[WROCŁAW / KOTLINA KŁODZKA i okolice] spotkania regionalne
DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
To co meeting na wakeparku? Pisać komu kiedy pasuje.. Tylko odradzam weekend, bo będzie ciasno...
-
-
- Kontakt:
Melduję uprzejmie ,że ze SPA wraca najpóźniej w środę .
Jutro zaczynamy składać
.
Jutro zaczynamy składać

Jestem za...mi środa pasuje!
[ Dodano: 17-06-2013, 22:32 ]
btw oponka już dawno ogarnięta... teraz szukam wandala co mi madzie na parkingu walną, nr rej. już mam teraz muszę udowodnić :neutral:

[ Dodano: 17-06-2013, 22:32 ]
btw oponka już dawno ogarnięta... teraz szukam wandala co mi madzie na parkingu walną, nr rej. już mam teraz muszę udowodnić :neutral:
-
- Kontakt:
To proponuję w czwartek to postaramy się z morisem wpaść bo w środę będziemy morfiego kończyć składać
Ja przyjadę tam jutro o 19... w czwartek mogę najwyżej na chwile.
Ok to widzimy się jutro i w czwartek 

Ja będę nawet trochę wcześniej...
-
ja chetnie w czwartek, ale nigdzie nie widze info GDZIE? 

-
ale jaja to ja tu przeciez mieszkam 2km obok to tym bardziej wpadne
a gdzie dokladnie ten parking przed nowa estakadą? o ktorej godzinie w czwartek?

dzis mam trening na silowni dopiero wracam do siebie
napiszcie panowie o ktorej dokladnie jutro i czy jestescie na parkingu przy estakadzie?
czy stoicie tam czy spotykacie i od razu jedziecie gdzies w miasto razem? bo jutro rodzinke musze odwiedzic w aquaparku i dopiero na 19-20 moglbym dojechac z powrotem na Złotniki do Was a chetnie bym sie spotkal

napiszcie panowie o ktorej dokladnie jutro i czy jestescie na parkingu przy estakadzie?
czy stoicie tam czy spotykacie i od razu jedziecie gdzies w miasto razem? bo jutro rodzinke musze odwiedzic w aquaparku i dopiero na 19-20 moglbym dojechac z powrotem na Złotniki do Was a chetnie bym sie spotkal