[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Tak jak pisałem na fb wszystko zależy od tego o której z pracy wyjdę
Teoretycznie o 18
Najwyżej będę się z Wami łapał.

Garaż na zime do wzięcia!
Pozwole sobie na małe ogłoszenie tutaj. W związku z tym, że moja miata zimuje w Złotnikach a szkoda mi rezygnować z miejsca w hali garażowej pomyśłaełem, że mógłbym je udostępnić komuś z forum na 4 miesiące od początku grudnia do końca marca.
Miejsce w hali garażowej w ścisłym centrum, ulica Piaskowa (małe Garbary).
Koszt to 160 zł/miesiąc. Umowa bezpośrednio z zarządcą garażu na 4 miesiące.
Garaż ze stróżem który siedzi naprzeciwko mojego miejsca wiec mega bezpieczna miejscówa.
Czekałem prawie rok aż zwolni się miejsce w tej hali więc mega szkoda mi rezygnować bo pewnie na wiosnę znów czekałbym w kolejce.
Jakby się ktoś zdecydował zapraszam na PW.
Pozwole sobie na małe ogłoszenie tutaj. W związku z tym, że moja miata zimuje w Złotnikach a szkoda mi rezygnować z miejsca w hali garażowej pomyśłaełem, że mógłbym je udostępnić komuś z forum na 4 miesiące od początku grudnia do końca marca.
Miejsce w hali garażowej w ścisłym centrum, ulica Piaskowa (małe Garbary).
Koszt to 160 zł/miesiąc. Umowa bezpośrednio z zarządcą garażu na 4 miesiące.
Garaż ze stróżem który siedzi naprzeciwko mojego miejsca wiec mega bezpieczna miejscówa.
Czekałem prawie rok aż zwolni się miejsce w tej hali więc mega szkoda mi rezygnować bo pewnie na wiosnę znów czekałbym w kolejce.
Jakby się ktoś zdecydował zapraszam na PW.
spoko, podeslij jakis tel na pw to sie zdzwonimy
Fajnie było Was poznać
Mazda trochę nie ta co powinna ale przypadkiem przejeżdżałem to pomyślałem że zajrzę. Taki spotanik w drodze z pracy
Swoją drogą jak przejeżdżałem to stała tylko jedna MX ale miejsce na tyle kojarzy mi się ze spotami że od razu zwęszyłem że coś będzie
Pozdrowienia i do zobaczenia
PS Zapraszam na forum http://www.rxklub.pl/rxforum/
Mazda trochę nie ta co powinna ale przypadkiem przejeżdżałem to pomyślałem że zajrzę. Taki spotanik w drodze z pracy
Swoją drogą jak przejeżdżałem to stała tylko jedna MX ale miejsce na tyle kojarzy mi się ze spotami że od razu zwęszyłem że coś będzie

Pozdrowienia i do zobaczenia
PS Zapraszam na forum http://www.rxklub.pl/rxforum/
-
- Model: ND
- Wersja: 2.0
pezele, a kolega parkuje nowy nabytek 4 m od mojej mazdy w hali na Pobiedziskiej 

Pozdrawiam!
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
No ja też dziekuje:) zapowiadał się skromny spocik, a jednak troche nas było:D smock masz u mnie PIWO, za 100
jak macie ochote to wpadajcie w niedziele na pizze do mnie
zapraszam
tymczasem, czekam na pożegnanie lata

jak macie ochote to wpadajcie w niedziele na pizze do mnie

tymczasem, czekam na pożegnanie lata

Kiedyś byłem czarny
-
Cześć
Kiedy będzie kolejne spotkanie bo chciałbym w końcu spotkać się z Wami i pokazać moją Miate?
Pozdrawiam
greg

Kiedy będzie kolejne spotkanie bo chciałbym w końcu spotkać się z Wami i pokazać moją Miate?

Pozdrawiam
greg
greg
Nie wybiera się ktoś dzisiaj NA na klasyki?
Musze kupić uszczelkę dachu a nie wiem czy mam obecnie z NA czy z NB wiec przy okazji chętnie bym porównał.
Musze kupić uszczelkę dachu a nie wiem czy mam obecnie z NA czy z NB wiec przy okazji chętnie bym porównał.
dmk pisze:DEXTER pisze:Ja tam już nie jeżdżę.
Coś się stało?
Ogólna obraza ludków, którzy nie zostali wpuszczeni czymś tam niby klasycznym, "a te miaty z 2005 roku to wpuszczają".
Słyszałem, że nie jesteśmy tam mile widziani, więc nie jeżdżę. Możemy się spotykać gdzie indziej zresztą. Miejsc nie brakuje.
- dmk
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom, Recaro
DEXTER pisze:dmk pisze:DEXTER pisze:Ja tam już nie jeżdżę.
Coś się stało?
Ogólna obraza ludków, którzy nie zostali wpuszczeni czymś tam niby klasycznym, "a te miaty z 2005 roku to wpuszczają".
Słyszałem, że nie jesteśmy tam mile widziani, więc nie jeżdżę. Możemy się spotykać gdzie indziej zresztą. Miejsc nie brakuje.
W pewnym sensie to prawda. Aczkolwiek nie brakuje tam miłych i przychylnych ludzi.
Jak wszędzie (i tu) znajdą się przysłowiowe buraki, no ale co poradzisz...
PS Miejsc i okazji faktycznie nie brakuje

-
o ekipie mx-5 organizatorzy wypowiadają się bardzo pozytywnie, chyba najlepiej ze wszystkich "nie-klasycznych" ekip.. choć w mojej opinii akurat mazda mx-5 bardzo pasuje do charakteru imprezy, bo nie jest to plastik, a auto które nawet z rocznika 2005 ma w sobie wiele cech, klasycznego, wspaniałego samochodu idącego za wieloma kanonami, kultowego..
pieprzą zazwyczaj Ci których przegonią organizatorzy po tym jak swoim "klasycznym" e36 w gazie spalą laka, czy hondą cr-x narobią tyle hałasu, że mieszkancy bloków przy warszawskiej wydzwaniają później po klasyczną srebrno-niebieską kie ceed..
klub mx-5 jest przecież bardzo mile widziany na klasykach, i jest swego rodzaju ewenementem, bo która inna marka/model zostaje tam wpuszczona, gdy mówimy o autach wyprodukowanych często nawet po 2000 roku.. gdzie sporo aut z lat '90 tych nie wjeżdża nawet na główny plac...
pieprzą zazwyczaj Ci których przegonią organizatorzy po tym jak swoim "klasycznym" e36 w gazie spalą laka, czy hondą cr-x narobią tyle hałasu, że mieszkancy bloków przy warszawskiej wydzwaniają później po klasyczną srebrno-niebieską kie ceed..
klub mx-5 jest przecież bardzo mile widziany na klasykach, i jest swego rodzaju ewenementem, bo która inna marka/model zostaje tam wpuszczona, gdy mówimy o autach wyprodukowanych często nawet po 2000 roku.. gdzie sporo aut z lat '90 tych nie wjeżdża nawet na główny plac...

- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
Wiele razy byłem na klasykach i za każdym razem zostałem wpuszczony wraz z uśmiechem na twarzy wpuszczającego
Dexter ale że jak, nie wpuścili Cię kiedykolwiek czy co ?

Dexter ale że jak, nie wpuścili Cię kiedykolwiek czy co ?
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Łeee jezu i po co to gdybanie, mnie też wpuszczali z uśmiechem. Nie o to chodzi nie zakumaliście.
Jeden Cie wpuszcza z uśmiechem, a gdzie indziej kto inny wypisuje litanie na Twój temat. Nie lubię pokazywać się w miejscach gdzie nie jestem mile widziany. Po co mają na mnie h*je wieszać właściciele klasycznych Mustangów czy coś w ten deseń. Ja tam mogę jechać zaparkować dalej i podejść z papcia pooglądać.
Jeden Cie wpuszcza z uśmiechem, a gdzie indziej kto inny wypisuje litanie na Twój temat. Nie lubię pokazywać się w miejscach gdzie nie jestem mile widziany. Po co mają na mnie h*je wieszać właściciele klasycznych Mustangów czy coś w ten deseń. Ja tam mogę jechać zaparkować dalej i podejść z papcia pooglądać.
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
Skoro organizatorzy mnie wpuszczają to zdanie właścicieli mustangów mam w ....... 

Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy