niusy niusy niusy
terminy wolne to: (SOBOTY)
8.01.11
22.01.11
12.02.11
26.02.11
proszę wszystkich chętnych aby napisali mi na PW komu jaki termin odpowiada a ja potem zamieszczę to tu , jeśli ktoś ma jakieś pytania to tez proszę o nie w PW
do środy muszę wyeliminować 2 z podanych terminów a do niedzieli podać dokładny który nas interesuje!! tak ze proszę o streszczenie sie !!
teraz jak to wszystko wyglądać ma, Wróbel powiedział ze koszt 200zł to minimum za to maksimum to 250, dlaczego ? ponieważ 1000zł kosztuje plug który zrobił by nam trasę, byla by ona szeroka ze śnieżnymi bandami , proponował także aby najlepiej każdy zaopatrzy sie w linkę

i łopatę saperkę

(kwoty dla 20os)
kolejnym kosztem ale już małym był by mój kolega z którym muszę jeszcze pogadać ile by chciał kasy za przyjechanie tam swoja terenówka, coby mógł ktoś nas wyciągać
plug jest opcja bo jeśli nie spadnie śnieg wciągu tygodnia i nie trzeba będzie robić trasy od nowa to ten koszt odejdzie, jednak aby wszystko było ok proponował bym w przelewie za udział odrazu uwzględnić kwote za plug, najwyżej będzie ona oddawana na miejscu
istniej także ryzyko odwilży.. ale sadze ze to tyczyć się może tylko lutowego terminu
jeśli czegoś zapomniałem to zapewne dopisze
Wróbel zaprasza na tą sobote - nr. 605612812