[Lublin] Klubowicze i -iczki ;) z Lublina
Spis ludności wszelakiej chcącej sie na wspólną przejażdżkę wybrać po okolicznych równinach
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NA
- Wersja: USDM
Może ustalimy jakiś termin i kto będzie mógł ten przyjedzie;) niekoniecznie musimy przecież przyjeżdżać mazda chodzi bardziej o społeczność;)
Była: nbfl silverblues 2003
Była: nbfl 2001
Była: NA mariner blue 1992
Obecnie: NA Czerwona USDM 1992
Była: nbfl 2001
Była: NA mariner blue 1992
Obecnie: NA Czerwona USDM 1992
- Petrus
- Model: NB FL
- Wersja: Phoenix
W Lublinie fajną i z chyba całkiem sprawnie działającą inicjatywą są Lubelskie Klasyki Nocą - sporo ludzi przyjeżdża youngtimerami, wydaje mi się że przy okazji takiego spotkania możemy się ustawić
niedługo wiosna to pewnie zaczną się wydarzenia

-
- Model: Inny
Ja chętnie bym się poznała
- Petrus
Siemka, ale fajnie że ten temat ruszył! Cały marzec czekałem na odpowiedź w tym wątku! 
U mnie zgodnie z zapowiedzią: jest kwiecień - jest Miatka w Lublinie.
Pytanie kiedy będzie dobra temperatura na topdown i spróbujmy się ustawić

U mnie zgodnie z zapowiedzią: jest kwiecień - jest Miatka w Lublinie.
Pytanie kiedy będzie dobra temperatura na topdown i spróbujmy się ustawić

Już jest dobra
Tylko w weekend ma padać.
Są jeszcze jacyś klubowicze z Lublina? U mnie na osiedlu (poręba) mignęła mi niedawno biała ND ale nie wiem czy jest na forum.
Wczoraj też widziałem bardzo ładną czerwoną NA pod Tesco.

Są jeszcze jacyś klubowicze z Lublina? U mnie na osiedlu (poręba) mignęła mi niedawno biała ND ale nie wiem czy jest na forum.
Wczoraj też widziałem bardzo ładną czerwoną NA pod Tesco.
- Petrus
Wczoraj spotkaliśmy się przypadkowo w kilka Miat na rozpoczęciu sezonu z Lubelskie Klasyki Nocą i Low Lublin. Powstała w związku z tym inicjatywa utworzenia grupy na fb - wszystkich zainteresowanych spotami na lubelszczyźnie zapraszamy do grupy :
Mazda MX5 LUBLIN
Mazda MX5 LUBLIN
Wszystkich chętnych miatomaniaków zapraszam na zlot 21-22 września. Lista szybko się zapełnia. Wklejam link do tematu: viewtopic.php?f=20&t=29424&view=unread#unread
Odświeżam post!
Jeśli jest ktoś z Lubelszczyzny i nie jest jeszcze na naszej grupie na Facebook'u, to serdecznie zapraszam! Mazda MX-5 LUBLIN
Na grupie wrzucamy informacje na temat spotkań itp. Zapraszam
Jeśli jest ktoś z Lubelszczyzny i nie jest jeszcze na naszej grupie na Facebook'u, to serdecznie zapraszam! Mazda MX-5 LUBLIN
Na grupie wrzucamy informacje na temat spotkań itp. Zapraszam

Cześć. Chciałbym spytać czy w Lublinie lub okolicach jest ktoś kto posiada Mx-5 NB i miały ochotę pozwolić mi jedynie wsiąść żebym mógł zobaczyć legendę z bliska. Zobaczyć środek, ile jest faktycznie miejsca itd, przymierzam się bowiem do zakupu ale że w żadnym komisie nie znalazłem tego samochodu żeby zobaczyć na własne oczy, a autko jest moim absolutnym faworytem jak chodzi o następcę mojego bolidu.
Jeśli ktoś byłby chętny do pomocy bardzo by mi to pomogło
Jeśli ktoś byłby chętny do pomocy bardzo by mi to pomogło

Siema! Zapraszamy na grupę Mazda MX-5 Lublin. Mamy spory asortyment na grupieYerba pisze: ↑15 lut 2021, 16:57Cześć. Chciałbym spytać czy w Lublinie lub okolicach jest ktoś kto posiada Mx-5 NB i miały ochotę pozwolić mi jedynie wsiąść żebym mógł zobaczyć legendę z bliska. Zobaczyć środek, ile jest faktycznie miejsca itd, przymierzam się bowiem do zakupu ale że w żadnym komisie nie znalazłem tego samochodu żeby zobaczyć na własne oczy, a autko jest moim absolutnym faworytem jak chodzi o następcę mojego bolidu.
Jeśli ktoś byłby chętny do pomocy bardzo by mi to pomogło![]()

Jak coś to pisz śmiało!

Niestety w Lublinie jakoś nie bardzo udaje nam się zorganizować (przyznaję, że nie byłem na żadnym spocie
)
Okresowo są w Lublinie organizowane DriveSpoty polegającego na tym, że jedzie się określoną trasą na której ustawieni są fotografowie. Wiem, że kilka osób czasem bierze udział miatami i potem się spotykają. Może sam kiedyś wreszcie wezmę udział

Okresowo są w Lublinie organizowane DriveSpoty polegającego na tym, że jedzie się określoną trasą na której ustawieni są fotografowie. Wiem, że kilka osób czasem bierze udział miatami i potem się spotykają. Może sam kiedyś wreszcie wezmę udział

- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Hej, pomóżcie koledze: viewtopic.php?f=34&t=33140
- PK.
- Model: NA
- Wersja: + NB
- Kontakt:
- To jakbyś znał daty i szczegóły - to fajnie, jakbyś zapodał - może ktoś (w tym ja..) by się załapałSloner pisze: ↑01 cze 2021, 7:38Niestety w Lublinie jakoś nie bardzo udaje nam się zorganizować (przyznaję, że nie byłem na żadnym spocie)
Okresowo są w Lublinie organizowane DriveSpoty polegającego na tym, że jedzie się określoną trasą na której ustawieni są fotografowie. Wiem, że kilka osób czasem bierze udział miatami i potem się spotykają. Może sam kiedyś wreszcie wezmę udział![]()

- A tak przy okazji - niedawno się dowiedziałem - w Stalowej (to od Was tak daleko nie jest..) - są spoty co miesiąc - ostatni czwartek każdego miesiąca - spoty są ogólnie "fajnych samochodów" - ze znaczną przewagą zabytków, ale mamy zamiar zdominować je Miatami

Witam, mam pytanko 
Czy ktoś z okolic lublina może byłby chętny na spotkania Mx-ów np w niedzielę o jednej klasycznej godzinie?
Do Warszawy trochę mam daleko, a może jest jakieś skromne grono mxów w tych okolicach, żeby można było się wspólnie złapać na jakiś przejazd przez miasto, albo pogadać na parkingu

Czy ktoś z okolic lublina może byłby chętny na spotkania Mx-ów np w niedzielę o jednej klasycznej godzinie?
Do Warszawy trochę mam daleko, a może jest jakieś skromne grono mxów w tych okolicach, żeby można było się wspólnie złapać na jakiś przejazd przez miasto, albo pogadać na parkingu

s38l -> nbfl -> nb
-
Siema,
dawno tu nie zaglądałem, ale jeśli aktualne to na przyszły sezon chętnie bym się pisał
dawno tu nie zaglądałem, ale jeśli aktualne to na przyszły sezon chętnie bym się pisał

- the.monte.christo
- Donator
- Wersja: 1.8L USDM/1.6L EU
Prawie w ogóle nie zaglądam na podforum ale ja jak najbardziej420mvti pisze: ↑27 wrz 2023, 14:11Witam, mam pytanko
Do Warszawy trochę mam daleko, a może jest jakieś skromne grono mxów w tych okolicach, żeby można było się wspólnie złapać na jakiś przejazd przez miasto, albo pogadać na parkingu![]()