[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Spocik, krótki, ale udany
Miło było poznać tych, których jeszcze nie znałem
Daro, miejscówka fajna, tylko pogoda troszku nawaliła. Ale gdyby było słonko... siedzimy przy stoliku na zewnątrz, naokoło nasze Miatki, popijamy Lecha... FREE
elegancko
Pozdro!

Miło było poznać tych, których jeszcze nie znałem

Daro, miejscówka fajna, tylko pogoda troszku nawaliła. Ale gdyby było słonko... siedzimy przy stoliku na zewnątrz, naokoło nasze Miatki, popijamy Lecha... FREE

Pozdro!
-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Zgadzam sie z Dexterem co do miejscówki, a dzięki deszczowi wreszcie polatałem dzisiaj bokiem
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/846/imagepiy.jpg/]
[/URL]
a Vectra do photoshopa
[ Dodano: 03-06-2012, 20:28 ]
I że latają naprawdę nisko

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/846/imagepiy.jpg/]

a Vectra do photoshopa

[ Dodano: 03-06-2012, 20:28 ]
DEXTER pisze:Aha no i wielkie pozdro dla starych, że nie latają C-maxem, Sharanem czy inną familiadą
I że latają naprawdę nisko

Rules are made to be broken
-
- Donator
remik pisze:Hantkus pisze:Zglebione NBfl rodziców
Przez chwilę sądziłem - że się ujawnił ten zaginiony w Poznaniu właściciel 10AE , co go kiedyś widziałeś ...
I dobrze sądziłeś bo to ten właściciel tylko że NBfl miast AE

-
- Donator
001daro pisze:A były poszukiwania?To kurcze muszę częściej na forum wchodzić.
Były były, bo kiedyś Cię widziałem na Bukowskiej myśląc że to Remik w świeżo nabytym AE

No ale Wy MX-5 jeździcie na co dzień, a ja tylko od wielkiego dzwonu.
Bardziej motocyklowe fora mnie wciągały, ale teraz obiecuję poprawę!
Poza tym dziwne, że nikt mnie nie skojarzył, bo na spocie kiedyś byłem, na zlocie w Wawie też no i parę osób mnie tu chyba jednak kojarzy.

Poza tym dziwne, że nikt mnie nie skojarzył, bo na spocie kiedyś byłem, na zlocie w Wawie też no i parę osób mnie tu chyba jednak kojarzy.

[url=http://www.001motocafe.pl]
[/url]

-
- Donator
001daro pisze:No ale Wy MX-5 jeździcie na co dzień, a ja tylko od wielkiego dzwonu
No właśnie sęk w tym że nie na co dzień bo tu mamy wozidła, ale też nie od wielkiego dzwonu

Witam wszystkich,
jako ze planuje dluzszy wyjazd wakacyjny jakos na przelomie sierpnia i wrzesnia, bede zmuszony do zamontowania do tego czasu chromowanej armatury na klapie bagaznika coby zwiekszyc nieco przestrzen bagazowa. Zakup raczej u Pana Pietrygi bo to jedyne pewne zrodlo - i tutaj rodzi sie pytanie - moze ktorys z szanownych kolegow planuje podobny zakup (bagaznik/stylebar/windshot)? Mozna by sie wtedy dogadac i wybrac razem a moze i jakis rabat by sie utargowalo
Pozdr
Igor
jako ze planuje dluzszy wyjazd wakacyjny jakos na przelomie sierpnia i wrzesnia, bede zmuszony do zamontowania do tego czasu chromowanej armatury na klapie bagaznika coby zwiekszyc nieco przestrzen bagazowa. Zakup raczej u Pana Pietrygi bo to jedyne pewne zrodlo - i tutaj rodzi sie pytanie - moze ktorys z szanownych kolegow planuje podobny zakup (bagaznik/stylebar/windshot)? Mozna by sie wtedy dogadac i wybrac razem a moze i jakis rabat by sie utargowalo

Pozdr
Igor
Moze by tak termy o 20 w czwartek?
ja tak czy inaczej raczej bede