I druga myśl, czy jakieś foto z promu by się nie nadało, bo to wg mnie dość ciekawy "obraz" Miat na mikropromie?

spociki
Moderator: Moderatorzy
Pirat pisze:Ogólnie spoko, nawet moja szpetna gęba się załapała, chociaż poszukałbym jeszcze jakiejś ciekawej fotki swojej i może coś podmienił, jeśli ten projekt by przeszedł
.
I druga myśl, czy jakieś foto z promu by się nie nadało, bo to wg mnie dość ciekawy "obraz" Miat na mikropromie?
Wiittorio pisze: moje zdolności graficzne są- jak twierdzi córeczka- na poziomie 1 klasy SP
irk pisze:Rzeczywiście lepiej to wygląda jak zdjęcie z lutego jest ze śniegiem, z lipca bez dachu, a październikowe we mgle.
Wiittorio pisze:Piękne zdjęcie na kalendarz, choć samochód zajmuje w nim trochę mało miejsca (może wyjść dość mały na formacie A3, chyba, że jako jedyne na stronie)
angeli pisze:zamiast "MX-5 KLUB POLSKA - SILESIAN TEAM 2015" proponuję
"MX-5 KLUB POLSKA - DRUŻYNA ŚLĄSKA 2015" albo "MX-5 KLUB POLSKA - śLůNSKO KLIKA 2015"
Wiittorio pisze:Podmienimy w razie czego na jakąś mazdę od Elbe, której już nie ma, albo naszą.
elbe pisze:Jeżeli to możliwe to prosił bym o podmianę czerwcowego zdjęcia na któreś z poniższych (chyba, że macie jakieś ładniejsze w zbiorach). Nowy właściciel może nie życzyć sobie zamieszczania jego mazdy ..
heidi pisze:15zł za kalendarz A3 to chyba spoko cena
http://www.groupon.pl/oferty/cala-polsk ... 5/48783536