[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
środa 20:00 dla mnie ok. Ustalimy co i jak dokładnie i termin jakiś dogodny dla wszystkich bo mi np piątek pasuje ale już sobota i niedziela nie. Kto będzie jutro na spotkaniu o 20?
na parkingu na końcu przy wejściu na molo?
Witam,
Jeśli tylko podpasuje termin to ja w to wchodzę (jeśli ustalimy wszystko z wyprzedzeniem to na pewno będziemy mogli się inne plany dostosować). Oby tylko nie robić spotu w dniu meczów w GDN (ja się wybieram na trzy grupowe i to one będą miały priorytet).
Pamiętajcie, że oprócz domów dziecka są też rodziny zastępcze. Być może łatwiej byłoby zorganizować wszystko z kilkoma takimi rodzinami niż z instytucją jaką jest dom dziecka. A potem cyklicznie zapraszać inne rodziny.
Jeśli tylko podpasuje termin to ja w to wchodzę (jeśli ustalimy wszystko z wyprzedzeniem to na pewno będziemy mogli się inne plany dostosować). Oby tylko nie robić spotu w dniu meczów w GDN (ja się wybieram na trzy grupowe i to one będą miały priorytet).
Pamiętajcie, że oprócz domów dziecka są też rodziny zastępcze. Być może łatwiej byłoby zorganizować wszystko z kilkoma takimi rodzinami niż z instytucją jaką jest dom dziecka. A potem cyklicznie zapraszać inne rodziny.
Hit the road!!!
to jest dobry pomysł. Myślę że ustalimy to na spotkaniu w środę bo możliwości jest wiele a najważniejsze sa chęci 

spoko tez mogę podjechać, mega blisko mam
tylko nie wiem czy czasowo dam radę ( w srodę )

NBFLove
ja też będę :p
NBFLove
będę 

-
- Model: NB FL
- Wersja: silver blues
Nastawiamy się wstępnie na omawianą wcześniej 'imprezę' dla dzieciaków.
Termin najprawdopodobniej 15.06., pt. Po 18.30.
Do tematu wrócimy po uzyskaniu nieco więcej szczegółów.
... co nie znaczy, że nie możemy się spotkać
Ot, po prostu
Wracam do pomysłu wyprawy na pokaz ptaków drapieżnych na Kaszubach. Wszystko zależy wtedy jednak od pogody - inaczej pokazy są odwoływane.
pozdr.
Termin najprawdopodobniej 15.06., pt. Po 18.30.
Do tematu wrócimy po uzyskaniu nieco więcej szczegółów.
... co nie znaczy, że nie możemy się spotkać

Wracam do pomysłu wyprawy na pokaz ptaków drapieżnych na Kaszubach. Wszystko zależy wtedy jednak od pogody - inaczej pokazy są odwoływane.
pozdr.
kurde nie wiem co sie dzieje jak odpisuje komus na priva to mi sie wiadmosc nie wysyla tylko zapisuje w folderze do wyslania. wiecie co zrobic ? agak - moj numer telefonu jak bys miala wiecej pytań o dach 696 022 373. co do 15.06 dla dzieciaków to musimy koniecznie zebrać 8 aut i obczaic dobre fanty dla dzieciaków
[ Dodano: 31-05-2012, 22:02 ]
schatten a co będzie jak ptaki zapolują na nasze dachy

[ Dodano: 31-05-2012, 22:02 ]
schatten a co będzie jak ptaki zapolują na nasze dachy

tomekk pisze:kurde nie wiem co sie dzieje jak odpisuje komus na priva to mi sie wiadmosc nie wysyla tylko zapisuje w folderze do wyslania. wiecie co zrobic ?
Jest ok. Jak odbiorca odczyta wiadomość to "wskoczy" ona do folderu wysłane

W folderze "do wysłania" są wiadomości jeszcze nieprzeczytane

Dzięki
to sory do wszystkich którym wysłałem po parę razy wiadomość na priva 

- niemampojeciaa
- Model: Inny
kurrrde akurat mam ostatni zjazd na uczelni