[Warszawa] Spotkania w każdy czwartek 20.00
Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
Pogoda nie dopisuje, dzisiaj raczej zadaszona przestrzeń wchodzi w grę - ktoś coś chętny?
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Ja mam po drodze na PowiśleŁapa pisze:bedzie dziś ktoś z okolic zilonki/kobyłki? musze odstawić miatę na mody i nie będę miał czym wrócić do domu

Ale poszukaj jeszcze, bo nie wiem, czy nie wezmę kumpla na prawy. W ostateczności mogę się wrócić ;>
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.6 '92
MCL pisze:Pogoda nie dopisuje, dzisiaj raczej zadaszona przestrzeń wchodzi w grę - ktoś coś chętny?
Będę. Wg Meteo faktycznie dzisiaj będzie parszywa pogoda, także może faktycznie lepiej pojechać do Arkadii. Będzie ktoś ok. 20-20.30?
była: Mała aka MX-5 NB Twilight Blue '99 1.6 110KM
była: Babcia aka 323 BF Canal Blue Metallic '88 1.6 88KM
jest: Zygzak aka MX-5 NA Classic Red '92 1.6 115KM
Tez jestem za Arkadia - w srodmiesciu zaczyna kropic :/ ja bede 20:30. Ktory sektor w Arkadii?
Albo i nienickesh pisze:MCL pisze:Ktory sektor w Arkadii?w końcu znajdziesz...akkski pisze:Punkt G![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

(ale przynajmniej teraz wiesz gdzie szukać mniej więcej)
Ostatnio zmieniony 16 paź 2014, 16:18 przez Torpeda, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak raz znajdziesz ten punkt G to już będziesz wiedział 
Panowie, jest sprawa, długie mi nie działają (tzn. działają, ale tylko przy trzymaniu dźwigni). Jak odpycham dźwignię normalnie żeby je włączyć na stałe to gaśnie wszysko. Coś czester_ mówił że ma miernik i coś tam naprawi, ale się nie odzywa. Czy ktoś mi pomoże dziś?

Panowie, jest sprawa, długie mi nie działają (tzn. działają, ale tylko przy trzymaniu dźwigni). Jak odpycham dźwignię normalnie żeby je włączyć na stałe to gaśnie wszysko. Coś czester_ mówił że ma miernik i coś tam naprawi, ale się nie odzywa. Czy ktoś mi pomoże dziś?
Leniwy jestem ;D ale przynajmniej wiem, ze nie ma co polowac na was na -1 :p
- flatline
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom+Recaro
- Kontakt:
To w rezultacie Arkadią czy gdzieś indziej?
"When you’re racing... it’s life. Anything that happens before or after is just waiting."
Tsundere - pocket-sized fastback
Little Sister - gran turismo wannabe
Czerw - racing mongrel on a (not so tight) budget
Siwa - café racer miata
Tsundere - pocket-sized fastback
- nick.es
- Moderator podróży
W drodze powrotnej wybuchła mi w aucie puszka z napojem energetycznym :D Zabawa po pachy. Szkoda, że tego nie nagrałem :PŁapa pisze:hej dzięki wielkie "nickesh" i "akkski" i (jeszcze jednemu koledze sorry nie znam nicku) za podwózkę do chaty... dzięki i pozdrawiam.
Mnie niestety dopadła literka E na wskaźniku paliwa, ale dzięki za kawałek miłej przejażdżki 

Nickesh, krs, Łapa <serduszka>
Tak się zastanawiam, nickesh, czy Ty badasz maksymalne osiągi Mojej Najsłodszej pod katem kupna NA??
I jeszcze niech mi ktoś powie z kolega o jakim nick'u mam się umawiać na spot z kaskiem?
Tak się zastanawiam, nickesh, czy Ty badasz maksymalne osiągi Mojej Najsłodszej pod katem kupna NA??
I jeszcze niech mi ktoś powie z kolega o jakim nick'u mam się umawiać na spot z kaskiem?

to moja wina zostawiłem energetyk na następnym spocie szoruje wnętrzenickesh pisze:W drodze powrotnej wybuchła mi w aucie puszka z napojem energetycznymZabawa po pachy. Szkoda, że tego nie nagrałem

- nick.es
- Moderator podróży
Jak? O tak:Łapa pisze:to moja wina zostawiłem energetyk na następnym spocie szoruje wnętrzenickesh pisze:W drodze powrotnej wybuchła mi w aucie puszka z napojem energetycznymZabawa po pachy. Szkoda, że tego nie nagrałem
swoją drogą jak to zrobiłeś?
Ptyk... st... psssssttt - psss - tsss - pstszszszszszwwwszszszszffsffffffffszszszszzzzzssssffswszswffsw. Jeb za okno!

Spoko, już ogarnąłem

zimno.....Arkadia.....ruszam ze Skoroszy 20.30.....chyba 

-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.6 '92
Postaram się dotrzeć na 20.30 

była: Mała aka MX-5 NB Twilight Blue '99 1.6 110KM