irekJ pisze:Bardzo spostrzegawczy jesteś
Tak dają radę, kupiłem na wyprz za grosze. Teraz przydałaby się grubsza wyprofilowana kiera.
a co to za model?
Co do kiery to jak masz na rękawicy zamszowe wstawki, to zawsze możesz obszyć fabryczną zamszem. klei sie niesamowicie, jedyny mankament, że musisz w rękawiczkach jeździć za każdym razem bo zamsz nie lubi gołych dłoni
- irekJ
- Donator
RaceChrono używałem, u nich trzeba zostawić 9PLN za każdy wjazd na sesję, czyli pewnie pomnożyć x4.
Chętnie bym dołączył ale gruz ląduje w czwartek na kanale w ramach zimowych przygotowań, i pewnie trochę postoi.
Chętnie bym dołączył ale gruz ląduje w czwartek na kanale w ramach zimowych przygotowań, i pewnie trochę postoi.
Ktokolwiek zaparkował dzisiaj koło mnie w Renomie granatową NBFL ze srebrnym hardtopem dzięki za taki wybór miejsca
nagle dotarło do mnie, że muszę znowu mieć taki wóz na codzień... swoją drogą dawno nie widziałem takiej z bliska czy NBFL ma bardziej zaokrąglony tył niż NB?

- irekJ
- Donator
Moi drodzy, są kalendarze!
Jeśli chodzi o kwestię odbioru to z mojej strony proponuję spotkanie na mieście. Pytanie tylko czy przed świętami, w trakcie czy po? Ja cały czas jestem we Wrocławiu. Wzorem innych miast może udałoby się zapoczątkować nową tradycję Miatowego opłatka czy coś. Oczywiście każdy jest mile widziany niezależnie od tego czy ma kalendarz do odbioru czy nie
Natomiast jeśli pomysł nie znajdzie uznania to proszę o PW, przekażę nr tel tym którzy jeszcze nie mają i dogadamy szczegóły odbioru. Jakby co to zapraszam na kawę czy wódkę na Idzikowskiego
Korzystając z okazji, Wesołych Świąt Wszystkim!
Jeśli chodzi o kwestię odbioru to z mojej strony proponuję spotkanie na mieście. Pytanie tylko czy przed świętami, w trakcie czy po? Ja cały czas jestem we Wrocławiu. Wzorem innych miast może udałoby się zapoczątkować nową tradycję Miatowego opłatka czy coś. Oczywiście każdy jest mile widziany niezależnie od tego czy ma kalendarz do odbioru czy nie

Natomiast jeśli pomysł nie znajdzie uznania to proszę o PW, przekażę nr tel tym którzy jeszcze nie mają i dogadamy szczegóły odbioru. Jakby co to zapraszam na kawę czy wódkę na Idzikowskiego

Korzystając z okazji, Wesołych Świąt Wszystkim!
- Załączniki
-
- kalendarz.jpg (777.46 KiB) Przejrzano 1880 razy