Ja Cie, kolego ew. uczciwie informuje...
Kulturalnie rzecz ujmując - eskorta weselna Justyny i R3D-a
Moderator: Moderatorzy
Jumpman pisze:michael146 a czy ktoś Ci ją każe pić?Ja też nie pijam w czwartki np
a tak na serio, to z moich doświadczań wynika, że nie zaszkodzi mieć "zapasowe" pół litra w aucie... już kilka razu dzięki temu załatwiłem jakąś sprawę
to dobra waluta, trust me
a ty Chezus jak zwykle o d...ch
osemka pisze:Z racji tego ze lista coraz dłuższa.... Czy w ogóle R3D wie, że przyjedziemy?![]()
![]()
Jumpman pisze:No zarówno R3D jak i jego żona wiedzą o naszym planie... nie wiem czy się martwicie ich reakcją czy faktem czy im wódki wystarczy, ale nie będę drążył
Co do kościoła, to jest dokładnie tak jak piszesz Chezus - to ten... Będzie wyzwanie. Dziś byłem w okolicy żeby rozeznać trase i teren...i muszę pokombinować...
BTW- kto ma GoPro i może zabrać? Najlepiej napiszcie jakie i jakie macie do tego gadżety, typu ORI przyssawka, uchwyt na rollbar czy coś w ten deseń...
Xenocyd pisze:A czy będą okolicznościowe naklejki?
Jumpman pisze:Czyżbyś szykował miejsce na szybie? Sie zobaczy
Jumpman pisze:Spokojnie, spokojnie weź swoje +1 jak tylko chcesz, bo na te druhny możesz się nie doczekać... i nie mam tu na myśli faktu, że Chezus zgarnie każdą jedną jaka się pojawi
Jumpman pisze:Spokojnie, spokojnie weź swoje +1 jak tylko chcesz, bo na te druhny możesz się nie doczekać... i nie mam tu na myśli faktu, że Chezus zgarnie każdą jedną jaka się pojawi
matpilch pisze:oho, wystarczyło ogłosić, że darmowa wódka będzie i już prawie rekordowa frekwencja
Jumpman pisze:Spoko, zgłosimy Arkowi, że Ty honorowo nie przyjmujesz
BTW - jak Ty go chcesz wspomóc?
Chezus pisze:No ładnym korowodem. Przy okazji wielu z nas już ma to za sobą, a jednak Miaty posiada, więc też tym, żeby się nie stresował, że będzie musiał z niej zrezygnować.
Chezus pisze:Się zapowiada konkretny wypad. Myślimy o hakims aftherze po części oficjalnej?
Jumpman pisze:Stroje obowiązują kulturalne, dopasowane do wydarzenia. Koszula lub chociaż polówka...