Poznańskie Rozpoczęcie Sezonu 2015
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 1.8
Co tu można nowego wymyślić.... chyba nic 
Kolejna świetna impreza! Z taką ekipą to nie mogło się nie udać
Moim zdaniem nowe miejsce świetnie zdało egzamin.
Wielkie podziękowania dla Moniki i Rafała, że tak nas uszczęśliwiają!

Kolejna świetna impreza! Z taką ekipą to nie mogło się nie udać

Wielkie podziękowania dla Moniki i Rafała, że tak nas uszczęśliwiają!
była czerwona NA 1.6 -> II wice mistrz MMC West 2014 w klasie 1.6
Matusz może nie dotarło ale...
Dobry wieczór Wszystkim!
Po kolejnym PRS i kolejnej wyśmienitej niedzieli PO bardzo wszystkim chcę podziękować. Jak zwykle za: obecność, zaangażowanie, mega humory, chęć do konwersacji i zabawy. Nie wiem jak Wy, ale ja jestem po raz kolejny z Was bardzo zadowolony, ale...
No właśnie...jest "ale"....
Tak jak napisał Matusz: "co tu można nowego wymyślić...chyba nic".
Przynajmniej ja już nic nowego nie wymyślę. Tu potrzeba nowości, świeżości, powiewu czegoś innego, innego rodzaju szaleństwa. Trzeba coś zmienić, przełamać dotychczasowy schemat. Dlatego też oddaję pałeczkę innym. Wczorajsza impreza była ostatnią, w której brałem udział jako organizator. Przy tej okazji niezmiernie dziękuję Lassanie za...wszystko, bo nie sposób tu wymieniać.
Na następnej imprezie będę jako gość.
PS Cieszę się też, że przy tak pięknej pogodzie nacieszyć się mogłem jeszcze jazdą, bo kilkanaście minut temu pomarańczowa zmieniła właściciela.
Po kolejnym PRS i kolejnej wyśmienitej niedzieli PO bardzo wszystkim chcę podziękować. Jak zwykle za: obecność, zaangażowanie, mega humory, chęć do konwersacji i zabawy. Nie wiem jak Wy, ale ja jestem po raz kolejny z Was bardzo zadowolony, ale...
No właśnie...jest "ale"....
Tak jak napisał Matusz: "co tu można nowego wymyślić...chyba nic".
Przynajmniej ja już nic nowego nie wymyślę. Tu potrzeba nowości, świeżości, powiewu czegoś innego, innego rodzaju szaleństwa. Trzeba coś zmienić, przełamać dotychczasowy schemat. Dlatego też oddaję pałeczkę innym. Wczorajsza impreza była ostatnią, w której brałem udział jako organizator. Przy tej okazji niezmiernie dziękuję Lassanie za...wszystko, bo nie sposób tu wymieniać.
Na następnej imprezie będę jako gość.
PS Cieszę się też, że przy tak pięknej pogodzie nacieszyć się mogłem jeszcze jazdą, bo kilkanaście minut temu pomarańczowa zmieniła właściciela.
-
- Model: ND
- Wersja: 2.0
Mega wielkie podziękowania dla organizatorów jak i całej ekipy! Uśmiech na ustach cały czas, który nie schodził nawet po wejściu do polo
Lassana i Smock
przepisanie na babcię żeby mieć więcej zniżek na OC to jeszcze nie taka zmiana

Lassana i Smock

Smock pisze:PS Cieszę się też, że przy tak pięknej pogodzie nacieszyć się mogłem jeszcze jazdą, bo kilkanaście minut temu pomarańczowa zmieniła właściciela.
przepisanie na babcię żeby mieć więcej zniżek na OC to jeszcze nie taka zmiana

Pozdrawiam!
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
- dmk
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom, Recaro
Impreza przednia, dla nas chyba jedna z najdłuższych biorąc pod uwagę, o której szliśmy spać
Dziękujemy organizatorom.
Rafał - smutno, smutno i jeszcze raz smutno. Teraz już wiesz, dlaczego się nie uśmiechałem!

Dziękujemy organizatorom.
Rafał - smutno, smutno i jeszcze raz smutno. Teraz już wiesz, dlaczego się nie uśmiechałem!
Jest: MX-5 NDRF 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=26399
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
Lassana + Smock -->
Jak dla nas - jeden z lepszych zlotów. Tym bardziej nie widzę kandydata na nowego organizejszyn guy (nie ubliżając innym, nawet jesli doskonale znają lokalne mity i kity
). Wy po prostu wymiatacie i co teraz?!
Ale ok, skoro Smocku będziesz na kolejnej imprezie gościem, to z pewnością pokładasz spore nadzieje w nas
To musi się udać!
A dzisiaj BTW jeszcze patrzyłem na tę Twoją pomarańczkę i po raz kolejny lekko westchnąłem... CZYM TY CHŁOPIE BĘDZIESZ TERAZ JEŹDZIŁ?!?!

Jak dla nas - jeden z lepszych zlotów. Tym bardziej nie widzę kandydata na nowego organizejszyn guy (nie ubliżając innym, nawet jesli doskonale znają lokalne mity i kity

Ale ok, skoro Smocku będziesz na kolejnej imprezie gościem, to z pewnością pokładasz spore nadzieje w nas

A dzisiaj BTW jeszcze patrzyłem na tę Twoją pomarańczkę i po raz kolejny lekko westchnąłem... CZYM TY CHŁOPIE BĘDZIESZ TERAZ JEŹDZIŁ?!?!

-
caponarc pisze: CZYM TY CHŁOPIE BĘDZIESZ TERAZ JEŹDZIŁ?!?!![]()
![]()
polo w tedeiku

to co czeka każdego ex właściciela NC

Pozdrawiam!
-
- Model: Inny
- Wersja: DC2R K20 inside
Smock pisze:
że jak ???

-
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: Ikarus ;)
Smock pisze:PS Cieszę się też, że przy tak pięknej pogodzie nacieszyć się mogłem jeszcze jazdą, bo kilkanaście minut temu pomarańczowa zmieniła właściciela.
No to udało się nam obu

Mam nadzieję, że teraz znajdziesz to czego szukasz

- Peecer
- Donator
- Wersja: 100th Anniversary
Korzystając z okazji - kolejny raz ogromne podziękowania za przyjęcie w gościnę i zacną zabawę w zacnym towarzystwie. Kolejny raz potwierdziliście jak zrobić PROFI imprezkę.

Również serdecznie podziękowania za zaszczepienie kolejnej osobie pasji do MX-5, klubu MX-5 ale przede wszystkim za tak miłe i ciepłe powitanie - Karoliny, która to poszła o zakład z co pewnymi osobami o kolejne spotkanie.... a i w planach zakupu swojej własnej MX-5

Dlatego wspólnie - Dziękujemy
Karolina & Peecer

Również serdecznie podziękowania za zaszczepienie kolejnej osobie pasji do MX-5, klubu MX-5 ale przede wszystkim za tak miłe i ciepłe powitanie - Karoliny, która to poszła o zakład z co pewnymi osobami o kolejne spotkanie.... a i w planach zakupu swojej własnej MX-5

Dlatego wspólnie - Dziękujemy
Karolina & Peecer
Skala świetności juz mi sie skończyła kilka imprez temu, bo zawsze jest MEGA
Serdecznie dziekujemy ogranizatorom i wszystkim uczesnikom
Zarówno impreza wieczorna jak i poranna byla wyśmienita, wycieczki z novy'm 1-rwsza klasa!
pozdrawiamy cam i Adam_B

Serdecznie dziekujemy ogranizatorom i wszystkim uczesnikom

Zarówno impreza wieczorna jak i poranna byla wyśmienita, wycieczki z novy'm 1-rwsza klasa!
pozdrawiamy cam i Adam_B
Kiedyś byłem czarny
Genialny weekend! D Z I Ę K U J E M Y !!!! Smock i Lassana po raz kolejny pokazaliście najwyższy poziom organizacji... i jeśli to już faktycznie ostatnia impreza przez Was robiona, to finał z klasa
Smutno smutno
, ale rozumiem! Dzięki wszystkim uczestnikom za wczoraj!
P.S. Na tańcu
popłakaliśmy się ze śmiechu 

P.S. Na tańcu

-
czekamy na foty!

Pozdrawiam!
-
- Model: NC
- Kontakt:
Również dziękujemy za mega mega mega mega zajebiaszczą imprezę - nie mogło być przecież inaczej
PS. Czekamy na foty i na filmik z tańca z miatowiczami (wiem że ktoś to nagrywał jakimś kalkulatorem
)

PS. Czekamy na foty i na filmik z tańca z miatowiczami (wiem że ktoś to nagrywał jakimś kalkulatorem

- Peecer
- Donator
Myszon pisze:PS. Czekamy na foty i na filmik z tańca z miatowiczami (wiem że ktoś to nagrywał jakimś kalkulatorem)
Może ten element imprezy pominiemy milczeniem i brakiem zarejestrowanych chwil nawet kalkulatorem.....

Hmmmm...... Myślę, że to rewelacyjny pomysł.....

- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
No weeeeeeeeź przestań...Peecer pisze:Myszon pisze:PS. Czekamy na foty i na filmik z tańca z miatowiczami (wiem że ktoś to nagrywał jakimś kalkulatorem)
Może ten element imprezy pominiemy milczeniem i brakiem zarejestrowanych chwil nawet kalkulatorem.....![]()
![]()
Hmmmm...... Myślę, że to rewelacyjny pomysł.....![]()

-
- Model: NA
Dziękuję za super imprezę!
Moja Becia pracuje nad zdjęciami, jak będą gotowe to się podzielimy.
Do szybkiego zobaczenia!
pozdrawiam
Moja Becia pracuje nad zdjęciami, jak będą gotowe to się podzielimy.
Do szybkiego zobaczenia!
pozdrawiam
- Peecer
- Donator
nickesh pisze:No weeeeeeeeź przestań...Peecer pisze:Myszon pisze:PS. Czekamy na foty i na filmik z tańca z miatowiczami (wiem że ktoś to nagrywał jakimś kalkulatorem)
Może ten element imprezy pominiemy milczeniem i brakiem zarejestrowanych chwil nawet kalkulatorem.....![]()
![]()
Hmmmm...... Myślę, że to rewelacyjny pomysł.....![]()
nickesh - uwierz na słowo, że naprawdę nie chcesz tego widzieć ani nie jest to warte by tak "ZAŚMIECIĆ" to wspaniałe forum.....

A Twoj wyjazd do Norwegii może stanąć pod wielkim znakiem ?.
Synek już się zastanawia....

Zorganizowanie imprezy dla Klubu jest dla mnie ogromną przyjemnością a przy okazji fajną zabawą.
Za każdym razem waham się czy to ja powinnam robić, może ktoś inny zrobiłby to lepiej, ciekawiej...............i taki sobie prowadzę wewnętrzny dialog.
Kiedy odpowiem sobie na pytanie..............to zaczynam swoją wewnętrzną przygodę, sama się później wyhamowuję bo nie mogę się zatrzymać...........................
Znamy się już trochę i wiem, że mogę pozwolić sobie w tym wszystkim na dużą dozę szaleństwa................ i chyba o to w tym wszystkim chodzi..............żeby być sobą i pozwolić na to innym................
Organizując te imprezy zawsze myślę, że robię je dla Wszystkich i dla każdego z osobna i mam nadzieję, że tak to odbieracie...............
DZIĘKUJĘ ZA TEN WSPÓLNY CZAS
.
"Praca" ze Smock-iem była dla mnie ogromną przyjemnością i wielką przygodą, choć niekiedy łatwo nie było...................
. Za każdym razem zaskakiwał mnie swoim profesjonalizmem...................a czasami już wiele nie trzeba było mówić...............wszystko po prostu się działo...............myślę, że to był udany tandem.............DZIĘKI SMOCK!
Za każdym razem waham się czy to ja powinnam robić, może ktoś inny zrobiłby to lepiej, ciekawiej...............i taki sobie prowadzę wewnętrzny dialog.
Kiedy odpowiem sobie na pytanie..............to zaczynam swoją wewnętrzną przygodę, sama się później wyhamowuję bo nie mogę się zatrzymać...........................

Znamy się już trochę i wiem, że mogę pozwolić sobie w tym wszystkim na dużą dozę szaleństwa................ i chyba o to w tym wszystkim chodzi..............żeby być sobą i pozwolić na to innym................
Organizując te imprezy zawsze myślę, że robię je dla Wszystkich i dla każdego z osobna i mam nadzieję, że tak to odbieracie...............
DZIĘKUJĘ ZA TEN WSPÓLNY CZAS

"Praca" ze Smock-iem była dla mnie ogromną przyjemnością i wielką przygodą, choć niekiedy łatwo nie było...................

lassana
To ja dorzucę swoje 3 grosze.
Dziękuję wszystkim za wspólną, po raz kolejny wspaniałą zabawę (szczególnie dla płci pięknej
). Jak napisali poprzednicy pełen profesjonalizm. "Product Lassana&Smock" z dumą zachwalałem, zachwalam i będę zachwalać na gronie forum i nie tylko
Świadczy o tym fakt, że chcę przejechać 750 km aby się z Wami pobawić, porozmawiać i napić(może trochę podokuczać gimbusom
).Żałuję tylko, że tak krótko to trwa
Wielkie dziękuję
Co do decyzji Rafała to żałuję tego co postanowił, ale jednocześnie go rozumie. Mogę sobie tylko wyobrazić i poświęca swojego i swojej rodziny czasu na przygotowanie. Też może chcieć w sobotę wsadzić dupsko w samochód i przyjechać na gotowe. Jesteście tak zgraną ekipą, że znajdą się osoby, które będą w stanie i zechcą przejąć od niego pałeczkę. Pomysły każdy jakieś ma i jedną z opcji jest rozszerzenie imprezy na cały weekend. Ale to tylko takie moje skromne zdanie.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Doman
Dziękuję wszystkim za wspólną, po raz kolejny wspaniałą zabawę (szczególnie dla płci pięknej

Co do decyzji Rafała to żałuję tego co postanowił, ale jednocześnie go rozumie. Mogę sobie tylko wyobrazić i poświęca swojego i swojej rodziny czasu na przygotowanie. Też może chcieć w sobotę wsadzić dupsko w samochód i przyjechać na gotowe. Jesteście tak zgraną ekipą, że znajdą się osoby, które będą w stanie i zechcą przejąć od niego pałeczkę. Pomysły każdy jakieś ma i jedną z opcji jest rozszerzenie imprezy na cały weekend. Ale to tylko takie moje skromne zdanie.
Pozdrawiam i do zobaczenia

Doman
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 1.8
No i jak to bywa moje słowa zostały przez Smocka źle zinterpretowane...
Miałem na myśli, że nie mam już więcej słów w swoim i tak bogatym zasobie słownictwa, które mogą określić jak bardzo jestem zadowolony z kolejnej imprezy.
Smuci mnie też bardzo, że nie chce już organizować kolejnych. Nie widzę możliwości żeby zrobić to jeszcze lepiej. Mi się bardzo podoba to co jest, nie potrzebuje żadnej zmiany i uważam, że ta konwencja jest w sam raz.
Zostało sporo czasu do końca sezonu i zobaczymy co się wydarzy...
Nie wiem też do końca jak interpretować posta lassany....
A poza tym czekam na FOTY
Miałem na myśli, że nie mam już więcej słów w swoim i tak bogatym zasobie słownictwa, które mogą określić jak bardzo jestem zadowolony z kolejnej imprezy.
Smuci mnie też bardzo, że nie chce już organizować kolejnych. Nie widzę możliwości żeby zrobić to jeszcze lepiej. Mi się bardzo podoba to co jest, nie potrzebuje żadnej zmiany i uważam, że ta konwencja jest w sam raz.
Zostało sporo czasu do końca sezonu i zobaczymy co się wydarzy...
Nie wiem też do końca jak interpretować posta lassany....
A poza tym czekam na FOTY

była czerwona NA 1.6 -> II wice mistrz MMC West 2014 w klasie 1.6