TARNOBRZEG i reszta świata
Moderator: Moderatorzy
Wiem, że jestem upierdliwcem, ale ponieważ są chyba ostatnie dni pogody pod top down - może jutro jakiś Miatoszyn i św. Kaśka tak jak było w marcu. BARDZO PROSZĘ. Jakiś grill na parkingu itp. Może jakaś cola wspólnie wypita z pucharu. Czekam na odpowiedzi do soboty do 10-tej. Myślę, że 13-ta w Miatoszynie to dobra godzina.
- Mariusz K.
- Donator
- Model: NA
Niedziela by mi bardziej pasowała.
Mariusz K.
Damy znać jutro do południa, jaką decyzję podjęliśmy 

- PK.
- Wersja: + NB
- Kontakt:
Torino pisze:Lepiej późno, niż jeszcze później...
- To ja też lepiej późno niż jeszcze później

- To link do filmiku, który obiecałem wstawić (w Ostrowcu ostatnio..):
http://patrz.pl/film,tbg5-avi,160221.html
- Co prawda tak na szybko posklejany i jak zwykle "patrz.pl" zmniejszyło mocno jakość, ale pamiątka jest zawsze jakaś

Torino pisze:Uśmiechy na buziach dzieci bezcenne...
- Hehe - no - właśnie na tym fimiku słychać te uśmiechy - kamerkę niestety przekręciło - nie wiem czy dzieci, czy tak jak z kubkiem się stało, ale wstawiłem, bo nie każdy pewnie wie, że tak można cieszyć z jazdy Miatką

Torino pisze:ps. jeśli ktoś chce jakąś fotkę bez logo, to dajcie znać bezpośrednio do mnie.
- Hehe - ale to jak podpis autora pod swoim dziełem - to dodaje jeszcze wartości (chyba, że bym miał go na gębie ..

- Też kiedyś wstawiałem swoje loga na fotkach i pewnie dalej powinienem to robić - dzięki temu nawet parę razy przyłapałem ludzi na wstawianiu moich zdjęć do konkursów lub w gazetach jako swoje zdjęcia - np.:

- Hehe - z prawej na dole obciety moj "znak wodny" - ale kawalek widac - niestety przy okazji obcial ktos troche dzieci, a na gorze podpisany "złodziej"

- PK.
- Kontakt:
piter003 pisze: Jak się ściemniPILOTKOM
- Hehe - no nic - sopróbuję

- Kurcze - z Wami to trudno nie pojechać na zlota..
- Dopiero jakaś gorączka mnie puszcza - jak na rano będę w stanie dojść do Miaty, to jadę

- Jakoś się będziemy zdzwaniać rano - bo myślę z Wami pojechać z Ostrowca - jeśli nie macie nic przeciwko - mam tylko jakieś 10 km dalej - więc przez Ostrowiec chyba najlepsza trasa..
- Almi - jedziesz z nami (przez Ostrowiec), czy lecisz na skróty ?? - Jak przez Ostrowiec - to możemy się zgadać jak zwykle - to dryndnij rano - gdzieś po 10:00 am..
- Kurcze - to koło 100 km ..

Marta K pisze:Jutro pilotki będą grzecznie podziwiać krajobrazy świętokrzyskie![]()
- Zawsze grzecznie podziwiamy krajobrazy

- Mariusz K.
- Donator
piter003 pisze:almi69 pisze:Zbiórka w Ostrowcu na Statoil 12-12,15
PK jestem w Ożarowie 11,30
Zadzwonię do Jurka, może się wybierze.
Zabieram grilla, tacki widelce itp. DO ZOBACZENIA.
To ja zabiorę resztę
A ja zabieram resztę po Twojej reszcie

I mamy wszystko

Mariusz K.
- PK.
- Kontakt:
-
- No i jak zwykle fajnie było - niech żałuje, kto nie był
- Hehe - nawet po drodze zdążyłem w sam raz na mszę w Ożarowie - ale się ludziom podobała Miatka na parkingu - trzeba się będzie tam jeszcze parę razy przejechać, to może ktoś sobie kupi
..

- No to parę fotek..:

- Hehe - Marcin - ale masz zdjęć lusterkowych
..

- Tak czerwono się zrobiło, że fotkę zrobiłem
..

- Podziwiamy grzecznie krajobrazy - jak było w planach
..
- Ale fajne były te lekko jesienne kolory na drzewach - szkoda, że na zdjęciach tego nie widać tak jak w real'u..

- Tradycyjny "konkurs otwartego bagażnika"

- Miato-bufet

- "Poranna mgła" - Hehe
- Ok - to co z tym Sylwestrem Miatowym ??
- Bo pomysł mi się spodobał - mam wynajmować salę ?? (bo u nas trzeba sporo "do przodu" rezerwować :/..)..
- Przy okazji zrobimy konkurs na najlepszy "napój ognisty" domowej roboty
i wszyscy zasiądziemy do stołu jako "jury"
hehe.. 

- Hehe - nawet po drodze zdążyłem w sam raz na mszę w Ożarowie - ale się ludziom podobała Miatka na parkingu - trzeba się będzie tam jeszcze parę razy przejechać, to może ktoś sobie kupi

- No to parę fotek..:

- Hehe - Marcin - ale masz zdjęć lusterkowych

- Tak czerwono się zrobiło, że fotkę zrobiłem

- Podziwiamy grzecznie krajobrazy - jak było w planach

- Ale fajne były te lekko jesienne kolory na drzewach - szkoda, że na zdjęciach tego nie widać tak jak w real'u..

- Tradycyjny "konkurs otwartego bagażnika"

- Miato-bufet

- "Poranna mgła" - Hehe

- Ok - to co z tym Sylwestrem Miatowym ??
- Bo pomysł mi się spodobał - mam wynajmować salę ?? (bo u nas trzeba sporo "do przodu" rezerwować :/..)..
- Przy okazji zrobimy konkurs na najlepszy "napój ognisty" domowej roboty

almi69 pisze:Kochani, jak tam z tymi pieczonymi ziemniakami, kartoflami, pyrami, jak zwał tak zwał. Pogoda się szykuje ładna, może tak coś, coś.?? Dobrze by było coś ze śniadaniem. Ha ha.
A kto robi śniadanko haha

piter003 pisze:almi69 pisze:Kochani, jak tam z tymi pieczonymi ziemniakami, kartoflami, pyrami, jak zwał tak zwał. Pogoda się szykuje ładna, może tak coś, coś.?? Dobrze by było coś ze śniadaniem. Ha ha.
Wiesz, że wstaję wcześnie i mam pojęcie o kuchni. Robię dla wszystkich na życzenie, co kto zamówi pod warunkiem , że będą to parówki, Mogą być wegetariańskie. Ewentualnie opcjonalnie spalona jajecznica z jajek od koguta. Albo coś wysmakowanego, ale to już moja inwencja.
almi69 pisze:piter003 pisze:almi69 pisze:Kochani, jak tam z tymi pieczonymi ziemniakami, kartoflami, pyrami, jak zwał tak zwał. Pogoda się szykuje ładna, może tak coś, coś.?? Dobrze by było coś ze śniadaniem. Ha ha.
Wiesz, że wstaję wcześnie i mam pojęcie o kuchni. Robię dla wszystkich na życzenie, co kto zamówi pod warunkiem , że będą to parówki, Mogą być wegetariańskie. Ewentualnie opcjonalnie spalona jajecznica z jajek od koguta. Albo coś wysmakowanego, ale to już moja inwencja.
Parówki z reguły są wegetariańskie

Radom w Echu Dnia.http://www.echodnia.eu/radomskie/wiadom ... ,12579944/
- PK.
- Kontakt:
Łoo.. - Spoko - nasze Miatki na "okładce" (no - znaczy na pierwszym zdjęciu..) - kurcze - szakoda, że Mariusz wtedy przeparkowywał, bo było by jeszcze lepsze.. (Albo szkoda, że chwilę później fotki nie zrobili..)..
- Ale była jakaś parada o 14:00 po ulicach ??
- Ja chyba wtedy pojechałem pokazać gościowi jak się rysuje koła na parkingu...
- Kurcze - szkoda, że nie było "wszystkich stałych bywalców ostatnich zlotów".. No nic - może na 4-tym, czy którymś tam z następnych "zakończeń sezonu 2017" będzie nas więcej
..
- Postaram się znaleźć kiedyś chwilę, żeby jakieś fotki wstawić.. (heh - jeszcze nie zdążyłem tych z Węgier wgrać nawet..)

- Ale była jakaś parada o 14:00 po ulicach ??
- Ja chyba wtedy pojechałem pokazać gościowi jak się rysuje koła na parkingu...
- Kurcze - szkoda, że nie było "wszystkich stałych bywalców ostatnich zlotów".. No nic - może na 4-tym, czy którymś tam z następnych "zakończeń sezonu 2017" będzie nas więcej

- Postaram się znaleźć kiedyś chwilę, żeby jakieś fotki wstawić.. (heh - jeszcze nie zdążyłem tych z Węgier wgrać nawet..)

- PK.
- Kontakt:
- Hej - co tak nikt nic tu nie pisze już ??..
- Ja "właśnie" wróciłem z "Miatowej pielgrzymki do Częstochowy"
- Mam nadzieję, że taka pogoda jak we wtorek czy środę, będzie do połowy grudnia przynajmniej
..

- Miatka ma już nowy wydech - ale trochę nie tak zrobili jak chciałem
..

- To trza by zrobić jakiś spot, abym mógł się pochwalić ..
- Tylko nie w tą sobotę i niedzielę - chyba, że w Krakowie, bo tam muszę być w te dni..

- Hehe - w drodze powrotnej spotkałem chyba tego Golfika, który coś wygrał na "ZS" w Radomiu (zdjęcie poniżej..) - wyglądał identycznie i jego ekipa bardzo przyjecielsko do mnie wymachiwała - więc to chyba ten, a jego załoga chyba może poznała Miatkę
..

- No i jak chyba obiecałem - kilka zdjęć z zakończenia sezonu w Radomiu..

- Jeszcze jakieś mi się pląta po komórce - zrobione z daleka - ale to może kiedyś - jak zgram..

- Ja "właśnie" wróciłem z "Miatowej pielgrzymki do Częstochowy"

- Mam nadzieję, że taka pogoda jak we wtorek czy środę, będzie do połowy grudnia przynajmniej

- Miatka ma już nowy wydech - ale trochę nie tak zrobili jak chciałem

- To trza by zrobić jakiś spot, abym mógł się pochwalić ..
- Tylko nie w tą sobotę i niedzielę - chyba, że w Krakowie, bo tam muszę być w te dni..

- Hehe - w drodze powrotnej spotkałem chyba tego Golfika, który coś wygrał na "ZS" w Radomiu (zdjęcie poniżej..) - wyglądał identycznie i jego ekipa bardzo przyjecielsko do mnie wymachiwała - więc to chyba ten, a jego załoga chyba może poznała Miatkę

- No i jak chyba obiecałem - kilka zdjęć z zakończenia sezonu w Radomiu..

- Jeszcze jakieś mi się pląta po komórce - zrobione z daleka - ale to może kiedyś - jak zgram..

Ale tu CISZA wszyscy już pod kocykiem?
Pochwalcie się planami na zimę.
Ja dałem jeszcze elementy wnętrza do obskórowania. Wymiana hamulców , klocki wszystkie i tylne tarcze. Może pomaluję zaciski. Nowe używane felgi z polerowanym rantem juz mam i , iii sam nie wiem co jeszcze. Bagażnik na klapę będę obniżał o 2,5 cm. Taki jak Pitera.
Ja dałem jeszcze elementy wnętrza do obskórowania. Wymiana hamulców , klocki wszystkie i tylne tarcze. Może pomaluję zaciski. Nowe używane felgi z polerowanym rantem juz mam i , iii sam nie wiem co jeszcze. Bagażnik na klapę będę obniżał o 2,5 cm. Taki jak Pitera.
- Mariusz K.
- Donator
almi69 pisze:Ale tu CISZA wszyscy już pod kocykiem?
Ale szalejesz

Mariusz K.