[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
ok to do zobaczenia!
NBFLove
Oki
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Przyjedź dowiesz się 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Sebuu kupisz nam litrowego sprite ? 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
-
- Model: NB FL
- Wersja: memories
Mafistor pisze:Witam wszystkich! Od kilku dni zacząłem chorować na mazdę mx5 i nie tracąc czasu chciałbym obejrzeć to auta z bliska. Ponieważ mieszkam w Gdańsku postanowiłem napisać tego posta tutajZwracam się z ogromną prośbą i pytaniem czy któryś z życzliwych forumowiczów byłby w stanie spotkać się ze mną i zaprezentować to auto? Opowiedzieć o nim, przewieźć i zarazić pasją. Kto wie, może już niedługo będziecie mieli nowego kolegę
Pozdrawiam!
śmiało, jak coś PW do mnie i możemy się ustawić nawet dziś, tyle że w przedziale 15:00-18:00.
Hello Chłopaki z 3city 12.09 będę w Trójmieście jak będzie zainteresowanie to na 4 komplety framow to mogę przy okazji zabrać co byście na jesieni mieli co grzebać przy miatach
info wkejam tu i w temacie FR bo nie wiem czy wszyscy czytacie temacik
chętni powinni zgłosić się do końca sierpnia aby był czas na produkcję

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- Morena
- Model: NB
- Wersja: 1.8
Siema Ludzie Miatołaki
Sprawa jest
Koleżka szuka Mazdy 6 w 2.0 benz z roku 2004/2006.
Może ktoś coś kiedyś gdzieś słyszał o znajomym albo babci, która chce sprzedać takie cudo ?
Proponowałem MX-5 ale za duży jest i się nie mieści więc only Mazda 6
Pozdrowionka
Moreniak

Sprawa jest

Koleżka szuka Mazdy 6 w 2.0 benz z roku 2004/2006.
Może ktoś coś kiedyś gdzieś słyszał o znajomym albo babci, która chce sprzedać takie cudo ?

Proponowałem MX-5 ale za duży jest i się nie mieści więc only Mazda 6

Pozdrowionka
Moreniak
zaMIATAcz
A na ostatnim mini spocie w Gdyni rozmawialiśmy o obszyciu foteli. Ktoś z Was zapłacił jakoś mało za to.
A teraz problem:
Nie pamiętam kto tak tanio obszył, nie pamiętam gdzie i nie pamiętam za ile
Będę wdzięczny za przypomnienie
A teraz problem:
Nie pamiętam kto tak tanio obszył, nie pamiętam gdzie i nie pamiętam za ile

Będę wdzięczny za przypomnienie

Może coś w sobotę?
W sobote bede w centrum gdańska, więc mógłbym być.. ale obiecać też nie mogę.
Swoja droga.. znacie w gdańsku kogoś kto zna się dobrze na zabytkowych aparatach fotograficznych? Znalazłem starego compura mieszkowego z (chyba) początku lat 30, i chciałbym by ktoś tchnął w niego drugie życie.
Swoja droga.. znacie w gdańsku kogoś kto zna się dobrze na zabytkowych aparatach fotograficznych? Znalazłem starego compura mieszkowego z (chyba) początku lat 30, i chciałbym by ktoś tchnął w niego drugie życie.
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
To jak z tym spotem?
mnie jednak w gdansku nie bedzie. Jutro raczej zajme sie autkiem.. umyć trzeba, coś pogrzebać i takie tam..
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
A więc stało się
Biorę ślub i chciałem wszystkich zaprosić na ceremonię zaślubin 20.09.2014 w Katedrze w Oliwie o godzinie 16:30
Ja będę jechał do ślubu swoją miatką i myślę że aby nie czuła się samotna przed kościołem fajnie by było gdyby dojechały do niej jej koleżanki w towarzystwie moich klubowych przyjaciół
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie wraz z moją przyszłą małżonką Kasią 

Tomek spóźniłeś się - ogarnięte od jakiegoś czasu
nie chwaliłeś się to było wsio na "boku" ustalane

nie chwaliłeś się to było wsio na "boku" ustalane

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Hehe tak czułem
najfajniej by było jak byśmy może jakimś peletonem z moreny od mojego domu ruszyli do kościoła koło 15:45 

-
tomekk pisze:Hehe tak czułemnajfajniej by było jak byśmy może jakimś peletonem z moreny od mojego domu ruszyli do kościoła koło 15:45
Podłączam się. Mieszkam na myśliwskiej więc pasuje idealnie. Proszę tylko o info z miejscem spotkania.