[Dolny Śląsk] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
Hej no i jak tam po świetach żyjecie, brzuchy pełne...
Hello evryone!
Jak tam po dlugim okresie zerowej aktywnosci prawdziwego forumowicza <hahahahaha>? Może jakiegoś spocika użądzimy ?? Dzisiaj widziałem srebrną NB/NBFL na ul. Św. Mikołaja z rejestracją DOA...... Widzę że haryyy ma konkurenta u siebie na dzielni
:P. Finda obawiam się o ciebie...to dziwne że nic nie napisałaś przez tyle czasu. Chyba potrzeba ci kawki z BP. Moris oddałem telefon do naprawy i straciłem twój numer. Przedzwon do mnie na ten nr telefonu : 782541390. Odżyjcie ludzie!

Siema.
Wiem, wiem Emjay o tej mx piątce. Ona jest gdzies z wiochy niedaleko Oławki. Kiedys pojechalem jej poszukac, zjezdzilem cala wies i dupa.Widzialem ja jak narazie 2 razy i to tylko w nocy gdzies przemknela.Ja z mila checia bym sie gdzies spotkal i napil sie jakiejs dobrej kawki.
Wiem, wiem Emjay o tej mx piątce. Ona jest gdzies z wiochy niedaleko Oławki. Kiedys pojechalem jej poszukac, zjezdzilem cala wies i dupa.Widzialem ja jak narazie 2 razy i to tylko w nocy gdzies przemknela.Ja z mila checia bym sie gdzies spotkal i napil sie jakiejs dobrej kawki.
No to moze czwartek 19 standartowo pod mostem?? Wiesz haryyy ze z niecierpliwoscia oczekujemy wysluchania dzwieku twojego ukladu wydechowego
:) Jak wam pasuje to dajcie znac i zadzwoncie do Findy bo chyba cos z nia nie tak
Ja dzis zamówilem na przod tarcze brembo i klocki ferodo... zajebiscie drogi interes 

Nie pisałam nic gdyż byłam w rozjazdach... jednak drogi Emjayu nie umknęło mojej uwadze jak to chciałeś nas "sprzedać" na korzyść innych miatowiczów - za co przyjdzie Ci odpokutować
:D Nie wiem jeszcze czy pasuje mi czwartek, ale zrobię co mogę!

I understand - I just don't care!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
Cześć Finda gdzie Ty się podziewałaś.Na 99% jutro będe.Ale jeszcze dam znać i potwierdze.
OMG! Finda nigdy nie dopuscilbm sie czynu tak karygodnego . Jesli odebralas moja wiadomosc do ludzi ze swietokrzyskiego jako probe oderwania sie od "forumowiczow z Wro" to jest mi niezmiernie przykro ze nie masz do mnie za grosz zaufania
:D Moris daj mi ten numer do ciebie
Co do hamulców haryyy to masz swieta racje. Hampel to hampel i nie warto wyrzucac pieniedzy na jakies gowniane zamienniki bo moze to nie wrozyc zbyt dobrze.

Moris, jak to co robiłam, że mnie nie było?? Bajerowałam Haryyy'ego smsami, ale chłopak jakiś taki nieugięty
Emjay, to żart, ja wiem, że byś bez nas nie pojechał do BONGO BAJA. Mam nadzieję, że jutro zdążę wrócić i się spotkamy!! 

Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
No i wszyscy zamarli.Ta zima żle na nas wpływa.
haryyy pisze:Pamietaj Emjay zeby przez pierwsze kilometry wlasciwie hamowac zebys przypadkiem nie zeszklił tarczy.
Nie wiedziałem, że się tak da... Słyszałem o zeszklonych klockach nie o tarczy...

110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
W sumie nie robi to wielkiego znaczenia, zeszklony klocek bardzo szybko dojdzie do ładu - po kilku hamowaniach
Delikatne hamowanie ma na celu ułożenie się klocka by przylegał dokładnie całą powierzchnią do tarczy by go częściowo nie przypalać w czasie hamowań

Delikatne hamowanie ma na celu ułożenie się klocka by przylegał dokładnie całą powierzchnią do tarczy by go częściowo nie przypalać w czasie hamowań

110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
Staram się jak na razie jak najmniej używać pedału hamulca....różnica została zauważona od razu i to nie w hamowaniu tylko w jeździe. Madźka się nie buja nie trzęsie i nie czuć prędkości...Przed wymianą jadąc 120 km/h czułem że jadę ze 150. Teraz całkiem inna bajka. Opłacało się. Następny w kolejności wydech poprzeczny...Kiedy spocika urządzamy??
P.S
Moris masz tu linka do wyczynów dzidka debila
http://www.youtube.com/watch?v=ogHCO3vzN8g
P.S
Moris masz tu linka do wyczynów dzidka debila

http://www.youtube.com/watch?v=ogHCO3vzN8g
-
Musze przyznac że wyszło naprawde fajnie.Chętnie bym u siebie też tak zrobił no ale żółte nie wyglądałyby za fajnie tak wiec nic narazie nie ruszam.Jak tam haryyy mazdunia sie sprawuje wszystko ok.Finda co się z toba dzieje.Daj jakis znak cokolwiek.
-
Haryyy ja na dzień dzisiejszy odpadam.Ale być może coś sie zmieni.Wiesz moze haryyy co tam się dzieje z Findą.Emjay tłumik jest ok.Ma mocowani tak wiec bedziemy musieli dorobić drugie mocowanie ponieważ u ciebie jest wszystko pospawane.Pozdrawiam.
Żyję, żyję chłopaki. Przez te śniegi płaczę w poduszkę gdyż nie byłam w stanie odkopać garażu i odstawić landrynki do mechanika... Poza tym pojechałam do Zakopanego i nie miałam tam nawet siły odpalić neta. Teraz już jestem. Kończę rejestrować moje nowe bawitko, ale to jeszcze trochę potrwa. Emjay, mnie tam się podobają tarcze. Teraz jest na bogato, laski w bongo baja będą szaleć
:D
P.S. Na chwilę obecną zrezygnowałam z Wawy. Skłaniam się na Poznań - co zrobić, ale to zawsze bliżej

P.S. Na chwilę obecną zrezygnowałam z Wawy. Skłaniam się na Poznań - co zrobić, ale to zawsze bliżej

Racing Licence BC

Racing Licence BC
-
Cześć Finda.Mamy ten sam problem .Ja również nie moge odkopać drzwi od garażu i moja mazda stoi już trzeci tydzień nie ruszana.Ale sukcesywnie ją odpalam.W tym roku zima nam daje popalić ,no ale już niedługo wiosna i będzie lepiej he he.Jak się troche ociepli to napewno sie spotkamy.Haryyy słyszałem że jesteś gdzies daleko na chyba nartach.Emjay rozmarzłeś po dzisiejszym.
Po jakim dzisiejszym? Małe dziady coś ukrywacie?? A Haryyy bawi we włoskich kurortach podrywając miejscowe panny. Ja osobiście mam już nadzieję, że niedługo wszystko rozmarznie bo już mam dość 

Racing Licence BC

Racing Licence BC