[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB FL
- Wersja: silver blues
Niestety na kolejny 'najdłuższy weekend nowoczesnej Europy' wyjeżdżamy...
Ale życzę db zabawy
))) Szczególnie że DJ Morena zapowiada melanż i nie wyklucza wyjazdu typu 'sam'
A to wróży emocje
)))))
pozdr.
Ale życzę db zabawy

pozdr.
Morena pisze:http://www.mx5klubpolska.pl/index.php/nasze-imprezy/20-27-07-2013-xlecie-klubu-tor-kielce
któż się wybiera??
Ja

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
-
Morena pisze:http://www.mx5klubpolska.pl/index.php/nasze-imprezy/20-27-07-2013-xlecie-klubu-tor-kielce
któż się wybiera??

W tym czasie będę na urlopie. Żałuję, że wcześniej nie padła propozycja terminu świętowania 10-cia Klubu... Teraz już za późno, by zmienić plany.
Morena, mam nadzieję, że się wybierasz i będziesz dzielnie DJ-ował

Ja jade na 90 % w poniedziałek bede wiedział na 100
słyszałem że oprócz Moreny bedzie jechał też Pawulon
Chłopaki może weźmiemy pasata w kombi i pojedziemy jednym autem
hahaha

No zobaczymy
Więc póki co 3 osoby ? coś mało jak na pomorze 

- Morena
- Model: NB
- Wersja: 1.8
Schatten pisze:Morena, mam nadzieję, że się wybierasz i będziesz dzielnie DJ-ował)))) za nas wszystkich, co przyjechać /z bólem serca/ nie będą mogli...
No moja obecność jest niepewna ale jednak gdyby będę ostro promował naszą fanastyczną grupę

tomekk pisze:Ja jade na 90 % w poniedziałek bede wiedział na 100słyszałem że oprócz Moreny bedzie jechał też Pawulon
Chłopaki może weźmiemy pasata w kombi i pojedziemy jednym autem
hahaha
i jak?

Sebuu pisze:muszę w końcu zabrać się za foty ! dzięki za super wyjazd
no czekamy czekamy

zaMIATAcz
co powiecie na spocik pod koniec tygodnia?
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
No nie wiem kurcze pieczone, może piątek.. wiem, że ty w czwartek chadzasz na trening, ja też nie mogę, chyba, że dopiero o 20:30, bo wcześniej nie dojadę..
No i skwerek
No i skwerek

jedziemy właśnie na hel. będziemy tam do 19. zapraszamy jak ktoś chce się dolaczyc do peletonu jednoosobowego 

-
Hm... na Helu i w Helu byliśmy dziś... Co prawda krótko - ot, ile potrzeba na niespieszną konsumpcję rybki
)) Powrót z Helu do Oliwy przez Wejherowo - w ramach ominięcia korków w Cisowej i dalej w Gdyni na Morskiej przy estakadzie oraz skorzystania z uroków zakrętów na drodze W-wo - Chwaszczyno (miałem szczęście - na winklach nie musiałem jechać za żadną pierdołą
)

Trzeba było skorzystac z trasy Puck - Gdynia przez pierwoszyno/kosakowo 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
-
Jaro - trasa, o kt. wspominasz jest zacna
O ile przymkniemy oko na miejscami kiepską nawierzchnię...
Musisz jednak wiedzieć, że jadąc z Kosakowa do Gdyni i dalej, jak w moim przypadku, w kierunku Gdańska, można utknąć na estakadzie Kwiatkowskiego - prowadzony jest remont i, szczególnie co prawda w dni powszednie, są tam korki.
Z kolei jadąc przez Redę i dalej w kierunku Gdyni 1szy korek napotkamy w Gdyni Cisowie a później na Morskiej - okolica estakady
Po Gdyni jeździ się teraz więcej jak kiepsko...

Musisz jednak wiedzieć, że jadąc z Kosakowa do Gdyni i dalej, jak w moim przypadku, w kierunku Gdańska, można utknąć na estakadzie Kwiatkowskiego - prowadzony jest remont i, szczególnie co prawda w dni powszednie, są tam korki.
Z kolei jadąc przez Redę i dalej w kierunku Gdyni 1szy korek napotkamy w Gdyni Cisowie a później na Morskiej - okolica estakady

Po Gdyni jeździ się teraz więcej jak kiepsko...
Po gdyni jeździ się teraz po prostu okropnie, i nie idzię się właściwie nigdzie dostać nie stojąc w korku.. chyba, że bardzo dobrze znasz gdynie, albo nadrabiasz kilometry. Jak teraz jechać do gdyni, to tylko kolejką, albo w nocy.
Ej a co z jakimś spotem w tym tygodniu? Tak rozmawialiśmy na grillu żeby trochę częściej się spotykać i co? Znowu spot w sierpniu będzie?(nie uwzględniając tego o którym pisał schatten)
Ej a co z jakimś spotem w tym tygodniu? Tak rozmawialiśmy na grillu żeby trochę częściej się spotykać i co? Znowu spot w sierpniu będzie?(nie uwzględniając tego o którym pisał schatten)
-
Witam
Tak sie sklada ze bede na dlugi weekend w Gdyni i to jeszce bede stacjonowal niedaleko bulwaru nadmorskiego wiec jesli spoty wciaz sie odbywaja tak jak jest to opisane w temacie to moze uda sie zapoznac z klubowiczami z Gdyni??
ps. Niestety bede bez Gruza...
Tak sie sklada ze bede na dlugi weekend w Gdyni i to jeszce bede stacjonowal niedaleko bulwaru nadmorskiego wiec jesli spoty wciaz sie odbywaja tak jak jest to opisane w temacie to moze uda sie zapoznac z klubowiczami z Gdyni??
ps. Niestety bede bez Gruza...
AWD + RWD = ;D
Cześć też będę
też puszką

też puszką

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Te spoty się nie odbywają, ale może uda się jakiegoś spota sklecić.. pytanie który dzień..
-
Wstępnie myslalem o czwartku bo nie wiedzialem ze te cykliczne spotkania umarły 

AWD + RWD = ;D
Schatten pisze:hm... trzeba będzie wskrzesić świecką tradycję, jak widzę...
Ciężko z tym chyba będzie, biorąc pod uwagę odzew na propozycję spota...

Może w tym tygodniu jakiś się uda?