[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: ND
- Wersja: 2.0
jestem ZA!
Pozdrawiam!
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
A więc widzę to tak.....
SPOT Niedziela 15.00 Termy
Trasa Poznań - Skoki - Wągrowiec
Wjeżdżamy we wszystkie możliwe rynki i zbieramy zachwyty okolicznych mieszkańców oraz uśmiechy niewiast... lecimy do Wągrowca i potem RUrA do Biedruska omijajac rynki i skwery bo ile można pozdrawiać klasycznym gestem papieskim ( prawa dłoń skierowana palcami do pozdrawianego z łokciem ugiętym 90 stopni
)
W Biedrusku kawka i deser w "Cafe Motylarnia" i to by było na tyle ...
tak to widzę. ?..
SPOT Niedziela 15.00 Termy
Trasa Poznań - Skoki - Wągrowiec
Wjeżdżamy we wszystkie możliwe rynki i zbieramy zachwyty okolicznych mieszkańców oraz uśmiechy niewiast... lecimy do Wągrowca i potem RUrA do Biedruska omijajac rynki i skwery bo ile można pozdrawiać klasycznym gestem papieskim ( prawa dłoń skierowana palcami do pozdrawianego z łokciem ugiętym 90 stopni

W Biedrusku kawka i deser w "Cafe Motylarnia" i to by było na tyle ...
tak to widzę. ?..

Witam
No i po SPOCIE
Dziękuję ze przybycie 10 aut to juz fajny SPOT ( były nowe osoby i starzy bywalcy i ci co kiedyś jeździli ale praca ich zblokowała...
)
Pogoda idealna ... a kolorowe autka w centrum poznania i na okolicznych rynkach zawsze robią furore
Trasa może nie obfitowała w liczne zakręty , ale sama w sobie pozwalała cieszyć się jazdą!!!
Czekam na następne spoty...
AdamF jak możesz dodaj kilka fotek ( z góry dzięki )
No i po SPOCIE

Dziękuję ze przybycie 10 aut to juz fajny SPOT ( były nowe osoby i starzy bywalcy i ci co kiedyś jeździli ale praca ich zblokowała...

Pogoda idealna ... a kolorowe autka w centrum poznania i na okolicznych rynkach zawsze robią furore

Trasa może nie obfitowała w liczne zakręty , ale sama w sobie pozwalała cieszyć się jazdą!!!
Czekam na następne spoty...
AdamF jak możesz dodaj kilka fotek ( z góry dzięki )
Dzień dobry
. Potrzebuję Waszej pomocy, mianowicie od wczoraj po nieudanym drifcie stan Enkei torowych mi się nie zgadza
. Jedną sztukę sprzedaje handlarz pojawiający się w czwartki i niedziele na poznańskiej giełdzie, ale wysyłkę kurierem wycenił na... 70 zł. Pytanie: czy ktoś z Was odebrałby mi tego Enkeia i nadał do mnie paczkomatem/kurierem?

Siema:) rzucam luźna propozycje na 14.06, szukam chętnych, im więcej tym lepiej:) zrobimy spota i pokażemy sie na festynie (kościelnym), żeby dzieciaki miały radochę i ogólnie sie pokazać, nie wiem jak miejsce pod kościołem na festynie odbierzecie, ale myśle, ze moze być fajnie, nawet jakaś kapela disco ma być;P w takim miejscu chyba jeszcze nie byliśmy?:) czekam na opinie i chętnych. Pózniej jakaś trasie krótka możemy zrobić:)
Kiedyś byłem czarny