pracujemy już na bardzo wysokich obrotach i gdybyśmy byli nie bardzo mili................

Jeśli zdarzy się jeszcze ktoś, kto przespał swoje wcześniejsze chęci zabawy z nami,to już proszę o kontakt na PW.
Moderator: Moderatorzy
[Rozszerzenie xlsx zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Opis później - no to później już nastąpiło i postaram się bardzo krótko opisać jak to wszystko było......
Tak więc 16 marca roku pańskiego 2016, o godzinie 12:07 Sz. P. w osobie lassana Monika Olszanowska ogłosiła Wszem i Wobec na portalu Miata MX-5 Klub Polska, iż zatęskniła za naszymi osobami i chcąc w oczy spojrzeć i radość w nich zobaczyć post maleńki zostawiła. A w tym poście kilka "cyfer" i opisu co do czego, gdzie i z kim, oraz po co i dlaczego.....
Tak więc brać szanowna - tych co za fryzjerów walczyć godna, niczym nie zmąconym umysłem podpisywać się zaczęła i swą obecność zaznaczyła. Z małej listy tworzyć się zaczęła rzeka osób z bliska i daleka....
Było Nas tam wielu - ale żaden nie śmiał podważyć słuszności spotkania w tym terminie Szanownego Gremium - w osobach lassana&Smock [ Olszanowska Monika & Wadelski Rafał ].
I tak to wszystko poczęło się tworzyć, zapisy, dociekania, co to będzie - turniej jakiś i zagadki... Przeca Oni są najlepsi w taki gry i czad zabawy.....
By na końcu nie zanudzać LISTA OSÓB ZACNA BYŁA.
..................................
I tu Szacun dziś ogromny - podziw również - jak zdołali Nas rozbawić, czas zagospodarować cały, ani chwili nudy nikt z Nas nie miał czasu zaznać - wieczny banan na mej twarzy, zadań bez liku i pytań z kącików ukrytych czy to pod skałą czy nad tablicą parafialną....
Trzeba oddać im pokłony - niech Nam żyją 100 lat Oni - niech tych imprez końca nie ma - doceńmy ich zawsze i niech wiedzą, że na pomoc liczyć mogą - postarajmy się być zawsze pomocni przy każdej okazji.....
A wracając do zabawy:
Zaskoczyli Nas ogromnie, podział ludzi na dwie grupy - Ci zieloni i czerwoni - wszystko z głową pomyślane, i bezpiecznie i wspaniale. Każdy dostał swe zadanie, każdy szukał gdzie popadnie - odpowiedzi na szalone ich pytanie.
1. A to co to jest ten kierat?
2. A o której się dziś zbiera ten autobus co do Śremu jedzie żwawo przez Brodnicę taką małą;
3. Kormorany czy tu były?
4. Czartoryskich znaj rodziny;
5. Egipskie ciemności pomyl z Pickiem w gipsie - może pomysł to był nowy....
6. I tych zadań było wiele - jeszcze więcej śmiechu i szalonego zamętu...
Później klejem bawić się kazali, kredki w ręce mi podali - a pomaluj se samochód - kolor jaki - jaki chcesz kolego - byle tylko był sklejony - bo już dyplom oprawiony ....
I tak cały dzień za Nami tak niesamowitej i wspaniałej zabawy.
Tutaj kończąc swój ten krótki opis zdjęć poniżej - pisałem naprawdę z ogromnym uśmiechem od ucha do ucha - nie bacząc na styl, błędy, ortografię..... Mam to naprawdę dziś totalnie "olane".... Opisem właśnie chciałem ukazać atmosferę luźnego spotkania ludzi których spotkać można na tak szalonych zabawach....
Serdecznie podziękować chciałem w tym miejscu - za jak zawsze gorące przyjęcie, za jak zawsze wspaniałą gościnę, oprawę i pomimo słabego wyniku w tej szalonej zabawie - wg własnej opinii wybawiłem się jak zawsze - na maksa i bez ograniczeń -
ORGANIZATOROM - jesteście wspaniali
Pozostałym uczestnikom - DZIĘKUJE ZA KOLEJNY WSPANIAŁY WEEKEND.....
I DO ZOBACZENIA.....
UWAGA I: Proszę potraktować podpisy pod zdjęciami z przymrużeniem oka.
UWAGA II: Gdyby ktoś poczuł się dotknięty proszę o informację i uwagę.
UWAGA III: Gdyby ktoś coś chciał dodać również takową informację proszę przesłać.
UWAGA IV: Proszę również wybaczyć, że nie wszystkich podpisałem pod zdjęciami co spowodowane tylko jest, że nie znam wszystkich nazwisk.
UWAGA V: Za jakość zdjęć proszę krwi sobie nie wzbudzać - w końcu robił to profesjonalny fotograf - profesjonalnym sprzętem foto za grube miliony rubli.
UWAGA VI: I obszerny opis z podziękowaniami, przebiegiem weekendu, jakimś rymem, opisem, wazeliną by załapać się na kolejny raz wstawię jak wypocznę, tudzież mój umysł ogarnie tą kuwetę i usłyszę od kilku osób, że starszy będę - MĄDRZEJSZY już zapewne NIE.....
.....................................................
Fiveopac pisze:ps.
Jak nie zorganizujecie zakończenia to gole się na łyso i zapuszczam niebieski wąs !