Tan pisze:Jeśli byłby taki sprzęt, to może spróbujecie pomóc mi odkryć, jakie to sprężyny ma moje auto z tyłu, bo zagadką to dla mnie pozostaje.
Klucz do kół i podnośnik to standardowe wyposażenie każdej Miatki

Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
Tan pisze:Jeśli byłby taki sprzęt, to może spróbujecie pomóc mi odkryć, jakie to sprężyny ma moje auto z tyłu, bo zagadką to dla mnie pozostaje.
Dr.KoKoN pisze:Fryzjerzy.... i Fryzjerki!
Przenosimy się chwilę po 21 na tego spota https://m.facebook.com/events/161039106 ... %7D&aref=3 ?
szy pisze:Pneumatyk, klucz dynamometryczny, waga? I masowe uzupełnianie wątku: viewtopic.php?f=26&t=13285 ?Ewelina pisze:nickesh pisze:A nie zabrałby ktoś dzisiaj... wagi? Serio
Klucz... kółko... waga?![]()
Klucz i lewarek mam, oczywiście - dlatego pytałem tylko o wagę. Niestety lenistwo wzięło górę nad górnolotną ideą społecznego obowiązku. Ważenie odroczone...Tan pisze:Jeśli byłby taki sprzęt, to może spróbujecie pomóc mi odkryć, jakie to sprężyny ma moje auto z tyłu, bo zagadką to dla mnie pozostaje.
Dlatego postawiłeś się w pierwszym rzędzie tyłem do wszystkich? Tak, żeby nikt nie widział lexusów?Robert pisze:Ty weź ja jeszcze lamp nie zmieniłem, wygonią mnie jeszcze, albo będę musiał gdzieś dalej postawić...
logimen pisze:Przydalo by sie po 3 latach jazdy Miatka gdzies podjechac na spot, ale sie nie wyrobie z obiadokolacja
Nie no, przecież próbował jakiś goguś Lanosem w kombiDżunior pisze:Na parkingu pod Arkadią stoicki spokój - zero niebieskich. Ale też nikt nie upalał...
Następnym razem but, redukcja i odcięcie, a w kilkanaście minut przeteleportujesz się we właściwe miejscecalzone pisze:Toż myślałem że tam się przenosicie!
Dzięki za te tarcze! Kurde - nie przypuszczałem, że to cholerstwo jest aż tak ciężkie...do[man] pisze:Kto chce odebrać fanty nie będzie przed 9
Ja też pojechałem pod Tesco, JDM'ów znalazłem, ale dużego zlotu to tam nie było. Wiekszy był spot Volvo obok. Niebieskich było dużo, ale sobie tylko stali albo jeździli/chodzili po parkingach.calzone pisze:podjechałem wczoraj do Tesco po treningu jakoś po 22 parę minut. Myślałem że to będzie na zewnątrz, ale chyba było w parkingu podziemnym. Nie było dane mi się przekonać bo niebieskich multum, jedni nawet mnie dziabnęli
Jak było?
nickesh pisze:Dlatego postawiłeś się w pierwszym rzędzie tyłem do wszystkich? Tak, żeby nikt nie widział lexusów?Robert pisze:Ty weź ja jeszcze lamp nie zmieniłem, wygonią mnie jeszcze, albo będę musiał gdzieś dalej postawić...
nickesh pisze:A tak serio - wybacz, Robert, że zostawiliśmy Cię przed tunelem. Szy poleciał na żółtym, jak drapnąłem czerwone i chwilkę później skręcałem już do siebie, po angielsku![]()
Wykrakałem :Dnickesh pisze:Jak patrzę za okno, to wygląda to na konkurs driftu :D