Wróciłem właśnie z toru. Było mega fajnie, jakieś 20 samochodów. Zrobiłem 9 kółek w tym 2 na czas mierzone fotokomórką. Zawody trwają, ale ja już musiałem uciekać. Nie wiem jakie są wyniki. Później sprawdzę. A wszystko za 20zł ehehehehehehehe
---
chyba miałem szczęście, po moim przejeździe fiat 126p obrzygał olejem cały tor i prawdopodobnie impreza została odwołana
[ Dodano: 26-07-2012, 12:23 ]Doskonalenie Techniki Jazdy samochodem i runda „RallySprint”
Automobilklub Biłgorajski zaprasza w dniu 29 lipca (niedziela) 2012 w godz. 10,00 -14,00 na tor Biłgoraj, przy ul. Motorowej, na bezpłatne szkolenie w zakresie Doskonalenia Techniki Jazdy samochodem pod okiem instruktorów, które organizuje ZO PZM w Lublinie pod patronatem Marszałka Województwa Lubelskiego. Przyjedź swoim autem i sprawdź swoje umiejętności kierowcy!
Od godz 14,00 nastąpi start do kolejnej rundy wyścigów samochodowych z cyklu "RallySprint" o Puchar ZO PZM. Zawody zostaną rozegrane w oparciu o "Regulamin Ramowy Pucharu ZO PZM 2012" z podziałem samochodów na 5 klas. Wpisowe 50zł.
Program godzinowy dla rundy RS: godz. 13-13,45 -przyjmowanie zgłoszeń; 10,45 -odprawa; 14,00 -Start; ok.17,00 -17,30 zakończenie zawodów i ogłoszenie wyników; 17,30 -18,00 - wręczenie dyplomów i medali, zakończenie imprezy.