Dziękuję Wszystkim za wspólnie spędzony czas a Remikowi, zwłaszcza za trasę, do której mam szczególny sentyment

Moderator: Moderatorzy
pucha pisze:Cześć
chciałem tylko powiedzieć, że dziewczyny z MSMów aktywnie działają i zachęcają na poznańskie zlotyWczoraj czekałem w madzixie pod Lidlem przy Hetmańskiej aż zakupy "same" się zrobią i z zaskoczenia dostałem pytanie "Przepraszamy, czy jesteś może zarejestrowany na forum?"
Tak więc na pierwszym następnym spotkaniu mam obowiązek się zjawić. Do zobaczenia
dmk pisze:Uwierzyłeś im, że obie mają MSMy? Przecież przyjechały białą Cytryną
matusz pisze:Jak by mnie dopadły takie dwie laski to bym im we wszystko uwierzył
dmk pisze:pucha pisze:Cześć
chciałem tylko powiedzieć, że dziewczyny z MSMów aktywnie działają i zachęcają na poznańskie zlotyWczoraj czekałem w madzixie pod Lidlem przy Hetmańskiej aż zakupy "same" się zrobią i z zaskoczenia dostałem pytanie "Przepraszamy, czy jesteś może zarejestrowany na forum?"
Tak więc na pierwszym następnym spotkaniu mam obowiązek się zjawić. Do zobaczenia
Uwierzyłeś im, że obie mają MSMy? Przecież przyjechały białą Cytryną
velocity pisze:A z wami kochani koledzy pogadamy sobie w cztery oczy
Szała pisze:mam propozycje z 30.08 na 01.09 http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be jedzie ktoś ? nie daleko a może być ciekawie