Wybieram się na 1 dzień Open'er-a 29/6. Będę jechał Miatą Czy ktoś z forumowiczów będzie w tym czasie na festiwalu? Pomyślałem, że to dobra okazja żeby się poznać
PS. Jako że trasa z Warszawy jest niekrótka, pomyślałem że miło byłoby doczołgać się nad morze w Miatowym towarzystwie
Anyone ktoś?
NB 1998 "Piorun" facebook.com/mx5nbpiorun mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=20359
ja sie wybieram, ale z racji na to,ze droga dluga jest i niewiadomo jak sie alkohlolowo skonczy raczej sie na blabla nastawiam daj swoj telefon na PW to sie na miejscu zdzwonimy
siema, jest taki plan żeby śmignąć maleńką na festiwal do Gdyni. W tamtym roku była już tam z nami. Ode mnie do Gdyni jedzie się przez Wawę, więc temat jest otwarty. Bliżej czerwca wrócimy do szczegółów.
W dni powszednie CX-7 2,3T, w weekendy i święta państwowe MX-5.
To fajnie, że są pierwsi zainteresowani. Ja wyjazd planuję 28 czerwca jakoś po południu z Warszawy, powrót 30 czerwca lub 1 lipca. Jak ogarnę to stworzę grupę na fb. Ori daj znać, jak będziesz wiedział bliżej kiedy, co i jak.
NB 1998 "Piorun" facebook.com/mx5nbpiorun mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=20359