właśnie wracam z bidula , rozmawiałem z dyrektorką i mówi żeby rzeczy nie kupować bo jak się kupi coś dla kilku dzieci albo jakiejś grupy to będą żale pozostałych , zapytałem co myśli o konsoli to powiedziała że obawia się że będą dzieciaki ciężkie do odciągnięcia od niej więc lepiej nie.
Obydwoje doszliśmy do wniosku że dla dzieciaków najlepszy będzie kontakt z nami
Jest taki pomysł : zabrać np. 10 - 12 dzieciaków na paintballa , dzieciaki powyżej załóżmy 11 roku życia . My musimy wybrać termin ( proponuję II połowę czerwca ) i jej podać . Ona ogłasza u siebie że jest załóżmy 10 miejscówek ale tylko dla tych co zasłużą swoim zachowaniem , im to pomaga w wychowaniu bo dzieciakom zależy i się starają . No i NAS czeka mega zabawa !!!! Ludzi najlepiej poznaje się w walce

Postrzelamy sobie i w ogóle , pojedziemy na kilka samochodów , zrobimy ognisko.
No i trzeba też cos za tą kasą zrobić dla dzieciaków poniżej 11 roku życia , też jakieś wyjście tylko że spokojniejsze , np. fikoland czy zoo + kino ( może w kinie jakieś zniżki dostaniemy ) i tak samo niech dzieciaki zasłużą zachowaniem na wyjście .
Ot i w ten sposób proponuję spożytkować nasze fundusze

co szanowne grono na to ????
Oczywiście moja ulubienica

szybko zauważyła mój samochód na parkingu , jak do niej zaszedłem to powiedziała że bardzo się cieszy że przeszedłem i że jak tylko zobaczyła miatkę to mnie wypatrywała. Poganiali mnie po boisku trochę więc jutro znów będę miał zakwasy ale chociaż baterię pełną

Aha , dyrektorka zaprasza nas na 1.06.2016 ( dzień dziecka )do nich, organizują pokazy , jakieś przedstawienia i zabawy . Jest to impreza dla osób które w jakiś sposób angażują się w sprawy bidula. Rodziców dzieciaków nie będzie bo dla nich jest inny dzień. Co prawda mają ograniczone miejsca ale 6-8 osób śmiało przyjmą

ba , z otwartymi rękoma !

Wystarczy nasza obecność , dzieciaki będą nas pamiętały więc mamy szlak przetarty
Tutaj lista chętnych :
1.Adam (ja)