[Rzeszów] i podkarpacie

Dział o spotkaniach regionalnych - planowane spotkania, relacje z minionych spotów.

Moderator: Moderatorzy

kazik_kazik
Donator
Donator
Model: NB
Wersja: Magic
Kontakt:

26 maja 2023, 9:11

W Biłgoraju odbywa się zlot pojazdów zabytkowych. Data 18.06.2023

Więcej info tutaj
https://www.facebook.com/profile.php?id=100092778880413
Zdrówko!
Awatar użytkownika
PK.
Model: NA
Wersja: + NB
Kontakt:

31 maja 2023, 14:58

kazik_kazik pisze:

Więcej info tutaj
Hej - Jest spore prawdopodobieństwo, że tam będę, ale trochę "po niemiecku" podchodzą do tematu ("mocno przepisowo"..) - odpisali mi, że tylko NA wpuszczają i pierwszy rocznik NB - trzeba się zarejestrować... ..Trochę to dla mnie dziwne, że jedna NB może wjechać, a druga identyczna, która zjechała minutę później z linii produkcyjnej już nie może ... :(
- A Ty wybierasz się tam ..???
- Kurcze - samemu mi się nie chce...
- Mam jeszcze dwie NA, ale wątpię bym którąś z nich ogarnął do tego czasu - wtedy mógłbym komuś NA udostępnić...

- A co do wcześniejszych postów - ja też jestem chętny na zloty i przejażdżki jak coś - pod warunkiem, że bym wcześniej wiedział i miał czas w danym terminie, z tym, że do Rzeszowa mam sto kilo, więc też nie na każde wydarzenie pewnie bym się wybrał... ..FB nie mam i nie zamierzam mieć w najbliższej przyszłości, a na forum zaglądam tylko okazyjnie (przeważnie jak ktoś mi da znać, że coś tam jest "ciekawego"..), więc jak coś, to najlepszy kontakt ze mną jest przez SMS - numer do mnie jest choćby tu: viewtopic.php?f=20&t=33442&p=542486#p542486
Awatar użytkownika
PK.
Kontakt:

31 maja 2023, 15:40

kazik_kazik pisze:

Więcej info tutaj
Hej - Jest spore prawdopodobieństwo, że tam będę, ale trochę "po niemiecku" podchodzą do tematu ("mocno przepisowo"..) - odpisali mi, że tylko NA wpuszczają i pierwszy rocznik NB - trzeba się zarejestrować... ..Trochę to dla mnie dziwne, że jedna NB może wjechać, a druga identyczna, która zjechała minutę później z linii produkcyjnej już nie może ... :(
- A Ty wybierasz się tam ..???
- Kurcze - samemu mi się nie chce...
- Mam jeszcze dwie NA, ale wątpię bym którąś z nich ogarnął do tego czasu - wtedy mógłbym komuś NA udostępnić...

- A co do wcześniejszych postów - ja też jestem chętny na zloty i przejażdżki jak coś - pod warunkiem, że bym wcześniej wiedział i miał czas w danym terminie, z tym, że do Rzeszowa mam sto kilo, więc też nie na każde wydarzenie pewnie bym się wybrał... ..FB nie mam i nie zamierzam mieć w najbliższej przyszłości, a na forum zaglądam tylko okazyjnie (przeważnie jak ktoś mi da znać, że coś tam jest "ciekawego"..), więc jak coś, to najlepszy kontakt ze mną jest przez SMS - numer do mnie jest choćby tu: viewtopic.php?f=20&t=33442&p=542486#p542486
Awatar użytkownika
PK.
Kontakt:

31 maja 2023, 15:45

- Ej - coś to forum dziwnie działa - po wysłaniu posta - pojawił się on dwa razy, skasować drugiego się nie da, a też widziałem inne podwójne wpisy ostatnio - coś się chrzani... ..Ciekawe czy teraz też podwójnie wstawi, czy będzie Ok...
kazik_kazik
Donator
Donator
Model: NB
Wersja: Magic
Kontakt:

31 maja 2023, 20:40

Odpiszę zbiorowo.

Nie planowałem wjeżdzać Miatą jako auto do ogladania, raczej pojechać pooglądać. Natomiast u mnie temat jest rozwojowy ponieważ w terminie 12-16.06 nie ma mnie w PL. Najważniejsze jednak jest to, że nie wiem czy zdąże do 18.06 z końcówką prac nad autem.

Liczę na dobre wiatry i na to, że prace zepną się i zakończą 17.06. Ale jak wiemy z dopieszczaniem auta bywa różnie.

Możemy komunikację ogarnąć na priv.
Zdrówko!
ODPOWIEDZ