janekpower pisze:serwer
youtube polecam
spociki
Moderator: Moderatorzy
R.E.D. pisze:rachey pisze:I nadal nie wiem co nie tak z moją- coś drga, coś rezonuje, coś nie zachowuje się jak zwykle.
bylo mowic, to moze cod bym poradzil![]()
Opos pisze:Fajny wyjazd, dzięki za towarzystwo i czekamy na fotki od Ani.
Jumpman pisze:Pirat - Ty musisz, bo mam do Ciebie ważny temat![]()
matpilch pisze:a oto dlaczego nas nie było![]()
Shumi pisze:robim jakąś jesienną pojeżdżawkę jak będzie pogoda? Mam pomysł na ok. 100km
Jumpman pisze:Shumi pisze:robim jakąś jesienną pojeżdżawkę jak będzie pogoda? Mam pomysł na ok. 100km
dobre, dobre Shumi...ale chyba właśnie była takowaJa znó nie mogłem...i ewentualnie mogę dopiero po14 w najbliższą niedziele. Wpadnij jutro to może coś ugadamy
Jumpman pisze:A tak btw - kto będzie w środe??
1.Jumpman
grzes pisze:Wiesz do czego to służy? JA wiem ze nie wiesz(...) Człowieku, żebym ja się z Tobą kłócił o takie sprawy to musisz jeszcze spędzić w garażu i internecie pare tysięcy godzin na skrupulatnym uczeniu się tego, czego się w garażu i internecie nauczyć nie da (...)Na żywo, zweryfikujemy kto ma jakie zaplecze merytoryczne(...) bo ja nie mam nic Tobie do udowodnienia...
elbe pisze:Nieśmiało rzucam propozycje by jedno z przyszłych spotkań odbyć na torze kartingowym.
(tak w ramach atrakcji jak mazdy będą zimowały w garażu)
Z tego co się kiedyś orientowałem wynajem toru na pół godziny dla 6 osób wychodzi ok 60 zł. Jak będzie nas więcej to oczywiście cena za osobę spadnie. Jeżeli miało by nas być za dużo na torze to można wsiąść godzinkę na 12 osób (jeździć na zmianę) wyjdzie chyba 30 zł osoba. Jak by byli chętni to można to dokładnie rozeznać.