noveek pisze:
Hehe pewnie, że będę.

Misza pytanko. Widzę, że kilka prób się zmieniło i pojawiła się nowa o nazwie wiadukt. Mam nadzieję, że będzie się ona odbywała pod wiaduktem a nie na nim i będzie możliwość jak zawsze wjazdu na teren toru i zaparkowania przy wieży?
Czy mogę liczyć na jakiś przejazd taxi?![]()
Próba taka jak zwykle - pod wiaduktem. Wjazd o ile wiem będzie "wolny", choć w tym roku pojawiła się opłata za osoby towarzyszące, ale to raczej dotyczy obiadu itp. Nie wiem tylko, jak w niedzielę - całość zaczyna się raczej późno, jak już giełda się zwija, ale na bramie może być różnie...

Co do prób - "nowe nowe" to zasadniczo Baba Jaga - postulaty braci miatowej zostały wysłuchane i ten jeden z najfajniejszych zakrętów będzie w całości na próbie (zwężony dla bezpieczeństwa, ale na prędkość i wrażenia w zakręcie to mocno nie wpłynie), poza tym znika niestety Brzuch Romana (czyli pierwszy lewy zwany też Uśmiechem Szatana), za którym będzie start do mocno zmodyfikowanej próby "Karting" (start przed drugim lewym, potem nawrót pod prąd na dwie agrafki kartingowe i dalej łącznikiem na tor - szkoda tych pierwszych ciasnych technicznych zakrętów na kartingu i Kukurydzy...). Reszta zasadniczo bez wielkich zmian - a szkoda, bo Depot to praktycznie 4x ćwiartka, a Ciężarówki nie tylko ja uważam za średnio ciekawe, a przede wszystkim niebezpieczne.
No ale na pewno będzie fajnie

Co do taxi - jeśli się będzie dało, to jak najbardziej. Przy czym w tym roku obowiązuje regulamin KJS, wg którego w samochodzie nie może być nikt inny niż kierowca i pilot wymienieni i podpisani na karcie drogowej ze zdjęciami... No ale w miarę możliwości coś się wymyśli