Moderator: Moderatorzy
Jak już napomknęłam, mamy jeszcze jednego sponsora, jest nim firma MATRIX-Creative Team i kwota 2500 PLN
Cóż za to?
każdy uczestnik otrzyma:
- pamiątkowy kubek z nadrukiem
- smyczki z nadrukiem
- identyfikatory
- nalepki na auta
Dr.KoKoN pisze:Niestety z żalem i przykrością muszę Państwa poinformować o rezygnacji z udziału w tak zacnym i licznym zlocie grupy Poznańskiej. Załoga Filipka w składzie Agi & Śluba zmuszeni są pozostać w weekend 20-21 kwietnia w Warszawie. Wszystko to jest moją winą gdyż dostałem się i będę godnie reprezentował Miata Klub Polska na zawodach SSS Drift Cup w klasie Fun - amatorów ( od czegoś trzeba zacząć ) w dniu 21.04 na lotnisku Bemowo w Warszawie.
remik pisze:Przynajmniej w obrębie Poznania trzeba podzielić całą kolumnę na 3 mniejsze (max 10 aut), coby być zgodnym z polskim prawem drogowym
rogI pisze:Coś pięknego![]()
Nie mogę się doczekać![]()
Co do organizacji kolumny to proponuję żeby deklarowały się osoby, które mają lub mogą w ten weekend mieć CB. Ja będę miał na pewno, Aga i Michał pewnie też? A jak reszta?
remik pisze:13 lub 14 kwietnia robimy mini-spota i check-road - ja oczywiście na pewno jadę ...
lassana pisze: każdy uczestnik otrzyma:
- pamiątkowy kubek z nadrukiem
matusz pisze:P.S. Myślę że powinniśmy co najmniej urządzić organizatorom noszenie na rękach!
solt pisze:a ja zadam glupsze pytanie.. gdzie jest blog?
DEXTER pisze:Ja też o tym nie słyszałem
To co z ta kolumna? Będziemy ją łączyć za miastem? Mam nadzieję, że tak, bo to chyba największy fun lecieć taką watahą![]()
Pozdr.
DEX
majkel pisze:uuuuuu
--> http://miatatravel.blogspot.com/
albo ze strony FB guziczek "klubowy blog"
matusz pisze:Możemy się 2 godziny kulac byle w kupie
Dr.KoKoN pisze:Niestety z żalem i przykrością muszę Państwa poinformować o rezygnacji z udziału w tak zacnym i licznym zlocie grupy Poznańskiej. Załoga Filipka w składzie Agi & Śluba zmuszeni są pozostać w weekend 20-21 kwietnia w Warszawie. Wszystko to jest moją winą gdyż dostałem się i będę godnie reprezentował Miata Klub Polska na zawodach SSS Drift Cup w klasie Fun - amatorów ( od czegoś trzeba zacząć ) w dniu 21.04 na lotnisku Bemowo w Warszawie.
![]()
![]()
sleven pisze:Ja będę miał CB, ale wciąż to za mało radyjek aby ogarnąć taką kolumnę. Misza z Juną, weźmiecie? I każdy kto jeszcze ma, prosimy się zgłosić i zabrać ze sobąMyślę że to dobry pomysł połączyć się gdzieś za miastem, choćby dla fotek i filmiku
Ale to będzie dłuuuuga kolumna, ciężko będzie ją utrzymać w jednym kawałku...
Agi pisze:Jest za to Śluba, którego nie będzie.
Hantkus pisze:lassana nie ma mojej Matuli która nie jest na forum zalogowana...rozumiem że powyższą lista dotyczy tylko forumowiczow tak?