[Dolny Śląsk] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
kurcze ja też bym chetnie sie pojawił, ale mam w planie wyjazd .Jeszcze zobaczymy.
Findabair pisze:Ty to byś emjay tą obiecaną flaszkę zarządził...
Zabij mnie ale nie pamietam. Jesli obiecalem to napewno zarzadze takowa, ale kto bedzie prowadzil? Harry jeszcze nie potrafi prowadzic kilku Miatek na raz.

haryyy pisze:Ja tez jak najbardziej. Emjay zadzwon to tych swoich ziomkow jak najszybciej, zeby wiedzieli z odpowiednim wyprzedzeniem i zeby tez byli w sobote.
Ty brales numer do msciwój'a a Kauczuk podawal gdzies na forum to ty dzwon bo na pewno masz darmowe minuty z zeszlego miesiaca...

To się emjay wpakuj w środek komunikacji miejskiej i przyjedź do miasta na flachę. Ostatecznie ja tak rzadko jestem w domu :/ Zresztą Ty to naobiecywałeś wszystkiego!!! A co z bongo baja??? Widzisz, już meliny nie ma, a my dalej jak kmioty pod milenijnym 

I understand - I just don't care!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC
No niestety, BONGO BAJA is over for good!
Zawsze mozemy pojechac do Big Stara, no chyba ze tez juz go nie ma... Nawiazujac do twojego posta wyzej oznajmiam Ci iz nie kozystam z uslug przewozowych MPK - nie lubie
Wolalbym znalezc kierowce abstynenta 

Emjay wiem, że nie ma
ale Big Star chyba ma się dobrze.
Czy moje oczy dobrze widzą?! Dałeś zdjęcie ze stacji z Bajana? Czy źle rozpoznaje miejsce?? Co do mpk to nie bądź dziad, możesz do domu pieszo wracać z miasta

Czy moje oczy dobrze widzą?! Dałeś zdjęcie ze stacji z Bajana? Czy źle rozpoznaje miejsce?? Co do mpk to nie bądź dziad, możesz do domu pieszo wracać z miasta

Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
Zaszły pewne zmiany u mnie i jak dobrze pójdzie to sie pojawie w sobote.
-
No to jak coś dzisiaj organizujemy czy nie.Dajcie znać.
-
O widze ze dzisiaj moze byc ciekawie.Pozdrawiam i do 19.Chyba bede jako jedyne NA.
-
Fakt takiego spota nie było we wrocku już dawno i oby było ich jak najwiecej.Troszke potańczylismy na asfalcie.kurcze aż sie nie moge doczekać kiedy poskładam 1.8 GREEN he he.Pozdrawiam.
Oooo Facet! Jak dla mnie to bylo zdecydowanie za duzo. Akcja z golfem idzie w niepamiec. Moris pewnie juz opony zmienil. Moj czarnuch Harrry napisal mi dzis ze umyl swoja Madzienke. Blade pewnie sie lamie. I wszystko jest pieknie az mieknie.
-
Emjay no co ty, przeciez było rewelacyjnie(oprócz awrii), chyba przyjedziesz na kolejnego spota.Nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej.Blade daj znaki jak tam u ciebie z mazdunią.Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia.
Moris, składaj groszka
Jak się ogarnę napiszę wszystko co mi na "sercu" leży i będziemy myśleć co się da z tego zrobić
Miło was było zobaczyć chłopaki!! Mściwój z Kauczukiem będą niepocieszeni zapewne, że opuścili takiego spota...

Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
Niedługo ogarne groszka, myśle że to jest nowe imie dla tego auta hm...A swoja droga to faktycznie niech chłopaki żałuja że nie było ich w sobote na spociku ufff.
Mi się właśnie udało opanować zmieniarkę CD
Zawsze jak ją włączałem to słyszałem kliknięcie w okolicach radia i nic - zero muzyki. Dopiero po rozebraniu panelu znalazłem za nim jakieś ustrojstwo brutalnie przypięte trytkami - Clarion FMC-cośtam. Szybka porada wujka google i okazało się że to podaje dzwięk przez radio - szybkie wyszukiwanie stacji radiowej i jest! 3 miesiące zajęło mi dojście do tego... i pewnie nigdy więcej zmieniarki nie użyje:P

Raczej, że groszek!! Moris, daj maila to Ci filmiki podeśle-żona się ucieszy jak zobaczy jakiego ma zdolnego męża
a 'pszczółka' się ładnie prezentuje...
Gargantus, nie może tak być, że nie będziesz używał zmieniarki... Poproś to Harry i Emjay nagrają Ci składankę swoich ulubionych hitów przy których nie raz płonęło linoleum w Big Starze

Gargantus, nie może tak być, że nie będziesz używał zmieniarki... Poproś to Harry i Emjay nagrają Ci składankę swoich ulubionych hitów przy których nie raz płonęło linoleum w Big Starze

Racing Licence BC

Racing Licence BC