[Rzeszów] i podkarpacie
Moderator: Moderatorzy
- PK.
- Model: NA
- Wersja: + NB
- Kontakt:

- Ja też dzięki - fajnie się śmigało, a w pogodę to po tych zimnych i deszczowych dniach, aż trudno uwierzyć, że takie słoneczko i cieplutko

- Coś mi się obiło, że za tydzień mogą wprowadzić maseczki i inne głupoty, więc Bogu dzięki - fajnie się udało

Mojo - my tak często bawimy

Ubek - ten młody, co był ze mną - prawie cały czas później o twojej Miacie gadał - choć pokazywałem mu, że też mam NA, tylko "troszkę" w gorszym stanie i czerwoną ..

- Jacku - może coś na przyszły tydzień zaplanujesz ?? - Może się jeszcze by udało przed "obostrzeniami" ..??
- Michał - kurcze - zapomniałem Ci dać w końcu to włókno węglowe - zostało mi za siedzeniem ...
- Michał - sorry, że tak przeze mnie 2 razy wybrudziłeś autko - i sorry za ten pył, który za mną zostawał - szkoda, że GoPro nie miałeś - pewnie wyszło by, jakbyś w obłoki wjeżdżał - hehe ..
- michalkow
- Model: NC
- Wersja: 2.0 AT USA
Gdy następnym razem będziemy jeździć po tych powariowanych drogach koło Ciebie, to na pewno wezmę. Nie ma problemu, było świetniePK. pisze: ↑03 paź 2020, 22:39
- Ja też dzięki - fajnie się śmigało, a w pogodę to po tych zimnych i deszczowych dniach, aż trudno uwierzyć, że takie słoneczko i cieplutko..
- Coś mi się obiło, że za tydzień mogą wprowadzić maseczki i inne głupoty, więc Bogu dzięki - fajnie się udało![]()
. . .
Mojo - my tak często bawimy..
Ubek - ten młody, co był ze mną - prawie cały czas później o twojej Miacie gadał - choć pokazywałem mu, że też mam NA, tylko "troszkę" w gorszym stanie i czerwoną ..
- Jacku - może coś na przyszły tydzień zaplanujesz ?? - Może się jeszcze by udało przed "obostrzeniami" ..??
- Michał - kurcze - zapomniałem Ci dać w końcu to włókno węglowe - zostało mi za siedzeniem ...
- Michał - sorry, że tak przeze mnie 2 razy wybrudziłeś autko - i sorry za ten pył, który za mną zostawał - szkoda, że GoPro nie miałeś - pewnie wyszło by, jakbyś w obłoki wjeżdżał - hehe ..

- PK.
- Kontakt:
- Hehe - znalazłem nagrania z tych "powariowanych dróg", które nam się podobały

https://patrz.pl/film,trasa1ax-avi,157236.html
- Tu od połowy inna droga, ale też się fajnie jeździ ...

https://patrz.pl/film,trasa2cx-avi,157237.html
- W sumie na żywo jakoś lepiej "wyglądają"

- A to z wczoraj

- Muzykę puszczał sobie pasażer ze swojej komórki ...
Hej, w niedzielę z Limonką będziemy mieli trochę wolnego czasu i będę w miejscowości Ustrzyki Dolne - może ktoś chciałby się dołączyć a przede wszystkim pokazać co nieco na okolicy? 

- PK.
- Kontakt:
Hej!
- W sumie z Rzeszowa i okolic macie taki większy "rzut beretem" do mnie (tylko 100 kilo..) - a u mnie w niedzielę 15 sierpnia jest mały spocik, przejażdżka i prezentacja Miat na Dożynkach - Sandro już przyjazd zadeklarował, co mnie bardzo cieszy - może jeszcze ktoś od Was dołączy i przyjedziecie na kilka Miat .. ??
- Impreza jest po południu, więc nie trzeba się rano zrywać i gnać na szybko, a że Miaty też do podziwiania służą, to na wspomnianych Dożynkach moglibyście dać ludziom możliwość tej przyjemności (podziwiania waszych Miat) ..
. . .
- Link do wydarzenia tu: viewtopic.php?f=20&t=33442&p=542486#p542486
- Zapraszam
- W sumie z Rzeszowa i okolic macie taki większy "rzut beretem" do mnie (tylko 100 kilo..) - a u mnie w niedzielę 15 sierpnia jest mały spocik, przejażdżka i prezentacja Miat na Dożynkach - Sandro już przyjazd zadeklarował, co mnie bardzo cieszy - może jeszcze ktoś od Was dołączy i przyjedziecie na kilka Miat .. ??
- Impreza jest po południu, więc nie trzeba się rano zrywać i gnać na szybko, a że Miaty też do podziwiania służą, to na wspomnianych Dożynkach moglibyście dać ludziom możliwość tej przyjemności (podziwiania waszych Miat) ..

- Link do wydarzenia tu: viewtopic.php?f=20&t=33442&p=542486#p542486
- Zapraszam

- Konioczynka
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: Prawilna Sport
Z Przemyśla do ustrzyk górnych lepiej lecieć przy granicy czy na Sanok ?
KoniOczynka
NBFL 1.6 => NCFL 2.0
NBFL 1.6 => NCFL 2.0
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Magic
- Kontakt:
Odświeżmy temat spotkań w Rzeszowie i okolicach. Zacznijmy od zebrania nicków osób, które są z Podkarpacia. Zakładam, że jak będziemy wiedzieć do kogo odezwać się na forum, łatwiej będzie się skontaktować na większe i mniejsze pojeżdżawki.
Zdrówko!
- michalkow
- Model: NC
- Wersja: 2.0 AT USA
Trudno powiedzieć. Z jednej strony droga na Sanok to ikoniczne serpentyny w okolicach Tyrawy Wołoskiej. Ale ja i tak zdecydowanie wolę drogę przy granicy. Lepszy asfalt, mniejszy ruch, a poskręcać również można.Konioczynka pisze: ↑11 sie 2021, 13:14Z Przemyśla do ustrzyk górnych lepiej lecieć przy granicy czy na Sanok ?
-
- Donator
- Kontakt:
Według mnie ta trasa jest najciekawsza - https://goo.gl/maps/hKFeB1wNqUDR9LmS9Konioczynka pisze: ↑11 sie 2021, 13:14Z Przemyśla do ustrzyk górnych lepiej lecieć przy granicy czy na Sanok ?
Zdrówko!
Ja zawsze chętny jak tylko umówimy się z wyprzedzeniemkazik_kazik pisze: ↑10 sty 2023, 19:58Odświeżmy temat spotkań w Rzeszowie i okolicach. Zacznijmy od zebrania nicków osób, które są z Podkarpacia. Zakładam, że jak będziemy wiedzieć do kogo odezwać się na forum, łatwiej będzie się skontaktować na większe i mniejsze pojeżdżawki.

-
- Donator
- Kontakt:
Może jakiś Ad hoc spot w okolicach Rzeszowa? Spotkanie między 14-15, parking Leclerc? Ktoś coś?
Zdrówko!
-
- Donator
- Kontakt:
Na priv masz na mnie namiar.
Zdrówko!
Cześć!
Jako że nachodzi mnie na zakup ND, ale niestety nie ma w okolicy żadnej z miękkim dachem, a w salonie na stanie mają tylko RF, to piszę z takim zapytaniem. Czy jest ktoś w posiadaniu ND z miękkim dachem (w Rzeszowie lub okolicach) i byłby w stanie za butelkę dobrego trunku dać się przymierzyć do fotela kierowcy?
Mam 188 cm wzrostu i nie jestem pewien czy jest sens się w ogóle zaczynać rozglądać za czymś, jako że opinie na internecie są mocno rozbieżne jeśli chodzi o to czy się zmieszczę czy nie. Wygląda, że sprawa mocno indywidualna.
Jako że nachodzi mnie na zakup ND, ale niestety nie ma w okolicy żadnej z miękkim dachem, a w salonie na stanie mają tylko RF, to piszę z takim zapytaniem. Czy jest ktoś w posiadaniu ND z miękkim dachem (w Rzeszowie lub okolicach) i byłby w stanie za butelkę dobrego trunku dać się przymierzyć do fotela kierowcy?
Mam 188 cm wzrostu i nie jestem pewien czy jest sens się w ogóle zaczynać rozglądać za czymś, jako że opinie na internecie są mocno rozbieżne jeśli chodzi o to czy się zmieszczę czy nie. Wygląda, że sprawa mocno indywidualna.
-
- Donator
- Kontakt:
Wiem, że są grupy na FB osób z Rzeszowa i okolic. Może tam szybciej uzyskasz odpowiedź. Jakie są to grupy nie wiem ale @Sandro może pomóc. Sam również do nich dołączę.
Zdrówko!