- Właśnie takiego ujęcia brakowało (bo filmiki jakieś z auta mam..)..
- Kurczę - tylko jak ja to ściągnę - YT znów blokuje ściąganie

Moderator: Moderatorzy
PK. pisze:Wesołych Świąt !!![]()
- No i oczywiście Udanego Nowego Roku !! - Oby Miatki dawały radochę i obyśmy się spotykali nieraz na różnych zlotach, i innych takich
Mariusz K. pisze:CZEŚĆ
PK jak zawsze musiał zacząć ....
ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU do zobaczenia w Opocznie na zlocie w 2018r na pewno będzie, zadbamy o to razem z Darkul-em.
Mariusz z Martą
Lucas Z pisze:hej! planujesz coś na 2018 ? Jakoś w tym roku mi umknęło ale w 2018 pewnie jeszcze z kimś z Łodzi z chęcią zawitam
Marta K pisze:P.K to twoje zdjęcie z choinką jest zajefajne , jak będzie kolejny konkurs do kalendarza to wstawiajpozdrawiam , życzymy udanego Sylwestra
piter003 pisze:Myślę że zlocików będzie więcej a kalendarzyk sami sobie zrobimyNAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
Lucas Z pisze:27.05 pracuje ale 26.05 chętnie bym wpadł jeśli jest opcja na 1 dzień
Donislaw pisze:NO wiadomo Ja + Eliot nasza klubowa maskotkaz Noclegiem w niedziele jadę od razu nad morze
Donislaw pisze:... w niedziele jadę od razu nad morze
PK. pisze:-- Ja też,.. ja też ..!
- Aha - "z noclegiem"- rozumiem
- to ja z noclegiem poproszę też
..
- O ile tylko Miatka się nie rozchoruje - bo coś po tych mocnych mrozach dziwnie ząbkami zaczęła dzwonić :/..
- Piter - to ja "wcinam" Cię ponownie na listę.. i od razu Donisława zgarniamy - bo zapomniał się wpisać
..
1.Mariusz K.-1 osoba z noclegiem
2. Darkul -1 osoba z noclegiem
3. Marta K.-1 osoba z noclegiem
4. Hanka-1 osoba z noclegiem
5. Almi69. z noclegiem, może +1
6. Lucas Z bez noclegu (tylko sobota)
7. Bisturator +1 bez noclegu
8. Piter003+Aga - 2 osoby z noclegiem
9. Donislaw + Eliot - (eee - jak to wpisać ..?? - jedna osoba + jeden Eliot) - z noclegiem
10. PK. - na razie jedna osoba z noclegiem, chyba, że kogoś jeszcze zgarnę po drodze..
- No i zamknąłem pierwszą dziesiątkęhehe..
Donislaw pisze:... w niedziele jadę od razu nad morze
- Donislaw - a ten wyjazd to jakiś prywatny, czy możliwa większa ekipa ?? - Bo też nad morze lubię jeździć - może by się jakoś udało zsynchronizować wyjazdy ??..
jurektbg pisze:Hej, w końcu udało mi się tu pojawić. Tak jak pisał ALMI69 zgłaszam się na imprezę w Opocznie:
Jurektbg+1 osoba z noclegiem
czarna mx5 zTarnobrzega