[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB FL
LOL. Faktycznie trochę daliśmy w tym miejscu popis
Ogólnie "sprawność przemieszczania się" i wskazówka obrotów na Głogowskiej bardzo fajnie wypadły i szyk całkiem zwarty - taką jazdę lubię
(...Adam prowadził
, reszta nie wymiękała
)

-
Hantkus pisze:przygody Szymona z przetartą NC
?!
-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Meanmachine pisze:Hantkus pisze:przygody Szymona z przetartą NC
?!
Postawił auto na parkingu dla "gości" i ktoś gościnnie mu auto przytarł. Oczywiście winnych brak. Ja nie zamierzam ryzykować tego Szarikiem

Rules are made to be broken
-
Hantkus pisze:Meanmachine pisze:Hantkus pisze:przygody Szymona z przetartą NC
?!
Postawił auto na parkingu dla "gości" i ktoś gościnnie mu auto przytarł. Oczywiście winnych brak. Ja nie zamierzam ryzykować tego Szarikiem
Gdybym tylko mógł takiego chama za gnyk złapać...

Jeśli pojedziemy grupą na klasyki to bez problemu nas wpuszczą na parking główny
Jak będzie pogoda to ja bym się pisał.

Jak będzie pogoda to ja bym się pisał.
Specjalnie czwartek wziąłem wolny, żeby w koncu dotrzec na te klasyki, bo jeszcze nie mialem okazji uczestniczyc w tej imprezie. Ja w czwartek na pewno będę
Do zobaczenia:)

Kiedyś byłem czarny
_domino pisze:19 w kc mi pasi
Tobie to pewno i kc i kk i kpk i kpc pasi

Gliniu pisze:chciałbym zapytać o to czwartkowe spotkanie
Termy na malcie, czwartek wieczorem ok 20, boczny parking.. jak przyjedzeisz to zauwazysz
Powstrzymać przyzwyczajenia i odłożyć gumówke na półkę...
Czyli 19:00 pod King Crossem, tak? Proponuję tradycyjnie niebieski parking.
Ja mogę się spóźnić i być dopiero ok. 19:30 - mam nadzieję, że jeszcze tam będziecie?
Około 19:40 możemy wyjechać i spokojnie dojechać na Termy ok. 20.
Jeśli komuś niespecjalnie pasuje czas/miejsce zbiórki to może czekać na nas na miejscu.
Jeśli wjedziemy wspólnie to ekipa pkn na pewno zorganizuje nam miejsce na głównym placu.
Pozdro i do jutra!
Ja mogę się spóźnić i być dopiero ok. 19:30 - mam nadzieję, że jeszcze tam będziecie?
Około 19:40 możemy wyjechać i spokojnie dojechać na Termy ok. 20.
Jeśli komuś niespecjalnie pasuje czas/miejsce zbiórki to może czekać na nas na miejscu.
Jeśli wjedziemy wspólnie to ekipa pkn na pewno zorganizuje nam miejsce na głównym placu.
Pozdro i do jutra!
na bank pod KC będę ja, szczypiorro, domino może meanmaschine bo ma po drodze na termy,
ale jutro przedzwonię i się dowiem czy ma zamiar wpaść
chyba że odpisze
rogi poczekamy
z tym że szczypiorro z tego co mi wiadomo na 21 do pracy wiec długo nie zagości 

rogi poczekamy

DEXTER, dzwoń - będziemy się jakoś próbować łapać 

-
Zobaczę jak z czasem i beną, jak wszystko ogarnę to jestem - też chcę pomacać rb remika 

też podjadę na KC
Panie i Pany! Trzeba szybko poczynić jakieś ustalenia w kwestii X-Lecia
Kto jeszcze nie widział niech zajrzy: http://www.mx5klubpolska.pl/index.php/xlecie
Rozmawiałem chwilę temu na ten temat ze Smockiem i jesteśmy zgodni w całej rozciągłości
Jak wcześniej ustaliliśmy chcemy jechać wspólnie
Z uwagi na limit aut (30), koszt (250zł) ale przede wszystkim wczesną porę (9:00) myślę, że poranne szkolenie możemy sobie odpuścić...
Chcemy ograniczyć się do próby sportowej, która ma zacząć się o 14:00 (limit 100 aut, koszt 20zł)
Wyjazd oczywiście z noclegiem i udziałem w imprezie
Jakieś uwagi, wnioski?
Ja zaraz wysyłam zgłoszenie 

Kto jeszcze nie widział niech zajrzy: http://www.mx5klubpolska.pl/index.php/xlecie
Rozmawiałem chwilę temu na ten temat ze Smockiem i jesteśmy zgodni w całej rozciągłości

Jak wcześniej ustaliliśmy chcemy jechać wspólnie

Z uwagi na limit aut (30), koszt (250zł) ale przede wszystkim wczesną porę (9:00) myślę, że poranne szkolenie możemy sobie odpuścić...
Chcemy ograniczyć się do próby sportowej, która ma zacząć się o 14:00 (limit 100 aut, koszt 20zł)
Wyjazd oczywiście z noclegiem i udziałem w imprezie

Jakieś uwagi, wnioski?