Poznańskie Rozpoczęcie Sezonu 2013
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 1.8
Hantkus bardzo nam miło że informujesz wszystkich ile osób będzie spało w Twoim pokoju za zamkniętymi drzwiami
[ Dodano: 10-04-2013, 09:01 ]
To się nazywa "robić dobrą robotę"
Bardzi się cieszę !!! 

[ Dodano: 10-04-2013, 09:01 ]
sleven pisze:Ha HaDobre!
Z Hantkusem zwerbowaliśmy kolejna załogę![]()
Milena + dmk
To się nazywa "robić dobrą robotę"

była czerwona NA 1.6 -> II wice mistrz MMC West 2014 w klasie 1.6
NALEPKI NA AUTA
W piątek, tj. 12-go będę miała wydrukowane duże nalepki. Nalepki jak reszta projektów, zostały wykonane przez firmę MATRIX a ponieważ znają moje upodobania co do koloru to dominuje na nich kolor czerwony
.
Jeśli macie ochotę stać się ich posiadaczami wcześniej, to można będzie je ode mnie odbierać już w piątek, np. w P-niu na ul. Słonecznej, ew. możemy zrobić szybki wieczorny spot przed 20-tym.
pozdrawiam
W piątek, tj. 12-go będę miała wydrukowane duże nalepki. Nalepki jak reszta projektów, zostały wykonane przez firmę MATRIX a ponieważ znają moje upodobania co do koloru to dominuje na nich kolor czerwony

Jeśli macie ochotę stać się ich posiadaczami wcześniej, to można będzie je ode mnie odbierać już w piątek, np. w P-niu na ul. Słonecznej, ew. możemy zrobić szybki wieczorny spot przed 20-tym.
pozdrawiam
lassana
-
jakby znalazło się jeszcze jedno wolne miejsce - to ja też bardzo chętnie się wybiore:) ktoś opony i narzędzia musi wozić:D
safety_car pisze:ktoś opony i narzędzia musi wozić:D
a co to? JeeParty czy zlot landrowera ze trzeba woz techniczny z przeszczepami wozic? Lepiej tam zapakuj skrzynke czegos zimnego

Powstrzymać przyzwyczajenia i odłożyć gumówke na półkę...
No właśnie - mazdy się nie psują 

-
nigdy bym nie pomyślał inaczej!
Chyba rzeczywiście narzędzia lepiej zamienić na coś innego
Chyba rzeczywiście narzędzia lepiej zamienić na coś innego

DEXTER to jak możesz to odbierz też wlepki dla mnie i dla Konrada bo ja wracam w piątek w nocy 

Hantkus pisze:Smock pisze:Ja Ciebie kumar chcę widzieć na rozpoczęciu
Bo inaczej jak następnym razem bedziesz na Wildzie czeka Cię haracz
Mieszkam na Wildzie, aa!

[URL=http://gruffi.com]Gruffi - web design & development[/URL]
Widzę, że dużo MX-5tek będzie gotowych na rozpoczęcie sezonu przy Termach. Od jakiegoś czasu robię program motoryzacyjny dla o2.pl. Na razie bardziej amatorsko, ale od czegoś trzeba zacząć.
Tak czy inaczej, chciałbym kiedyś zrobić duży odcinek o MX-5tkach, a może ogólnie kabrioletach (np. też Z3). Ciężko mi będzie zgromadzić tyle Miat w jednym miejscu, dlatego chciałbym już teraz coś nagrać. Jedna sprawa to wrzucić GoPro na tył samochodu, który będzie jechał na przedzie. Fajnie będzie widać cały sznur ludzi z muchami w zębach
Druga sprawa, program nazywa się "FUNDRIVE" i może fajnie by było ułożyć z Miat napis FUN i nagrać go z lotu ptaka (mam dostęp do drona z GoPro i operatora helikopterka). Do tego potrzebowałbym 14 Miat. No, 13, bo jedną mam
Co o tym sądzicie?
Tak czy inaczej, chciałbym kiedyś zrobić duży odcinek o MX-5tkach, a może ogólnie kabrioletach (np. też Z3). Ciężko mi będzie zgromadzić tyle Miat w jednym miejscu, dlatego chciałbym już teraz coś nagrać. Jedna sprawa to wrzucić GoPro na tył samochodu, który będzie jechał na przedzie. Fajnie będzie widać cały sznur ludzi z muchami w zębach

Co o tym sądzicie?
[URL=http://gruffi.com]Gruffi - web design & development[/URL]
kumar pisze:Tak czy inaczej, chciałbym kiedyś zrobić duży odcinek o MX-5tkach, a może ogólnie kabrioletach (np. też Z3). Ciężko mi będzie zgromadzić tyle Miat w jednym miejscu, dlatego chciałbym już teraz coś nagrać. Jedna sprawa to wrzucić GoPro na tył samochodu, który będzie jechał na przedzie. Fajnie będzie widać cały sznur ludzi z muchami w zębachDruga sprawa, program nazywa się "FUNDRIVE" i może fajnie by było ułożyć z Miat napis FUN i nagrać go z lotu ptaka (mam dostęp do drona z GoPro i operatora helikopterka). Do tego potrzebowałbym 14 Miat. No, 13, bo jedną mam
Co o tym sądzicie?
Może jeszcze reportaż do TVP/WTK zrobimy ? xD
-
Dzisiaj bede i ja
Przygarne naklejki Adama i Mayk'a w razie czego

Przygarne naklejki Adama i Mayk'a w razie czego

-
Podobno na ul. Slonecznej no i wypadaloby ustalic jakas godzine