Moderator: Moderatorzy
najdłuższą trasę Miatką za jednym zamachem zaliczyłem jakieś 400 km i źle nie było, ale już podróży do Chorwacji nie wyobrażam sobie wcale nie z względów pojemności tego samochodu, czy małej ilości miejsca w kabinie, tylko bardziej dlatego że jak dla mnie ta podróż trwałaby zbyt długo, a ja nie lubię się wlec jak ślimakHantkus pisze:remik pisze:Hantkus pisze:Ostatnie trzy tygodnie spędziłem na wyspie Hvar więc wybaczcie nieobecność
Będziesz usprawiedliwiony tylko w wypadku, gdy potwierdzisz , że pojechałeś tam Miatą
Bądźmy szczerzy:Miata się na tour 1800 km w jedną stronę(przez gebelsów) nie nadaje![]()
Jak ją kupowaliśmy, to była zacieszka że polecimy nią na Hvar...a że auto kupiliśmy w Krakowie to w Poznaniu już wiedzieliśmy żeten pomysł
Smock pisze:Może być i Puszczykowo byle trochę pojeździć
Jakieś konkretne miejsce w tym Puszczykowie ???
pozdrawiam
dmk pisze:Smock pisze:Może być i Puszczykowo byle trochę pojeździć
Jakieś konkretne miejsce w tym Puszczykowie ???
pozdrawiam
A no ja na Sasankowej mieszkam
Meanmachine pisze:Albo cokolwiek innego! Ludzie! Remik ostatnio taką trasę poskładał przy samym poznaniu, że byłem w 7mym niebie, więc mamy gdzie jeździć po okolicy zdecydowanie.
001daro pisze:Jaka traska? :> Mógłbyś mniej więcej narysować na google maps na przykład?