ponieważ pierwsza edycja Alpy Drift 2009 Szybcy i Wściekli jest limitowana i juz dawno zamknięta to ja mam nastepującego pomysła. A mam go dlatego, że cierpię na niemożebną ochotę przejechania się w tę i nazad, a może też w nazad i tę, przez tą osławioną przełęcz Stelvio. Bardzo mi się podobało w Sudetach, pare latek temu pojeździłem po Alpach limuzyną i teraz mam zamiar polatać Miatką.
[URL=http://img269.imageshack.us/my.php?image=800pxstelvio.jpg]

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o wpisy. Proponuję program podobny (jak nie identyczny) przygotowany przez Karolinę w oryginale. Oczywiście do modyfikacji. Termin, o którym myślę to lipiec 2009, a najchętniej druga połowa. Nie będzie żadnych rezerwacji., kto chce to jedzie, na jak długo chce i kiedy chce, może dołączyć w trakcie i urwać się wcześniej. Total spontan, nawet bez żadnej rezerwacji hoteli, pensjonatów czy czegokolwiek. No chyba że rzeczywiście zbierze się kilka Miatek na 100% to pomyślimy nad grupowymi rezerwacjami.
Ja wybieram sie raczej na 100%, jeżeli ktoś chce dołączyć to będzie mi bardzo miło, zawsze w dwie Miatki przyjemniej niż w jedną.
Czekam na odzew.
Pozdro.