[Radom] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
w niedzielą na torze lubelskim odbywać się będzie ostatnia i finałowa zarazem runda SSS drift cup.
W sobotę będzie trening - postaram się podjechać i podejrzeć, a w niedzielę regularne zawody
wjazd chyba 30 zł
Ja na pewno się tam wybieram, chociażby po to, żeby zobaczyć, a może i poznać kolegę klubowego tymczasowego "robacka"
Qbatron pewnie tez podjedzie. Kuba?
Jest więc też i okazja do spotkania. Co też Wy na to kochani?
W sobotę będzie trening - postaram się podjechać i podejrzeć, a w niedzielę regularne zawody

Ja na pewno się tam wybieram, chociażby po to, żeby zobaczyć, a może i poznać kolegę klubowego tymczasowego "robacka"
Qbatron pewnie tez podjedzie. Kuba?
Jest więc też i okazja do spotkania. Co też Wy na to kochani?

Dawno mnie tu nie było ale widze ze nic nowego... trzeba z tym tematem cos ruszyc
przypominam ze nie doszło jeszcze do zadnego spotkania a to jest bardzo przykre...
na poczatek moze lista obecnosci mam nadzieje ze nikt nie sprzedał furki a jest nadzieja ze ktos kupił
Lista:
1. Zajcef obecny
przypominam ze nie doszło jeszcze do zadnego spotkania a to jest bardzo przykre...
na poczatek moze lista obecnosci mam nadzieje ze nikt nie sprzedał furki a jest nadzieja ze ktos kupił

Lista:
1. Zajcef obecny
Def Turbosprężarki :
Im szybciej zapierdalasz tym szybciej zapierdalasz
zajcef69 pisze:Dawno mnie tu nie było ale widze ze nic nowego... trzeba z tym tematem cos ruszyc
Lista:
1. Zajcef obecny
Zajcef kiedy chcesz robić spota? Ja już od dawna mam ochotę gdzieś dalej niż 20 km od Lublina śmignąc miatką, więc chętnie bym się pojawił u Was

Ja to jestem tutaj na miejscu wiec wystarczy jakas data godzina miejsce i kazdy pisze czy masz czas i juz jest spocik niech narazie sie reszta ludzików obudzi ze snu i tutaj odezwa
fajnie by było rokminic jakis placyk taki spokojny zeby mozna było stanac pogadac pokrecic kółeczka jakies pachołki skminic 8 porobic jak ktos chce lubi a w Rdm ciezko o taka miejscówke chyba ze pierwszy sie zrobi taki lajcikowy ze postoimy pogadamy poogladamy kazdy sie zapona i bedzie miło i przyjemnie
kolega Profilone i Qbatron widze bardzo chetni do Radomia czy gdzies na trasie w jakiejs miescinie sie styknie jak Wy to widzicie ?
w przyszłosci myslalem zeby sie styknac naszymi japońskimi maszynami z Hondami z Radomia a oni bardzo chetni i przyjazni sa

fajnie by było rokminic jakis placyk taki spokojny zeby mozna było stanac pogadac pokrecic kółeczka jakies pachołki skminic 8 porobic jak ktos chce lubi a w Rdm ciezko o taka miejscówke chyba ze pierwszy sie zrobi taki lajcikowy ze postoimy pogadamy poogladamy kazdy sie zapona i bedzie miło i przyjemnie

kolega Profilone i Qbatron widze bardzo chetni do Radomia czy gdzies na trasie w jakiejs miescinie sie styknie jak Wy to widzicie ?
w przyszłosci myslalem zeby sie styknac naszymi japońskimi maszynami z Hondami z Radomia a oni bardzo chetni i przyjazni sa

Def Turbosprężarki :
zajcef69 pisze:Ja to jestem tutaj na miejscu wiec wystarczy jakas data godzina miejsce i kazdy pisze czy masz czas i juz jest spocik niech narazie sie reszta ludzików obudzi ze snu i tutaj odezwa
fajnie by było rokminic jakis placyk taki spokojny zeby mozna było stanac pogadac pokrecic kółeczka jakies pachołki skminic 8 porobic jak ktos chce lubi a w Rdm ciezko o taka miejscówke chyba ze pierwszy sie zrobi taki lajcikowy ze postoimy pogadamy poogladamy kazdy sie zapona i bedzie miło i przyjemnie![]()
Miejsce się jakieś wynajdzie po drodze.
Może Kazimierz?
Ja chętnie bym się spotkał i postał. Pachołki i kręcenie się po jakimś parkingu nie bardzo mnie jarają

Najchętniej jednak to bym pojeździł w mini kolumnie po okolicach i to jest moim marzeniem na najbliższe tygodnie

Ja weekend chetnie tlyko jeszcze nie wiem czy nie bede czasem musiał do pracy leciec jutro sie okresle wieczorem niech sie robi juz wsiona bo zyc sie nie da ;/
[ Dodano: 27-02-2011, 16:39 ]
Kolejny weekend mila i lipa nie było spocika ;/
[ Dodano: 15-03-2011, 20:40 ]
AAAaaaaa szkoda ze tutaj jest taki bezruch nudzi mi sie samemu jezdzic bokami
ktos sie przyłaczy ?
[ Dodano: 27-02-2011, 16:39 ]
Kolejny weekend mila i lipa nie było spocika ;/
[ Dodano: 15-03-2011, 20:40 ]
AAAaaaaa szkoda ze tutaj jest taki bezruch nudzi mi sie samemu jezdzic bokami

Def Turbosprężarki :
sorki dałem ciała nie wchodzilem dawno ale roblemiki lekkie mialem
co z tym Radomiem sie dzieje nikt sie nie odzywa ?
halo
po siwetach spocik jakissss ?
co z tym Radomiem sie dzieje nikt sie nie odzywa ?
halo

Def Turbosprężarki :