[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NA
- Wersja: 1.8 BRG
- Kontakt:
Poryjcie trochę po starych (2007-2009) wątkach o lokalnych zlotach - objechaliśmy wtedy grubo ponad 1000km wokół Poznania w poszukiwaniu ładnych dróg nieprzerywanych wertepami. Wszystkie te odcinki typu Lednica-Dziekanowice-pałac BZ WBK, Sobota na północ do Murowanej itp. itd. (całkiem sporo ich) były częścią większych i oficjalnych (np. Oborniki-Lubasz 2007, Poznań-Bednary 2009) lub mniejszych / mniej oficjalnych (np. Sobota - Śnieżycowy Jar 2010) zlotów i spotów.
rogI pisze:Wrzucam obiecany zapis ostatniej Remikowej trasy (niestety moj pioneer zapisuje slad w jakims swoim dziwnym formacie, ktorego nie da sie wyeksportowac wiec poki co tylko printscreen ale sprobuje kiedys napisac jakis konwerter)
http://i.imgur.com/dl1Kn.png
http://i.imgur.com/VYm7B.png
Pozdro!
Dzięki piękne!

[url=http://www.001motocafe.pl]
[/url]

-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Panowie a co powiecie na zorganizowanie Dyno Day przy okazji lub obok spota?
Znalazłem taką oto hamownię na Smochach
http://hamownia.poznan.pl/
Ceny macie w linku, kwestię wiarygodności tych rolek sprawdził mój kumpel z BMW Challenge swoim E30-pomiary bardzo realne(w przeciwieństwie do np. Geko Cars gdzie mają lekkie rolki w efekcie czego hamownia podaje zawyżone wartości
Dajcie znać kto by się pisał, jeśli nie będzie zainteresowania dzisiaj jadę się sam tam schamić
Znalazłem taką oto hamownię na Smochach
http://hamownia.poznan.pl/
Ceny macie w linku, kwestię wiarygodności tych rolek sprawdził mój kumpel z BMW Challenge swoim E30-pomiary bardzo realne(w przeciwieństwie do np. Geko Cars gdzie mają lekkie rolki w efekcie czego hamownia podaje zawyżone wartości

Dajcie znać kto by się pisał, jeśli nie będzie zainteresowania dzisiaj jadę się sam tam schamić

Rules are made to be broken
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
Mi pasuje podjechać już na miejsce np. około 17.30 - to wtedy wjechalibyśmy razem, pasuje ??
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
-
- Model: NB FL
remik pisze:Ok, pasuje , jak się da - to nie na parkingu podziemnym ...
Dlaczego nie tam?
Długa traska? W którą stronę?
Jeśli ogarnę benzynę to wpadnę.

-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Smock pisze:cześć
jedziecie na hamownie czy w trasę ?
Bo hamownie trzeba by dograć na np. 7 lub więcej aut(wtedy 50/auto) i jakiś konkretny termin.
To co rownież przemawia za grupowym chamieniem, to fakt że będzie dobre porównanie wśród Miat dokonane na tej samej hamowni

Jak chcecie mogę zająć się tym wszystkim(jakaś lista, termin i ustalenie z hamownią na Smochach...

Rules are made to be broken
-
- Model: NB FL
Hamownia swoją drogą! (jak dojadę to na 100% chce tam być - popatrzeć :p)
- Tomai
- Donator
Hantkus pisze:To może umówmy się pod hamownią o 17:15 i rozkminimy co dalej...?
Mi pasuje. A oni pracują o tej porze ?
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
- Tomai
- Donator
Smock pisze:i jak dzisiaj było ?
Dwie Anniversary plus jeden Phoenix, było sympatycznie i .... dośc szybko

Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
-
- Wersja: DC2R K20 inside
Cześć, dziękować !
Dziś było nas 3 - Hantkus , Tomai i ja.
śmignęliśmy Buk - Stęszew - Mosina z dwoma przerwami , Hantkus momentami poginał jak szalony , hehe .
Później w Mosinie się rozjechaliśmy. Ja wróciłem do chaty przed 21 , bo zrobiłem potem jeszcze Rogalin-Śrem-Bnin-Kórnik-Kleszczewo-Paczkowo-Kostrzyn-Pobiedziska. Razem zrobiłem chyba ponad 230 km. Jest dobry materiał na któryś z następnych spotów , łącznie z trasą - którą robiliśmy ostatnio (Tuczno+Lednogóra) wyjdzie właśnie ponad dwie stówy ,w tym dużo zakrętów przez las i jeziora ...
Dziś było nas 3 - Hantkus , Tomai i ja.
śmignęliśmy Buk - Stęszew - Mosina z dwoma przerwami , Hantkus momentami poginał jak szalony , hehe .
Później w Mosinie się rozjechaliśmy. Ja wróciłem do chaty przed 21 , bo zrobiłem potem jeszcze Rogalin-Śrem-Bnin-Kórnik-Kleszczewo-Paczkowo-Kostrzyn-Pobiedziska. Razem zrobiłem chyba ponad 230 km. Jest dobry materiał na któryś z następnych spotów , łącznie z trasą - którą robiliśmy ostatnio (Tuczno+Lednogóra) wyjdzie właśnie ponad dwie stówy ,w tym dużo zakrętów przez las i jeziora ...