[Dolny Śląsk] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
emjay13 moja jest na sprzedaż ale kwota inna.
-
Haryyy będzie nastepna i tylko NA.(chociaż wszystkie modele mx-5 są super)Jeżdże miatami już 10 lat i nie znudziły mi się wręcz przeciwnie choruje na nie.Emjay moja mazda. No to jak czwartek pasuje.Mam mały plan gdzie pojedziemy.
Emjay-owi chodzilo chyba o cene za jaka chcesz pogonic swoja.Tak ja wywnioskowalem.A za jaka NA sie rozgladasz. Jakis wiekszy silnik? Nowsza?No to do zobaczenia w czwartek. Ciekawe co tam fajnego wymysliles Moris.
Chodzilo mi o cenę Moris. W domu nie mam polskich znaków dlatego nie napisalem JAKĄ
teraz jestem na wydziale to kozaczę. Ta Madzia nie jest dla mnie tylko dla kumpla, tyle że jego kapital to 10kPLN a ja wiem że za taką kwotę będzie ciężko.
Odbiegając od tematu Moris jak będziesz jechał jutro na spota to jak znajdziesz to weż mi są śrubke co mówiłeś że masz do mojego nadkola żeby nie odchodziło. To o której jutro i gdzie chcecie się spotkać??

Odbiegając od tematu Moris jak będziesz jechał jutro na spota to jak znajdziesz to weż mi są śrubke co mówiłeś że masz do mojego nadkola żeby nie odchodziło. To o której jutro i gdzie chcecie się spotkać??
Dobra niech będzie, że mi też pasuje... jak mnie nie będzie to się Haryyy przecie zapłacze. Btw tak o mnie dbacie, że moglibyście dziady złożyć mi życzenia imieninowe
P
Moris, jak zabierasz nas na łyżwy to ja jestem szczęśliwa na maxa... a jak nie to pamiętaj, że moja przednia lewa opona wytrzymała ten Twój pomysł.

Moris, jak zabierasz nas na łyżwy to ja jestem szczęśliwa na maxa... a jak nie to pamiętaj, że moja przednia lewa opona wytrzymała ten Twój pomysł.
-
emjay za póżno dopiero po weekendzie moge ci ją przywieżć.Słuchajcie ten pomysł to nic takiego wielkiego , tylko takie tam sobie no wiecie tererere tiruriru.Ok.19 jutro pod milenijnym pasuje wszystkim.Finda to nie łyżwy ale też bedzie fajnie.
-
Stasiek a ty co sie nie odzywasz,będziesz.
-
Wszystkiego dobrego Findabair z okazji Twoich imienin.Pozdrawiam.
Dzięki chłopaki :* Swoją drogą nie ma jak się o życzenia upomnieć. W każdym razie mi pasuje jutro 19. Ja mam numer do Staśka, więc mu napisze jutro esa bo dziś to już późno. Kto wie może też się pojawi. Prezencik? No coż Haryyy, jak Ty mnie znasz
Moris ja już wiem co wymyśliłeś, to na bank wycieczka w las i palenie żywcem

Moris ja już wiem co wymyśliłeś, to na bank wycieczka w las i palenie żywcem

Emjay, jeśli sądzisz, że to przebije disco "Geneza" i "Armagedon" w Krośnie (RK) to ja chętnie. Jeszcze rok temu wydawało mi się, że widziałam wszystko... teraz wiem w jak wielkim błędzie byłam
:D

I understand - I just don't care!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC
Bije na glowy kazda impreze w Polsce uwierz mi.
Raz pojechalem tam z kumplami bo uslyszelismy ze najwieksza obora wszechswiata. Przybylem, zobaczylem, uwierzylem i odjechalem ze smiechem na twarzy
Z tymi beczkami po kapuscie to zadna metafora to po prostu fakt
i dziewczyny w dresach ortalionowych. Cud, miód i ubustwo 

Ej, to ja chcę... Tylko jeżeli to tam Haryyy poznał swoją pierwszą miłość (Kiedy Haryyy poznał Sally czy jakoś tak) to niech zachowa tę informację dla siebie. Wiem, że to głupie pytanie, ale jak daleko tam jest? Ej, nie!! Ja chcę tam!!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC
Do mnie do domu jest 367 km a ode mnie tam nastepne 20. Ja mowie serio mozna sie wybrac np na wiosne. Ja mam dosc duza dzialke mozna zorganizowac grilla i zebrac jeszcze kilka innych miatek. Miejsce noclegowe tez dla wszystkich by sie znalazlo 

Wiesz co Haryyy, wyszedł z Ciebie padalec i kanalia! Jak możesz takie rzeczy o landrynce, przykro jej teraz
Emjay, ja chętnie, ale moja mazda może nie dojechać jak twierdzi Haryyy. Chociaż w sumie Haryyy na bank będzie uczynny i zabierze mnie w takim wypadku ze sobą

Emjay, ja chętnie, ale moja mazda może nie dojechać jak twierdzi Haryyy. Chociaż w sumie Haryyy na bank będzie uczynny i zabierze mnie w takim wypadku ze sobą

Racing Licence BC

Racing Licence BC