GRUPA WARSZAWSKA - spotkanie rozpoznawczo-zapoznawcze w maju
Moderator: Moderatorzy
Pierwszy weekend, po dlugim weekendzie?
7 zima z MX-5
jmk pisze:lkraw pisze:Pierwszy weekend, po dlugim weekendzie?
13 maja (niedziela) o 11.00 pod palmą?
13 maja to ja chce prezenty na moje urodziny chętnie przyjme chojne dary.
Np w postaci transportu bo moje auto wymaga wkladu serca :neutral:

Pozdrawiam
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
cisza
dailo sie cos dzisiaj wkocu czy nic??
i jak z tym 13.05??

i jak z tym 13.05??
NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
Carion pisze:Jeśli to gdzieś w okolicach bemowa lub muranowa to chętnie przyjde 13 poogladać wasze miaty.Może do 13 uda sie coś zalatwić z chlodnicą ale wątpie![]()
My tradycyjnie - pod palmą, a dokładniej, pod byłym KC przy Rondzie DeGaula
godz 11.00
Kurcze nie bede miał samochodu za chiny do tego czasu.Sadze ze jak nie znajde chlodnicy to posiedzi tam jeszcze dlugo w serwisie
A wy na tych zlotach smigacie przez miasto czy bardziej towarzysko pogaduchy ,browar
czy co ? Jeśli jest ktoś kto ladnie pachnie chętnie wpadne i pojezdze na fotelu pasażera i dozucam sie do picia auta.
Tak glupio sie nie pokazać, nie wypada [URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Ojej nie zauważyłem to spotkanie zapoznawcze wiec bedziemy sie wszyscy poznawać

A wy na tych zlotach smigacie przez miasto czy bardziej towarzysko pogaduchy ,browar

Tak glupio sie nie pokazać, nie wypada [URL=http://imageshack.us]

Pozdrawiam
A wy na tych zlotach smigacie przez miasto czy bardziej towarzysko pogaduchy ,browarczy co ?
Browara za kierownicą, to raczej nie praktykujemy

[URL=http://galeria.rotfl.biz/listopadowy_topdown]Tu dla przykładu[/URL] masz fotki z "zamknięcia sezonu" top down z listopada ub. roku.
Zrobiliśmy honorowy przejazd po mieście, wpadliśmy na Cargo popsuć

Zawsze można zrobić spotkanko z cyklu: "poznaj swoje okolice" czyli zrobić wypad ekipą pod W-wę - jest DUŻO fajnych i mało znanych tras...
Jeśli jest ktoś kto ladnie pachnie chętnie wpadne i pojezdze na fotelu pasażera i dozucam sie do picia auta.
Fetyszysta - nie ma co

Nie nie... My się już znamy

Jedni lepiej, inni słabiej, ale generalnie się znamy

Monice raczej bardziej chodziło o to, żeby nowi dotarli. Zwłaszcza, że ostatnio w sekcji warszawskiej kilka zmian nastąpiło

PS> PeeVee - będziesz 13-go?
Przemek Vonau pisze:Nie dam rady. Komunia młodego.
Kurde - nie miałeś kiedy tego komunisty dopuścić?

PS. Tak się zastanawiam, bo kilka osób nie będzie.. jak by było z frekwencją tydzień później? Czyli 20-go? Zwłaszcza, jakby to połączyć z jakąś objazdówką?
13 czy 20 i tak będę
Byłem nawet z głupia frant o 11.00 i 3 maja ale nikogo nie zastałem
. Byłem w Warszawie bo urlop mi się skończył z powodu ekipy budowlanej, która zadzwoniła nagle, że mogą wchodzić na roboty a czasy takie, że w tej sytuacji musiałem wracać choćby i z Karaibów - na szczęście tylko z Podlasia.

Byłem nawet z głupia frant o 11.00 i 3 maja ale nikogo nie zastałem

-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
tez raczej bede 13 i 20 jesli cos sie bedzie dzialo
no bo wkocu kiedys trzeba sie zapoznac skoro jestem tu nowy
pozdro

pozdro

NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
..... 13 maja (niedziela)- o 11.00 pod Palmą - też jestem.
Proponuję spotkanie dla tych - co mogą być, inaczej będziemy się zbierać i umawiać przez kolejne kilka tygodni, a i tak pewnie wszystkim termin nie podpasuje.
... o -13.30 - transmisja F1.
Pozdrawiam,
Proponuję spotkanie dla tych - co mogą być, inaczej będziemy się zbierać i umawiać przez kolejne kilka tygodni, a i tak pewnie wszystkim termin nie podpasuje.
... o -13.30 - transmisja F1.

Pozdrawiam,
Tomas
Tomas pisze:..... 13 maja (niedziela)- o 11.00 pod Palmą - też jestem.
Patrząc na prognozę pogody - obawiam się, że więcej osób byłoby 20-go..
Ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zrobić to tydzień po tygodniu

... no to umówmy się - że jak będzie padać to zostajemy w domku, ale z prognoz wynika że w niedzielę dla W-wy nie przewidują deszczu.
Tomas
Przemek Vonau pisze:Tomas pisze:... no to umówmy się - że jak będzie padać to zostajemy w domku, ale z prognoz wynika że w niedzielę dla W-wy nie przewidują deszczu.[/quote
No i w końcu spotkaliście się?
Uuuu brada.. i to jak

Postaram się zaraz wrzucić fotki.
Zrobiliśmy lans pod wezwaniem warszawskiej sceny clubbingowej, popsuliśmy humory lanserom pod Szpilką, Szparką i innym NoBo-okolicom (jak mawia "premier" Giertych

Przypominam o najbliższej niedzieli! Mam nadzieję, że więcej, niż 6 autek będzie, zwłaszcza, że obecni podczas ostatniego spotkania w większości (Michau - może jednak dasz radę?

*ewentualnie zapowiedzieli delegację w postaci ładniejszej części swojego jestestwa

oczywiście spotykamy się 20-tego, z założeniem -
no to umówmy się - że jak będzie padać to zostajemy w domku,
.... w tą niedzielę trudno wyczuć jak będzie z pogodą - łupie mnie w ... kościach - może padać
- ja w deszcz nie jeżdzę swoją madzią , żle się prezentuje w pochmurną i deszczową aurę bo jest żółta, a po drugie wosk mi się zmyje
a tak się w zeszłym tygodniu napracowełem.
A tak na poważnie jeśli tylko zdążą oddać mi auto (robię przegląd: klocki, oleje, geometrię i takie ogólne sprawdzenie auta)
- jestem na 100% i postaram się przywieźć z sobą bratową ( może się uda nawet bez szwagra
).
no to umówmy się - że jak będzie padać to zostajemy w domku,
.... w tą niedzielę trudno wyczuć jak będzie z pogodą - łupie mnie w ... kościach - może padać

A tak na poważnie jeśli tylko zdążą oddać mi auto (robię przegląd: klocki, oleje, geometrię i takie ogólne sprawdzenie auta)
- jestem na 100% i postaram się przywieźć z sobą bratową ( może się uda nawet bez szwagra

Tomas