Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
Pedi pisze:Cześć!
W ten czwartek odbywa się spotkanie?
Chwiał pisze:Chętnie bym wpadł, żeby zobaczyć tego PowerShifta, ale jakoś tak nie mam "serca", żeby przyjechać
Chwiał pisze:jakoś tak nie mam "serca", żeby przyjechać
pantier pisze:Sie chyba do Was przejade ale niestety zastepczakiem bo mi Mazda w Wolominie stoi
Chwiał pisze:Chętnie bym wpadł, żeby zobaczyć tego PowerShifta, ale jakoś tak nie mam "serca", żeby przyjechać
zajcol pisze:Artur, a Ty wpadniesz pochwalić się nowym nabytkiem?
Jaro pisze:pantier pisze:Sie chyba do Was przejade ale niestety zastepczakiem bo mi Mazda w Wolominie stoi
no kiedyś się tam szukało jak zginęło![]()
![]()
Dr.KoKoN pisze:Uprasza się o nie ruszanie z werwą na żwirku bo nie jest to ani przyjemne akustycznie ani wizualnie a potem pootwierane mazdy są brudne nie tylko na zewnątrz
zajcol pisze:Artur, a Ty wpadniesz pochwalić się nowym nabytkiem?
Dr.KoKoN pisze:Uprasza się o nie ruszanie z werwą na żwirku bo nie jest to ani przyjemne akustycznie ani wizualniea potem pootwierane mazdy są brudne nie tylko na zewnątrz
Do nikogo nie bije tylko przypominam WSZYSTKIM
Ignacy pisze:Kitson dzięki za wspolnego burgera
Dr.KoKoN pisze:Uprasza się o nie ruszanie z werwą na żwirku
Dr.KoKoN pisze:Uprasza się o nie ruszanie z werwą na żwirku bo nie jest to ani przyjemne akustycznie ani wizualniea potem pootwierane mazdy są brudne nie tylko na zewnątrz
Briana pisze:Dr.KoKoN pisze:Uprasza się o nie ruszanie z werwą na żwirku bo nie jest to ani przyjemne akustycznie ani wizualniea potem pootwierane mazdy są brudne nie tylko na zewnątrz
Przepraszam, wiecej sie to nie powtórzy obiecujemam nadzieje ze ten raz mi wybaczycie.