[Dolny Śląsk] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Ja kupilem swoje tarcze i klocki przez net. Poprostu wszedlem na strone brembo i ferodo, gdzie wpisalem dane auta i mi automatycznie podalo pasujace modele tarcz i klockow do mx-5. Potem popatrz w necie na dilerow czesci z wrocka i podzwon. Osobiscie polecam kombinacje Brembo (wentylowane, nienawiercane) i ferodo DSPremium. Bardzo rzadko popiskuja i swietnie hamuja. Ja osobiscie jestem z nich zadowolony. Wymiana w Moris Miata Service.
Findabair pisze:emjay, a myślałam, że opowiesz tą wzruszającą historię o halfordsie...
Widzisz, jak się na nich obraziłeś to od razu zamknęli budę!!
Findo.
mówiąc o halfordsie na myśl przychodzi mi wypowiedź słynnego Cygana : OSZUKALI MNIE BANDA ZŁODZIEJI POLSKICH DECYDENTÓW KU***!! Co z wszystkimi moimi rzeczami na gwarancji. Jak się nie daj panie boże drogi coś spierdzieli to do kogo tą gwarancję zaniosę? Niech się gonią!
P.S
Blade, na pewno hamują lepiej niż seria

Blade, to przyjedź konserwą... nie możesz nie skorzystać z okazji aby zobaczyć Harry'ego!! Trzeba łapać każdą okazję. Btw. Harry, weź ze sobą moje 12,50zł
A wy się chłopaki spotykacie? Dawno was nie widziałam... to już nie te czas co kiedyś, że można było emjaya spotkac w nocy na bajana
a Harry'ego na melinie osiedlowej 

A wy się chłopaki spotykacie? Dawno was nie widziałam... to już nie te czas co kiedyś, że można było emjaya spotkac w nocy na bajana

I understand - I just don't care!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
Witam.mi poniedziałek pasuje .Witaj Blade w naszym klubie dolnoślazaków.Generalnie wszystko jest dostępne we wrocku.Jak bedziesz miał jakiś problem to dawaj do mnie na kom.mój numer 601989992.
Ja Ci dam Harry nieaktualny... Blade weźmie puszkę od taty i będzie podziwiał Twoją mazdę. Ej no, tyle was padalce nie widziałam
A ostatnio tak często jestem w domu, że hoho!! Ja chce poniedziałek! Muszę ponagabywać Morisa o parę rzeczy...

Racing Licence BC

Racing Licence BC
Panie i Panowie, mną się nie przejmujcie. Będzie jeszcze okazja aby obejrzeć moje auto
No i chętnie was poznam co by chociaż wskazówek bardziej doświadczonych użytkowników posłuchać
Postaram się być.
Był Edit

Był Edit

Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, 8:41 przez Blade, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Czy jutro jest aktualne .Pytam ponieważ na jutro zapowiadają straszne ulewy.
Zatem wychodzi, że zobaczę się tylko z Harrym
We wtorek wracam do Wawy więc lipa. Trudno, może pod koniec października nie będą wam dachy ciekły
Moris Twoją mazdę to ostatni raz widziałam na parkingu... a Ciebie samego to już nie pamiętam jak wyglądasz, o emjayu nie wspomnę :/

Racing Licence BC

Racing Licence BC
Findabair pisze:1.Zatem wychodzi, że zobaczę się tylko z Harrym... , 2. o emjayu nie wspomnę :/
Ad1. Nie pozwolę na to!
Ad2. Zobaczysz!

Do zoba o 20

-
Potwierdzam swoją obecność o 20 pod mm.Blade taki deszczyk nie zaszkodzi twojej mazdzie zobaczysz jeszcze ci bedzie dziekowac jak zobaczy dzisiaj swoje kolezanki(mazdunie)Dozobaczenia.
Zgadzam się z Harrym... w dodatku dlatego, że strasznie chciałabym zobaczyć tą Magdalenę, a jutro wyjeżdżam. Widziałam po fotach, że ma suuuuper kolor! O tej porze miasto puste, można hamować silnikiem, a w razie co Moris jest na miejscu!! 

Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
Generalnie nie ma co katować auta tymbardziej ze jak piszesz niw masz z jednej strony kompletnie klocka.Przyjedz konserwą.
-
hej o co chodzi z tym piotrkowem.Haryyy zamelduj coś.